След двата пролетни кръга-Левски е трагичен !

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Re: След двата пролетни кръга-Левски е трагичен !

Мнениеот zlatan » 07 мар 2011 15:51

Всичко което си написал е много,ама много вярно.За това ще ти отговоря на единствения въпрос ,който от уважение към Гонзо те притеснява да си отговориш.Та става въпрос за това кой е виновен за играта на Левски.Нали тук във форума няма Левскар ,който да си мисли видиш ли те ВЕЧЕ НЕ МОГАТ ДА ИГРАЯТ-такъв филм няма.Защо не играят-ами защото просто правят един техен си бойкот,който цели едно единствено нещо-Смяна на Гонзо и Ясен.Защо ли -веднага отговарям-причината е само една г-н Иванов,който се държи много нагло и зле с тях.Как си мислите са се разделили Базил и Гонзо и си мислите че футболерите не четат кво става по медиите.Жалкото в случая обаче е и за тях защото тяхната работа е една единствена-да играят.Втората причина поради която не играят е естествено-ПАРИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ.Не съм сигурен но парите от УЕФА-дойдоха,но къде отидоха знае само г-н Баждеков.Футбола е игра-която или е можеш или не.Клишето Формата е временна,класата е вечна не сум го измисли АЗ.Така че Влади,Гарра,Ицо,Данчо и останалите тартори срама е и ваш не само на ДИРЕКТОРА ВИ.
доказателства за тезата ми е следната вчера гледах мача с Локото от 47-69мин,видях две неща-младите и новите тичат естествено колкото могат,старите кучета-предават фасони.Добре момчета,но знайте че и НИЕ имаме търпение,тогава това което направиха феновете на един отбор с техните си футболисти ще ви се стори малко.
Изход-винаги има стига Гонзо,а не г-н Иванов наистина да стане Гонзо и като Директор.Как ли-ами нека пита Любо Пенев.Преди година този човек щеше да направи революция,но Титаните не му разрешиха.-естесвено става въпрос за пари.

Левски има футболисти които само чакат тези оядени мърди да ги накажат подобаващо.Пример-контролата последната нищо че онези бяха от Б-група.

Само Левски ,оле.
LEVSKI_FOREVER

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 07 мар 2011 15:59

vivsiv1 написа:Явно Г-не ,че сте Г-н Никой. Явно е и къде Ви боли и сърби -Гонзо и Ясен. Та нима с поведението си допренасяте за спокойна атмосфера.Нима искате да се сменят треньорите като носни карпички при хрема. Аз и сигурно много сруги почитатели на Левски искаме да спрат дърдорковците и хленчестите като тебе. Какво като паднем в Ловеч.Когато падна Реал от Барцелона играта загина ле в Испания и света? Хленчат само старите баби.Младежта гледа напред. И Левски ще го бъде и без теб и такива хленцала като теб и Г-н Грънчаров, а пропо може след командировката в Пловдив да продължи да хвали Локо-пв.Та те вчера показаха страхотна игра.Но Г-н Бопев да ги хули? А за Вас народът е казал- каквото баба знае все това си бае...

Виж сега ...
Винаги съм смятал, че феновете на Левски сме най мислещите и разбиращите от футбол в България.
Ако на теб ти харесва тоя Левски, хубаво !
Имаш право на това ... имаш право да си го кажеш !

Но не упреквай хората които искаме Левски не просто да печели , а да го прави с хубава и красива игра !
Както междудругото си е заложено във философията на клуба !

А, ако пък смяташ, че в момента играем добре ...
То имаш проблем с разбирането на футбола , като игра.

Достанич го търпяха толкова мачове точно с подобно оправдание - Да не се сменя треньора прекалено рано.
Видяхме докъде я докарахме ....
При все, че Ратко изглежда като тактическа мисъл като Моуриньо, сръвнен с Ясен !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

zizilot

Мнениеот zizilot » 07 мар 2011 16:13

Най-лошото е ,че няма никакъв живец играят без настроение и се вижда. За подготовката не зная гледах няколко репортажа и ми хареса как играят особенно срещу Динамо М и пробиви и комбинации. За разлика от цска техните мачове ги гледах в спортала и те нямаха на идея за какво става дума ,а вижте ги сега какво правят просто не мога да повярвам ,че няма и за месец се получава такава аномалия . :(

Потребителски аватар
vladipo
Контакти:

Мнениеот vladipo » 07 мар 2011 16:51

Най-лесно е да кажем колко сме трагични и да гледаме само лошите неща. Гледам, че и Вальо плюе, на какво се дължи не знам. Разликата между вчерашния мач и други мачове е, че Левски не игра красив футбол, а игра за победата. Това е нормално с оглед на това, че самочувствието на футболистите е паднало от предната загуба. Нека си припомним мача със Спортист Своге- Левски игра трагично, но би. Мача с Академик- преди този мач Левски имаше 3 или 4 мача без победа. Играхме слабо, но бихме, за да се върне самочувствието на футболистите. След това в Левски имаше възход. Лесно е след мача всеки да говори, но колко от вас бяха на мача?

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 07 мар 2011 17:55

vladipo,има малка нотка истина в това което казваш.Да речем че си прав-това значи ли че СЕГА НИ ОЧАКВА НЕЩО ПО РАЗЛИЧНО С Черноморец е не онази игра от Евротурнирите,но поне игра да се покаже.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
vladipo
Контакти:

Мнениеот vladipo » 07 мар 2011 19:28

zlatan написа:vladipo,има малка нотка истина в това което казваш.Да речем че си прав-това значи ли че СЕГА НИ ОЧАКВА НЕЩО ПО РАЗЛИЧНО С Черноморец е не онази игра от Евротурнирите,но поне игра да се покаже.

Защо не? Може да не е нещо много добро, но може и да е по-добре. Бием ли Черноморец с разлика, то съм сигурен, че следващите мачове ще са по-добри за отбора.

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 07 мар 2011 20:00

vladipo написа:Най-лесно е да кажем колко сме трагични и да гледаме само лошите неща. Гледам, че и Вальо плюе, на какво се дължи не знам. Разликата между вчерашния мач и други мачове е, че Левски не игра красив футбол, а игра за победата. Това е нормално с оглед на това, че самочувствието на футболистите е паднало от предната загуба. Нека си припомним мача със Спортист Своге- Левски игра трагично, но би. Мача с Академик- преди този мач Левски имаше 3 или 4 мача без победа. Играхме слабо, но бихме, за да се върне самочувствието на футболистите. След това в Левски имаше възход. Лесно е след мача всеки да говори, но колко от вас бяха на мача?

Вальо плюе,щото са му ясни нещата в Левски.И не само на него.А инак-дано си прав и да тръгнем нагоре,инак...
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
Image БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 08 мар 2011 09:41

rhaegar написа:
daniel875 написа:Ние не играхме, защото искахме да върнем ЦСКА в борбата за евроквотите, за да не се повтори случая от 1999, когато рано ги отказахме пролетта от мераците им в шампионата. Така, че за мен този мач направо им го дадохме. Дали е неизигран, дали е продаден, каквото и да е, за мен сто процента не беше редовен, за което този отбор си заслужава последствията.

Обясни ми защо искаме да върнем ЦСКА в борбата за евроквотите, че нещо не разбирам.

Защото за добро или лошо и левскари, и цесекари знаят, че ако двата отбора не играят в Европа, българският футбол съвсем ще го закъса. Тоест ние имаме нужда ЦСКА да се мъчи и в първенството, не само да играе за Купата и даде на Литекс мача за шампионат. Това е. Или хайде не да го даде, но просто да не им се играе, защото купата била сигурна. Сега се предполага, че ще изпотят повече. Но и нашите играчи ще трябва да го направят, като побеждават и игра в следващите мачове, защото така те ще ни гонят, ние ще имаме преднина. Борбата за третото място ще е ожесточена. Така може да се окаже, че и ние, и ЦСКА ще се морим на два фронта. Това мен повече ме устройва. Когато ги бихме с обрат през пролетта на 1999, те съвсем загубиха интерес към първенството. Играеха колкото да го завършат и само за Купата.
Грозно беше това, което направиха момчетата. Много грозно.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 08 мар 2011 10:26

daniel875 написа:
rhaegar написа:
daniel875 написа:Ние не играхме, защото искахме да върнем ЦСКА в борбата за евроквотите, за да не се повтори случая от 1999, когато рано ги отказахме пролетта от мераците им в шампионата. Така, че за мен този мач направо им го дадохме. Дали е неизигран, дали е продаден, каквото и да е, за мен сто процента не беше редовен, за което този отбор си заслужава последствията.

Обясни ми защо искаме да върнем ЦСКА в борбата за евроквотите, че нещо не разбирам.

Защото за добро или лошо и левскари, и цесекари знаят, че ако двата отбора не играят в Европа, българският футбол съвсем ще го закъса. Тоест ние имаме нужда ЦСКА да се мъчи и в първенството, не само да играе за Купата и даде на Литекс мача за шампионат. Това е. Или хайде не да го даде, но просто да не им се играе, защото купата била сигурна. Сега се предполага, че ще изпотят повече. Но и нашите играчи ще трябва да го направят, като побеждават и игра в следващите мачове, защото така те ще ни гонят, ние ще имаме преднина. Борбата за третото място ще е ожесточена. Така може да се окаже, че и ние, и ЦСКА ще се морим на два фронта. Това мен повече ме устройва. Когато ги бихме с обрат през пролетта на 1999, те съвсем загубиха интерес към първенството. Играеха колкото да го завършат и само за Купата.

Да,да. А един мармот увива шоколада в станиол :) :) :)

По-добре пиши в раздела за фентъзи или за деца до 7 години ;)

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 08 мар 2011 11:04

daniel875 написа:Защото за добро или лошо и левскари, и цесекари знаят, че ако двата отбора не играят в Европа, българският футбол съвсем ще го закъса. Тоест ние имаме нужда ЦСКА да се мъчи и в първенството, не само да играе за Купата и даде на Литекс мача за шампионат. Това е. Или хайде не да го даде, но просто да не им се играе, защото купата била сигурна. Сега се предполага, че ще изпотят повече. Но и нашите играчи ще трябва да го направят, като побеждават и игра в следващите мачове, защото така те ще ни гонят, ние ще имаме преднина. Борбата за третото място ще е ожесточена. Така може да се окаже, че и ние, и ЦСКА ще се морим на два фронта. Това мен повече ме устройва. Когато ги бихме с обрат през пролетта на 1999, те съвсем загубиха интерес към първенството. Играеха колкото да го завършат и само за Купата.

Аха. Значи ако сами изостанем на 8 точки от Литекс и доближим ЦСКА на 3 от нас, после ще вземем първенството, щото те щели да играят надъхано?
Ще го напиша бавно, за да ме разбереш-спри да четеш Г.А., Ж.М. и подобни, не гледай фантастични филми и си лягай рано.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Върни се в “Левски”