f0r3v3r__ написа:братле исках да ти кажа с тея мой бавноразвиващи коментари,че на един човек трябва да му се даде време, да му се гласува доверие.Хубавите неща бързо не стават.Да не можел да построй правилно отбора си при статични положения.Да не можел да направи 1 кадърна смяна .. ти да не би да си в състава,че да знаеш кво тренират на тренировките и сигурно всеки ден си с отбора и си правите шоуто и можеш по-добре да прецениш кой играч с какъв хъс е и какво показва на тренировките и на кой играч психиката би му издържала в даден момент.Не поставям Ясен и Гонзо на пиадестал,Ясен не ми е любим треньор,нито Гонзо го смятам за добър играч,но едва ли на тренировъчните занятия пият бира,барат си мадете и си опъват краката...
Това не съм си го и помислял дори...Не дай си Боже и професионални футболисти на тренировки да се наливат. То само това вече остана. Еми къде да го видим бе човек, ако не в официални мачове. Еми ок, супер си тренират, имат психика, всичко си ок, ама на тренировки...Е добре, ама има и официални мачове. То щом за година не стана и за 2-3 няма да стане.Преценвам ги само като ги гледам и да ти кажа ми е достатъчно. Ти не знам по какво съдиш