На мен пък ми прави впечатление, че Мюлдер обича да се включва напред. Само дето никой не го покрива, а и той няма нужната бързина.
Сигурен съм, че дойде ли сега по-добър треньор от Ясен, веднага ще направи промяна отзад.
Бе к'вото и да го дъвчим е ясно, че Ясен си е наумил някаква глупава идея за защитата и по някаква причина не я променя, а ние за 5 мача сме поели над 10 гола. Това и при Кокала не е било.
За чужденците и българите в Левски
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- blue avalanche
- Контакти:
Re: За чужденците и българите в Левски
metodito написа:gundi_levski написа:...сегашните ни централни бранители добре ли се пласират и играят ли грамотно тактически?
Според мен, така, както ги нагласи Ясен, така играят, понеже Милиев е добър футболист и миналият сезон бе много силен за него, а този- засега не. Голямо влияние оказва честата смяна вратарите. Те са диригенти на защитата в мача. Ако не се разбират с играчите отпред...лошо.
Налагането на Иванов е грешка. Насила хубост не става. Нека го налга, но постепенно, а той просто махна Рашид и сложи Иво. Без обяснение.
В момента Милиев трябва да оправя грешките на Иво и да запълва зоната на Мюдер, когато реши да се прави на Роберто Карлуш.
Милиев беше силен миналия сезон,защото с него беше Бензукан!То,май,Шакиб беше силния,а Милиев само се навърташе около него.За това,че диагоналните му пасове са като за Бен Джонсън,Ясен ли му е виновен?Всички хвърлят упреците върху Иво,а Милиев да не е безгрешен?Вкараха ни голове през центъра-само Иванов ли е там?Кой трябваше да пази Божов?Не знам...
- metodito
- Контакти:
Иво трябваше да го пази, мисля.
А какво хоро изигра Милиев за вторият гол... То да се смее ли човек, да плачи ли. Аз мисля, че не случайно при Мъри защитата ни бе бетон, тъй като самия Мъри бе страхотен защитник. От Ясен като играч... нямам наблюдения. Но помня поколението на младежкия национален отбор, което той ръководеше и нищо не направи.
Лошото е, че на зима ще прекроят защитата за пореден път...
А какво хоро изигра Милиев за вторият гол... То да се смее ли човек, да плачи ли. Аз мисля, че не случайно при Мъри защитата ни бе бетон, тъй като самия Мъри бе страхотен защитник. От Ясен като играч... нямам наблюдения. Но помня поколението на младежкия национален отбор, което той ръководеше и нищо не направи.
- blue avalanche
- Контакти:
metodito написа:Иво трябваше да го пази, мисля.
"Лошото е, че на зима ще прекроят защитата за пореден път..."
Е,то,по-лошо от сегашното положение...
-
- Контакти:
Не знам колко пъти прекроиха защитата тази година, но от това по- лошо няма да стане