Левски ще разкара каръшкия жълт екип?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Re: Левски ще разкара каръшкия жълт екип?

Мнениеот Thsmith » 16 фев 2011 23:03

TodorT написа:Ами да, не е лош и последния вариант... малко обаче да се доизкусури дизайна :)

аз съм аматьор с фотошопа и така отгоре отгоре го направих ;0 иначе много ясно, че може много по-добре да изглежда...
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 17 фев 2011 12:32

Левски е олицетворение на синия цвят, червения ще е подигравка с Левски, никога червено!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
BOCA.
Контакти:

Мнениеот BOCA. » 17 фев 2011 21:41

anro написа:Жълто- червеният екип от 1914г е взаимстван от едно гостуване на Галатасарай в София по това време. Мисля че вече 60 години се играе със сини фланелки и червеното е доста неуместно в днешно време за клуб като Левски. Моето предложение е екипът да е бял и подобно на Аякс да имат една широка синя лента отпред и отзад на фланелката. :)

ТОВА НЕ Е ВЯРНО.Галата в София по това време?При всичките войни с Турция.....и на кого са гостували?-Славия?
Когато играехме с бяло мненията бяха,че не сме Славия.Сега жълтото карък.Според мен жълто с леки сини раета.С екипа от 1914 можем да играем на празниците по случай 100 годишнината.Лично мнение.
Боркиша - " Левски е основан на 24.05.1914 г."

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 18 фев 2011 03:45

BOCA. написа:
anro написа:Жълто- червеният екип от 1914г е взаимстван от едно гостуване на Галатасарай в София по това време. Мисля че вече 60 години се играе със сини фланелки и червеното е доста неуместно в днешно време за клуб като Левски. Моето предложение е екипът да е бял и подобно на Аякс да имат една широка синя лента отпред и отзад на фланелката. :)

ТОВА НЕ Е ВЯРНО.Галата в София по това време?При всичките войни с Турция.....и на кого са гостували?-Славия?
Когато играехме с бяло мненията бяха,че не сме Славия.Сега жълтото карък.Според мен жълто с леки сини раета.С екипа от 1914 можем да играем на празниците по случай 100 годишнината.Лично мнение.

Да ги направят черни.Много добре си спомням играчите на ЦСКА като играха с черни какви мачове изнесоха-това Ливърпул,Леверкузен....все паметни двубои

Потребителски аватар
NEFTOCHIMIK 1962
Контакти:

Мнениеот NEFTOCHIMIK 1962 » 18 фев 2011 18:58

Екипа от 1914 е най-хубав!!! Само че шортите да не бъдат и те раирани(става много циркаджийско),а да са в един цвят-черни или червени.Екипа от 1944-47 също е хубав-със сини шорти ще стане супер
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 18 фев 2011 22:22

Thsmith написа:абе добре ще е да са белички ... само червено хич не ми се иска да има

--
ето едно мое творение за 2 мин с фотошопа :0 не е нещо особено ама все пак рекох да го споделя :0

На теб май въобще не ти е ясно, че първият екип на Левски е бил жълто-червен ?

Потребителски аватар
Peek
Контакти:

Мнениеот Peek » 19 фев 2011 02:33

Намерих някой найстина УНИКАЛНИ екипи на Левски през годините и реших да ги споделя с вас !
П.С: Не говоря за резервен аз за Основния екип !
ИзображениеИзображение
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Поне на мен фаворит ми е екипа който сме носили през 1992г !
Ето как са изглеждали :
Изображение
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 19 фев 2011 03:28

Peek написа:Намерих някой найстина УНИКАЛНИ екипи на Левски през годините и реших да ги споделя с вас !
П.С: Не говоря за резервен аз за Основния екип !
ИзображениеИзображение
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Поне на мен фаворит ми е екипа който сме носили през 1992г !
Ето как са изглеждали :
Изображение

От тези екипи,които си показал само първият има някакъв шанс да стане реалност ако го изберете и то ако намерите някоя непретенциозна фирма да го ушие.Адидас отдавна са спрели от производстов останалите екипи,а всички големи фирми до ден днешен шият екипи с едни и същи кройки,само цветовете са различни.Много малко от тях са съгласни да въвеждат нови модели и то само за единични отбори.Ако сте забелязали екипите на ЦСКА и Левски от Улшпорт миналата година бяха еднакъв модел -с белата линия отпред под яката.Само цветовете бяха различни.Така,че задачата е трудна :-)

Потребителски аватар
Ficolan
Контакти:

Мнениеот Ficolan » 20 фев 2011 02:27

Ихааа, с тази снимка ме върна на датата 27- ми май 1992 :) Финала за купата срещу "Пирин" в Пазарджик, който спечелихме убедително с 5:0, без да играе Наско Сираков. Това беше първото ми гостуване, а бяха само на... 10 :)))

Потребителски аватар
Martinho
Контакти:

Мнениеот Martinho » 20 фев 2011 16:34

Thsmith написа:абе добре ще е да са белички ... само червено хич не ми се иска да има

--
ето едно мое творение за 2 мин с фотошопа :0 не е нещо особено ама все пак рекох да го споделя :0 Изображение

От всички предложения,това за резервен екип най ми допада.... :) Лично за мен всякакъв цвят може да се сложи,само не и червено 8-)

Върни се в “Левски”