Слори - трансферен провал.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Слори - трансферен провал.
В мача с Пирин не ми направи приятно впечетление. Ако не се лъжа във всички ситуаций пред наказателното поле подхождаше доста егоистично независимо дали имаше възможност за директен обстрел или не. Така с лека ръка се пропиляха добри атаки нищо, че мача бе решен.
-
Слори е голяма работа, и това ще го разберем догодина !
Запомнете ми мнението .... нека да си проведе една свястна зимна подготовка, и ще видим за какво става въпрос ....
Запомнете ми мнението .... нека да си проведе една свястна зимна подготовка, и ще видим за какво става въпрос ....
- slavi_1914
- Контакти:
И аз мисля,че много бързо отписахте футболист ИГРАЛ НА ВИСОКО НИВО !
Честно казано и аз първите 2 мача си мислех че Грийн не знае къде е попаднал. С черноморец ходеше като турист на главната улица.
Но да не забравяме,че това са свободни агенти, които нямат игрова практика и им трябват мачове.
Отгоре на всичко идва и езиковата бариера. На дали ако могат да комуникарат на един език ще имат толкова грешки.
На мен ми харесва че има характер и самочувствие това момче. И то си пролича на няколко пъти. Може би ще стане един от бъдещите лидери в Левски, а в предвид че Йовов и Кривия нямат много още това би било добре.
Честно казано и аз първите 2 мача си мислех че Грийн не знае къде е попаднал. С черноморец ходеше като турист на главната улица.
Но да не забравяме,че това са свободни агенти, които нямат игрова практика и им трябват мачове.
Отгоре на всичко идва и езиковата бариера. На дали ако могат да комуникарат на един език ще имат толкова грешки.
На мен ми харесва че има характер и самочувствие това момче. И то си пролича на няколко пъти. Може би ще стане един от бъдещите лидери в Левски, а в предвид че Йовов и Кривия нямат много още това би било добре.
СПРЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ ЖЪЛТА ПРЕСА ! ТЯ ПРОМИВА МОЗЪЦИТЕ ВИ !
Левски е над всичко и над всички, а Левски това сме ние !
Левски е над всичко и над всички, а Левски това сме ние !