TheApostleOfFreedom написа:petrof написа:Я па тоя... Какви глупости говориш... Сърбоман, родоотстъпник...И как стигна до тоя извод? Егати простотиите...
Много ми е интересно как отговори само на моята нападка и коментар, а не и на останалите? Пиша, че си Сърбоман, защото аватара ти е е сръбски турбо-фолк, или както се казваше, изпълнител, а не както си отбелязал тима на Миньор или пък пейзаж от Перник, за които толкоз радееш. А защо си родоотсътпник, ами защото по същата аналогия с този певач, смятам че предпочиташ всичко сръбско и продължавайки мисълта за Шаулич, то включвам: плескавицата, омразата на сърбите към всичко живо, Партизан (или може би бъркам - Звезда)...
Ще кажа, че с предния си коментар бях доста рязък и тъй като нямам емпичен материал за да те съдя, а просто те прецених по изказването ти и, разбира се, снимката ти, то може и да не съм съвсем прав. От друга страна нямам никакви угризения поради факта, че си оставил такъв коментар за всички онез хора, които са толкоз голени "нещо си" щом не подкрепят отбора от техния град. Фактът, че така абсолютизира една огромна част от родното общество, а и от цялото човечество ми даде правото да те оценя по този начин: не струваш и си сърбоман, а родоотстъпник, защото обиди своите сънародници с безумната ти сентенция.
Бих прибавил и вероотстъпник,защото Шабан Шалич не е православен(следвам логиката на,тази еманация на "възпитанието" и "толерантността" пернишкия "герой" ).
Аватара е за това,да покаже на другите какъв човек си,а именно в случая на petrof :От Перник (известен със своята интелигенция град),сърбоман,българофил( всички знаем,какво е отношението на сърбите спрямо България и българите),невъзпитан инфантил,защото обиди едно непознато момиче,което споделя за най-съкровеното чувство-любовта.
Браво на момичето!Аз също си спомням моя първи мач на Левски.,беше през далечната вече 84г.,срещу Славия.Бяхме закъснели с няколко минути за началото на срещата. Никога няма да забравя как изкачих стълбите в сектора и се появих на трибуните, в този момент феновете ревнаха от някаква ситуация,а осветлението ми вмени,че съм част от стерео-картичка.Беше незабравимо сюреално преживяване.Дори си спомням скандирането в този момент:Атака,атака,сините в атака.Така,че разбирам чувството и впечатлението на това младо момиче-любов,най-вероятно до гроб!