Гонзо,Ясен и изявите им в медиите.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

restless
Контакти:

Re: Гонзо,Ясен и изявите им в медиите.

Мнениеот restless » 01 окт 2010 12:58

тактиката на надиграване със Спортинг беше погрешна, ама сигурно Петков реди състава, тактиката и начина на игра :roll:
Пак той трябваше да покрива предната, задната и напречната греди при първия гол? Добре че пусна 2 вратарски, та да има с кой да си измият ръцете някои хора.
Спортинг били свалили футболистите на земята? А кой ще свали ръководителите на земята?
Последна промяна от restless на 01 окт 2010 13:01, променено общо 1 път.

4akala
Контакти:

Мнениеот 4akala » 01 окт 2010 13:00

Това,че Гонзо и Ясен казаха,че Левски няма да атакува задължително класиране в следващата фаза,не значи,че те са приспали отбора.Играчите сами са си виновни.Вместо да излязат и да играят футбол и да си вдигнат цената,те се разхождаха по терена.Никакъв хъс,никакво желание за игра у играчите на Левски с много малки изключения,но и тези малки изключения бяха "заразени" от нехайството на останалите играчи.Найстина това не е Гент,АИК,Калмар или Берое примерно,а Спортинг Лисабон,но поне можеше да дадат някакъв отпор,да покажат някакво желание за промяна в резултата,но.....Има и още един важен момент от мача,30-40 секунда,ако беше влязло положението на Дембеле,според мен мачът отиваше към съвсем друг развой.Този отбор на Левски все още не е сработен добре и след 2-3 месеца както каза Гонзо ще видим истинското лице на отбора.Аз лично не мога да разбера до кога иначе далият много на Левски Г.Петков,ще бъде търпян да проваля по този начин отбора.И това не му е сефте,в последните 3 сезона в евротурнирите Левски страда предимно заради негови груби грешки.Личи си,че не е във форма,трябва да бъде закотвен на пейката и да се дава шанс на Митрев и Акалски.
Само Левски и горе главите!

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 01 окт 2010 13:01

edmon_dantes написа:Какво правите? Градите отбор за догодина ли? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Е, няма такъв виц, честно. Така не съм се смял с години. Благодаря ти, че ми оправи деня и настроението. От всичките тези чужденци да останат най-много двама. Всичко друго ще си бие камшика и ще проклина дните, в които е носило "червената" фланелка. След като останете отново без играчи, поредната шайка, която ще акостира при вас се очаква да бъде от Магадан.

Ще видим! Аз още много рано ви казах да не се самозабравяте с тези резултати! Сега тръгвате надолу! ;)
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 01 окт 2010 13:01

deepblue1963 написа:"Третият в класирането"(ПФК "Серезит") е тежък клиничен случай и изобщо не ми го давай за пример!Щото ние,пък,сме вкарали 3 пъти повече от тях!

Идеално в поста си показа, че този резултат от снощи не е случаен, тъй като стабилните защитници не им дреме от Дембеле и другите в нападение. Дадох за пример Черноморец, защото защитата им е стабилна и са им вкарали само 3 гола до момента, а и също така ви победиха за първенство.
В играта на Левски липсва идея и креативност. Центрирания към Дембеле след пробиви по крилата, а това за скаутите на Спортинг изобщо не е трудно да го разберат и ето ти ефекта - лично мнение.

Кажи ми за всички изиграни до сега двубой нещо различно от това което споделих като лично наблюдение ти нещо различно видя ли?

Никой не е очаквал снощи победа, макар че аз очаквах да направите равен мач, но поне да бяхте показали поне малко идеи какво да правите с тази пуста топка.

Ето ти едно мнение на левскар от друг форум
Много грозно е, че следващия мач пак гостуваме, а на тия когато не им ехти атмосферата от Герена в ушите, забравят кой крак - ляв, кой крак - десен...
Последна промяна от PFC Litex на 01 окт 2010 13:03, променено общо 4 пъти.
Изображение

Потребителски аватар
NO MERCY
Контакти:

Мнениеот NO MERCY » 01 окт 2010 13:01

zlatan написа:абе спокойни сме просто търсим причини за погрома,но едва ли ще ги открием :( :o ,дано Ясен и Гонзо да си ги видели.

Абе хора стига сте ревали като вдовица за К*р,не разбрахте ли,че такъв ни е манталитета излезем ли навън и играем със европейски гранд от типа на спортинг,просто момчетата наливат гипса,не ви ли направи впечатление кой игра най спокйоно и се опита да направи нещо.Отговора е ГРИЙН просто момчето е научено като види гранд да не си сваля гащетата.Има и друго ако мача се бе играл на герена,при пълни трибуни мача нямаше да има нищо общо със снощния,и като доказателство на мойте думи ще видите на герена срещу лил.САМО ЛЕВСКИ

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 01 окт 2010 13:04

Не бе, Петков само е леко колеблив при центриранита, далечние удари и излизането непред в наказателното поле. Иначе е добър вратар, не е той виновен. Сега честно:
А относно головете:
1 - От отрицателен ъгъл е непростимо да ти вкарат, независимо дали Спортинг, Ман Юнайтед или Мареш Микрево. Че нямаше хора при гредите е грешка, но и Спортинг нямаха, а не пуснаха такива голове..
2 - При това центриране, вместо да лягаш на земята, трябва да изядеш топката с парцалите, заедно с част от косата на нападателя.
3 - Без сериозна вина на вратаря, но при малко повечко късмет, можеше и да не влезе
4 - Все едно да си в в Карфур и да си купиш дънки от Сердика Център. Иначе казано - Сточна гара, ама не Дембеле.
5 - Да легнеш преди нападателят да е нанесъл удар може само ако си много уморен; и ако си Гошо Петков.
Дал е много на "Левски" и затова го уважаваме, н вече е време да даде път на следващите след него.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Потребителски аватар
Levski_Valencia
Контакти:

Мнениеот Levski_Valencia » 01 окт 2010 13:09

jul написа:Абе хич не го плюете като гледам :) Я виж предпоследните мнения

Представи си само за момент,че на вашата врата ,вчера и в Истанбул,беше Караджов...Отивахте на разлика и в двата мача!Губите минимално единствено заради добрия вратар!И обратното,Левски се опитва да играе,но когато вратря е пълна дупка,желанието за игра се изпарява!Гошо дал много на Левски,бла,бла,бла.Пълни глупости!Той затова е там,да дава,като не може,на пейката.Със сигурност е взел в пъти повече от това ,което е дал!
Павел Дочев- "Бяхме интелигентно недостатъчни" "Вкараха ни ненужен гол"

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 01 окт 2010 13:10

deepblue1963 написа:"Собственикът на Левски Тодор Батков сподели, че ще има кадрови промени в Левски след загубата от Спортинг с 0:5. Фиаското в Лисабон накара боса на „сините” да не бъде в добро настроение.
„Ще има кадрови промени, които ще разберете. Не става въпрос за генерални рокади”, отсече пред Гонг адвокатът.
„Дойдохме да играем в една страна, която е много по-силна от нас във футболно отношение. Пристигнахме тук като прабългарска орда – с жени, деца, кучета и котки. Това няма да се повтори. Ще затегнем дисциплината. Хубавото е, че се случи сега, а не на 21 октомври (бел.ред. гостуването на Лил). Надявам се до тогава да сме си взели поуки. Все още нищо в групата не е решено”, продължи Тодор Батков.
Най-вероятно мерките, за които говори Тодор Батков са свързани с вратарския пост в Левски. Не е изключено следващите мачове на Левски да пази друг вратар – най-вероятно Божидар Митрев.
„Трябва да се направят някои промени, да влезнат момчета от пейката. Видях, че някои футболисти изневериха, най-малко казано”."

За нещо, че е прав, прав е, но въпроса е кой реши и допусна същото, защото без негово разрешение, тъй като все пак той плаща всичко, това няма как да се случи или в момента Батков търси да прехвърли вината върху другите, не че ще му е за първи път :roll:
Изображение

Потребителски аватар
bobbi
Контакти:

Мнениеот bobbi » 01 окт 2010 13:11

Запомнете ми думите,тази загуба е за добро! Само ЛЕВСКИ!!!

сини богове
Контакти:

Мнениеот сини богове » 01 окт 2010 13:14

За съжаление това е нивото на футбола ни. Още сме много далеч от т. нар. средноевропейски отбори, да не говорим за грандовете. Няма смисъл да обвиняваме треньора, футболистите, ръководството и т.н.. Ако в годината играем поне 10 мача с отбори като Спортинг, ще изглеждаме различно. Имаме качествени играчи, имаме добър колектив, но нямаме ОПИТ. Това се видя снощи много добре. Целият отбор се върна в защита и това даде възможност на португалските футболисти да ни натикат в нашата половина. При опит да играем преса без да имаме човек в нападение, топката се връща към защитниците на Спортинг, след което много правилно те я разпределяха към техните халфове. Не знам дали забелязахте как се движат португалците без топка. В момента в който започват атака и поне трима футболисти се откриват. Играят с бързи топки и пасове в перспектива. Супер дефанзивната ни тактика просто ги улесни още повече. Като прибавим и факта, че централните ни защитници не могат да играят с глава при високите топки, не могат да застанат правилно и по- ниските португалци ни надиграха и там. Бековете ни бяха безобразни тази вечер. В огромното ни желание да се подсигуряваме по трима наши футболисти влизаха да пазят противника и така оставяхме непокрити други. И още много грешки могат да се изброят, но те всички са от липса на опит. Ето защо наистина очаквам този отбор да го запазят и развият и постепенно с трупането на опит да ставаме по- добри и по- добри. Мен от тази загуба не ме е срам. Ще ме е срам ако разпродадем отбора през зимната пауза и заприличаме на чорбата. Ще ме е срам ако започнем да ги плюем и на следващия мач сме 1000 човека на стадиона. Трябва да им вярваме за да си повярват и те. И САМО ЛЕВСКИ

Върни се в “Левски”