shammi написа:Може да е бил и да е всякакъв, но вече години наред си изпълнява задълженията към целия наличен състав на Левски и поддържа стадиона.
Добре, в Левки има пари. Това го признавам. Добре, в Левски се работи и идват успехи - това също не отричам. Нека само отбележа: Имайте едно на ум, че така продаваме душата си. Нима не е било същото след 9ти - ето, този и този направи злодеяние, ала сега той има средства, привилегии и е събрал екип от съвестни или полу-съвестни хора, така че нека го обичаме. Това не е така. Вижте, в Левски се получава като с Лечков. Приемаме, че щом Лечков ни е радвал толкоз много значи е праведен като младенец. Това, на Батков, е евтин Пъблик Рилейшън... Половин БГ да му се радва, щото Левски е европейски... - това не бива, повярвайте или поне разсъдете, да става.
shammi написа:И не ми хвалете Ганчев и Събев, защото благодарение на подкупите на Гришата миналата година Литекс станаха шампиони, а не на безумно добра селекция и прекрасна спортна форма на отбора. Също можете да сте благодарни на Батков, че Левски не е продаден на ТИМ, Таки и други мъгляви личности и групировки.
Смятам, че съмнение за последната титла на Литекс не трябва да има. Литекс бе най-добрия отбор през последния сезон и заслужено спечелиха. Нито Левски, нито ЦСКА бяха на ниво, а пък накрая и Локото се издъни. Можем да имаме претенция за първата им титла, ала тогава и Литекс и Левски се надцакваха кой ще купи повече мачове. Макар да съм левскар, то ми е пределно ясно, че всеки в БГ "дава и взема" точки по този начин. Най-радващото е, че това се промени в последните 5-6 години.