TodorT написа:Ами да, не е лош и последния вариант... малко обаче да се доизкусури дизайна
аз съм аматьор с фотошопа и така отгоре отгоре го направих ;0 иначе много ясно, че може много по-добре да изглежда...
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
TodorT написа:Ами да, не е лош и последния вариант... малко обаче да се доизкусури дизайна
anro написа:Жълто- червеният екип от 1914г е взаимстван от едно гостуване на Галатасарай в София по това време. Мисля че вече 60 години се играе със сини фланелки и червеното е доста неуместно в днешно време за клуб като Левски. Моето предложение е екипът да е бял и подобно на Аякс да имат една широка синя лента отпред и отзад на фланелката.
BOCA. написа:anro написа:Жълто- червеният екип от 1914г е взаимстван от едно гостуване на Галатасарай в София по това време. Мисля че вече 60 години се играе със сини фланелки и червеното е доста неуместно в днешно време за клуб като Левски. Моето предложение е екипът да е бял и подобно на Аякс да имат една широка синя лента отпред и отзад на фланелката.
ТОВА НЕ Е ВЯРНО.Галата в София по това време?При всичките войни с Турция.....и на кого са гостували?-Славия?
Когато играехме с бяло мненията бяха,че не сме Славия.Сега жълтото карък.Според мен жълто с леки сини раета.С екипа от 1914 можем да играем на празниците по случай 100 годишнината.Лично мнение.
Thsmith написа:абе добре ще е да са белички ... само червено хич не ми се иска да има
--
ето едно мое творение за 2 мин с фотошопа :0 не е нещо особено ама все пак рекох да го споделя :0
Peek написа:Намерих някой найстина УНИКАЛНИ екипи на Левски през годините и реших да ги споделя с вас !
П.С: Не говоря за резервен аз за Основния екип !
Поне на мен фаворит ми е екипа който сме носили през 1992г !
Ето как са изглеждали :
Thsmith написа:абе добре ще е да са белички ... само червено хич не ми се иска да има
--
ето едно мое творение за 2 мин с фотошопа :0 не е нещо особено ама все пак рекох да го споделя :0
Потребители, разглеждащи този форум: alexdb, helic, honda, noo, olimpi, Plamen_i00, scooool, THE G.A.M.E, tmanolov, TristaNNN, vlong и 45 госта