Кривия или Тасевски да е титуляр ?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

krodopski
Контакти:

Re: Кривия или Тасевски да е титуляр ?

Мнениеот krodopski » 16 сеп 2010 00:19

сашо номер 1,ще жидите още днес.

Потребителски аватар
n_man95
Контакти:

Мнениеот n_man95 » 16 сеп 2010 02:58

krodopski написа:сашо номер 1,ще жидите още днес.

А дано бате :geek: :roll: 8-)
- Ало, това офиса на ЦСКА ли е?
- Да, кажете...
- Искам да стана треньор на отбора!
- Вие луд ли сте?
- Да! Други изисквания ?...

Потребителски аватар
GranTorino
Контакти:

Мнениеот GranTorino » 16 сеп 2010 08:53

ами тасевски за първото полувреме,а кривие за второто.Алекс излиза много надъхан .Тасевски играе по добре в А група :roll:

Потребителски аватар
george_speed75
Контакти:

Мнениеот george_speed75 » 16 сеп 2010 10:15

Кривиа и Green двойка дефанзивни халфове а Тацевски офанзивен халф.
Mюлдер тромав ми звучи като Иво бърз :lol:

Потребителски аватар
n_man95
Контакти:

Мнениеот n_man95 » 17 сеп 2010 02:55

Харесаха ли ви Алекс и Дарко срещу Гейнт ? На мен Алекс ми хареса,но през мойте очи (без)Дарко беше муден.Важното е че бихме Гейнт,да се готвят (ха)Лил и Спиртинг :mrgreen: :geek: :roll: :lol: :)
- Да, кажете...
- Вие луд ли сте?

skrepi82
Контакти:

Мнениеот skrepi82 » 17 сеп 2010 08:45

EDNO NE6TO ZNAM........KATO GO PRODADAT V KRAINA SMETKA (bez) DARKO (kakto vie go nari4ate neznaino zasto????), VSI4KI VIE KOITO GO KRITIKUVATE 6TE REVETE 4E GO NQMA.....NE SAMO 4E IMA STRAHOTEN POGLED VARHU IGRATA AMI I MOJE I DA Q PODADE PO PERFEKTEN NA4IN.....SAMO S POGLED NE STAVA......INA4E KRIVIQ BE6E MN GOLQM I ME E MN QD 4E NE SI GO VARNAHA O6TE EDNO VREME.....TVA E.......SPORED MENE TRQBVA DA IMA POVE4E ROTACIQ V OTBORA I DA SE IZPOLZVAT MLADITE.....BALTANOV, OGNQNOV, KIROV I TEVIA....SEGA KATO GI PUSNAT MN STRAHLIVO IGRAQT VSE O6TE
Последна промяна от Дъстли Мюлдер на 17 сеп 2010 09:14, променено общо 1 път.
Причина: Пиши на кирилица!

Потребителски аватар
n_man95
Контакти:

Мнениеот n_man95 » 22 сеп 2010 19:58

skrepi82 написа:EDNO NE6TO ZNAM........KATO GO PRODADAT V KRAINA SMETKA (bez) DARKO (kakto vie go nari4ate neznaino zasto????), VSI4KI VIE KOITO GO KRITIKUVATE 6TE REVETE 4E GO NQMA.....NE SAMO 4E IMA STRAHOTEN POGLED VARHU IGRATA AMI I MOJE I DA Q PODADE PO PERFEKTEN NA4IN.....SAMO S POGLED NE STAVA......INA4E KRIVIQ BE6E MN GOLQM I ME E MN QD 4E NE SI GO VARNAHA O6TE EDNO VREME.....TVA E.......SPORED MENE TRQBVA DA IMA POVE4E ROTACIQ V OTBORA I DA SE IZPOLZVAT MLADITE.....BALTANOV, OGNQNOV, KIROV I TEVIA....SEGA KATO GI PUSNAT MN STRAHLIVO IGRAQT VSE O6TE

Наричаме Дарко така - (Без)Дарко ,защото е непостоянен,не за друго.Лично аз нито за миг не оспорвам неговите качества.Много пъти ни е вадил.Борба,пас,шут,техника-има всичко.Играч е,не случайно е национал.Неговият проблем да не заиграе в клуб над средното европейско ниво е че е непостоянен.Прай два-три мача на нивото на меси,кака,роналдо,йозил на позицията плеймейкър и след това 4-5мача някак си стои в страни,много брак,сякаш не му пука.Дано задържи едно постоянно ниво и да земет требъл :lol:
- Да, кажете...
- Вие луд ли сте?

Потребителски аватар
n_man95
Контакти:

Мнениеот n_man95 » 15 окт 2010 21:48

Що спрехте да пишете в тая тема бе Пешовци ??? Сега имаме едно бразилче на проби.на 16 години.След 1 месец става на 17.Жуниор се казва.Жо му помага за адаптацията.Иначе Жу е с крехка физика,малко по-висок от Жо.Много техничен и перспективен.Играе на позицията офанзивен халф,която коментираме в тази тема.Какво мислите за Жуниор,спомнете си че и Жо беше взет на 17 год , но порасна (не и на височина).Имам предвид , че се разви и сега е най-доброто крило в БГ и една от звездите и най-важни фигури в Левски.А като дойде при нас Жо също го взехме за офанзивен халф,а после Кокала го сложи по крилото.С Дарко беше обратното.От дясно крило стана плеймейкър.Дано Жунора да е добър и да го вземем,развием и продадем след време.Само ЛЕВСКИ и нека продължим да коментираме темата за тази важна позиция в любимия ни отбор-тази зад нападателя :geek:
- Да, кажете...
- Вие луд ли сте?

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 16 окт 2010 08:44

Да не забравяме,че и Йовов,и Кривия са на "изхвъргачката".Според мен,това трябва да е последният им сезон в Левски.Така че...Обичам бразилски халфове!

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 18 окт 2010 23:04

Ако може и двамата ще е най-добре :)
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Върни се в “Левски”