Обичам Левски

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
emigo
Контакти:

Re: Сега разбирам,колко много те обичам!

Мнениеот emigo » 12 фев 2011 12:45

TheApostleOfFreedom написа:
petrof написа:Я па тоя... Какви глупости говориш... Сърбоман, родоотстъпник... :shock: И как стигна до тоя извод? Егати простотиите...

Много ми е интересно как отговори само на моята нападка и коментар, а не и на останалите? Пиша, че си Сърбоман, защото аватара ти е е сръбски турбо-фолк, или както се казваше, изпълнител, а не както си отбелязал тима на Миньор или пък пейзаж от Перник, за които толкоз радееш. А защо си родоотсътпник, ами защото по същата аналогия с този певач, смятам че предпочиташ всичко сръбско и продължавайки мисълта за Шаулич, то включвам: плескавицата, омразата на сърбите към всичко живо, Партизан (или може би бъркам - Звезда)...
Ще кажа, че с предния си коментар бях доста рязък и тъй като нямам емпичен материал за да те съдя, а просто те прецених по изказването ти и, разбира се, снимката ти, то може и да не съм съвсем прав. От друга страна нямам никакви угризения поради факта, че си оставил такъв коментар за всички онез хора, които са толкоз голени "нещо си" щом не подкрепят отбора от техния град. Фактът, че така абсолютизира една огромна част от родното общество, а и от цялото човечество ми даде правото да те оценя по този начин: не струваш и си сърбоман, а родоотстъпник, защото обиди своите сънародници с безумната ти сентенция.

Бих прибавил и вероотстъпник,защото Шабан Шалич не е православен(следвам логиката на,тази еманация на "възпитанието" и "толерантността" пернишкия "герой" ).
Аватара е за това,да покаже на другите какъв човек си,а именно в случая на petrof :От Перник (известен със своята интелигенция град),сърбоман,българофил( всички знаем,какво е отношението на сърбите спрямо България и българите),невъзпитан инфантил,защото обиди едно непознато момиче,което споделя за най-съкровеното чувство-любовта.
Браво на момичето!Аз също си спомням моя първи мач на Левски.,беше през далечната вече 84г.,срещу Славия.Бяхме закъснели с няколко минути за началото на срещата. Никога няма да забравя как изкачих стълбите в сектора и се появих на трибуните, в този момент феновете ревнаха от някаква ситуация,а осветлението ми вмени,че съм част от стерео-картичка.Беше незабравимо сюреално преживяване.Дори си спомням скандирането в този момент:Атака,атака,сините в атака.Така,че разбирам чувството и впечатлението на това младо момиче-любов,най-вероятно до гроб!

Потребителски аватар
cocain4
Контакти:

Мнениеот cocain4 » 12 фев 2011 12:49

petrof написа:Нищо лично обаче казваш, че живееш около Сливен и отиваш да подкрепяш друг отбор срещу Сливен. Не, не го одобрявам. Прочети подписа ми отдолу, той е за хора като теб.

шабанеее шабанееее :lol: :lol: :lol: какво искаше да кажеш не знам :lol: :lol: :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=RFWDi4l2Moo вашите три звезди са само статистика,нашето име е ЛЕГЕНДА И СЛАВА

Потребителски аватар
zuekaa
Контакти:

Мнениеот zuekaa » 12 фев 2011 15:15

ceckaaaaa96 написа:Здравейте! Казвам се Цветана и съм от едно градче близо до град Сливен. Вчера за първи път отидох на мач на ЛЕВСКИ. Нямате си представа как се почувствах,когато видях тези стотици хора с грейнали лица и сини шалчета да пеят песните за любимия отбор. Още щом стъпих на стадиона разбрах,че това ще е моят живот от тук нататък! За мен няма по-важно нещо от ЛЕВСКИ. Може би много хора,които четат това сега си казват "Тая е луда,как може толкова много да обича един отбор" е за тези хора ще кажа-Ами може! Всеки човек има интереси,всеки човек върви и се стреми към нещо,е аз избрах да вървя по синята пътека заедно със сините си братя и никога няма да съжалявам за този избор! Не можеш да заповядваш на сърцето,то само избира кой да обича,а моето сърце тупти за ЛЕВСКИ и ще тупти,докато не спре завинаги!Няма по-чиста и по-свята любов от тази към Левски! Няма по-хубаво нещо от това да чуеш ревът на стотиците левскари дошли без страх да подкрепят своя отбор! Сега разбрах,колко много те обичам!

О боже .... на 70 км от сливен се намира СТАРА ЗАГОРА ела на мача БЕРОЕ - левски
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете

Потребителски аватар
LEVSKI FAN
Контакти:

Re: Обичам Левски

Мнениеот LEVSKI FAN » 12 фев 2011 16:20

Здравейте макар че, съм на 14 години ще се опитам да развия една тема която не засяга само футболът като цяло.Както Томислав Русев казва често,май футбола е единственото нещо което може да те направи щастлив в българия,а феновете май, на истина са коректор в държавата.Помислете си само кога сте видели или чули кратуни (депотати) от различни конкорентни партии чиито лидери се надпреварват да се плюят,да си говорят и дори да са приятели.Сигорно ще кажете от каде знаеш че не са приятели и не си говорят.Ами нямам СРС за да ги подслушвам,а репоражите от парламента се вижда как двайсетина депутата отиват да си получат телефоните.Докато футболните фенове (не говоря за крайните привържаници) са приятели.Аз лично познавам много деца на мойта възраст,единия от ЛЕВСКИ другия от ЦСКА.Аз лично имах такъв приятел беше от ЦСКА но "кризата" в БЪЛГАРИЯ.Принуди майка му и баща му да се преместят в Австрия.Когато Левски имаше мач срещу чуждестранен отбор той подкрепяше ЛЕВСКИ.А аз честно да ви кажа не съм гледал абсолютно нито един мач на друг отбор освен ЛЕВСКИ.Но винаги съм ценял ЦСКА като съперник защото без "червените" ЛЕВСКИ ще са отбора който става шампион всяка година тук таме я изпуска и Литекс я взима, и обратното.Иска ли някой такова първенство.Без ЦСКА,ЛЕВСКИ нямаше да има победа със 7 на 1.Само това доказва че това са най добрите отбори в А група,само тези два отбора ще липсват на първенството,докато Литекс, Локо София,Локо Пловдив и още няколко отбора въобще няма да липсвата на първенството.Ботев доказва това.Така че,да намалим злобата по оста ЛЕВСКИ ЦСКА.Никога няма да можем да си го "премерим" защото и "сини" и "червени" ще са вечни.Както каза Кокала всички сме временни само ЛЕВСКИ е вечен,същото важи и за ЦСКА.Не е ли по добре да си съсредоточен в това да обичаш ЛЕВСКИ отколкото да мразиш ЦСКА.
Това бях написл,по скоро това е първата ми тема която модераторът PFC Litex заключи темата.Съответно аз го попитах защо го е направил обясних му по най човешкия начин че,във тази тема не обиждам никой,и го помолих да отключи темата,той не отговори,после го попитах защо модератор който видимо е фен на ловеч се намесва във форума на ЛЕВСКИ.Може би защото не е разбрал това което съм му написл в последното съобщене,той отговори много злобно,през цялото време аз му писах на "ВИЕ".Защото много уважавам целия екип на Гонг.Друго лошо впечатление ми направи Веско Вълчев.Преди около месец му пратих покана за приятелство по Фейсбук защото видимо той в приятелите си в споменатия сайт имаше много фенове на ЦСКА които може би не познава но все пак е приел поканата за приятелство.Мен ме попита ти пък кой си.Явно видял че харесвам страницата на левски във Фейсбук.Но не мисля че,цскар или левскар да се плаши че ще има приятел от противниковия тобор в този сайт.
Левски до гроб

Потребителски аватар
spiker
Контакти:

Мнениеот spiker » 12 фев 2011 18:59

Уникално некадърно мнение, дори от един 14 годишен хлапак...
1934---1938---1982---2006

Потребителски аватар
LEVSKI FAN
Контакти:

Мнениеот LEVSKI FAN » 12 фев 2011 19:40

Аз не съм искал да е великолепно и не съм си мислел че,е такова но уважавам мнението дори и на най-простите хора които имат регистрация тук ;)
Левски до гроб

Потребителски аватар
БАТТЯНА
Контакти:

Мнениеот БАТТЯНА » 12 фев 2011 20:43

LEVSKI FAN написа:Аз не съм искал да е великолепно и не съм си мислел че,е такова но уважавам мнението дори и на най-простите хора които имат регистрация тук ;)

много си прав приятел ;)
За враговете на демокрацията и републиката-СМЪРТ

Потребителски аватар
spiker
Контакти:

Мнениеот spiker » 12 фев 2011 21:57

LEVSKI FAN написа:Аз не съм искал да е великолепно и не съм си мислел че,е такова но уважавам мнението дори и на най-простите хора които имат регистрация тук ;)

Много ясно, че отбори като Литекс и Локомотив ще са ви излишни и няма да ви липсват, като не можете да вземете точка от тях... Разбира се класните попълнения от Локомотив(главно) ще бъдат заместени от уникалните таланти в школата...
Смешни сте вече, спрете се...
1934---1938---1982---2006

nascko
Контакти:

Мнениеот nascko » 12 фев 2011 22:12

spiker написа:Уникално некадърно мнение, дори от един 14 годишен хлапак...

И кое е некадърното? Ти на 14 да не би да си бил гл.асистент? :twisted:
Моля да спазваме добрия тон!

Потребителски аватар
LEVSKI FAN
Контакти:

Мнениеот LEVSKI FAN » 12 фев 2011 22:44

Не аз сега не изкам да скарвам потребители.Просто изказах собственото си мнение.А това дали е некадърно вие решавате.Аз лично искам да стана журналист така че, вашето мнение ме интересува.Не искам да получавам само похвали далеч съм от тази мисъл,аз не приемам критиката като обида а като нещо което може да ми пмогне в бъдеще.
Левски до гроб

Върни се в “Левски”