В Левски сме или слепи или нещо по-лошо?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
JiJekov
Контакти:

Re: В Левски сме или слепи или нещо по-лошо?

Мнениеот JiJekov » 31 авг 2010 00:15

Грешката за гола на Видима е изцяло на Божката две мнения няма, но според мен трябва да го подкрепим и да му дадем шанс а не да затрием един кадърен вратар. Проблем във Левски за мен е Иво Иванов незнам какво толкова му харесаха но той няма нищо общо с футбола- всички голове от началото на сезона, които получихме са след негови грешки. За мача с шведите грешка на Митрев да има я но защо един защитник в часност Иванов не застана пред вратаря да го подсигури това се учи в първите години а не да седи и да гледа дали ще я улови винаги трябва да се очаква, че вратаря може да я изтърве

Septemvri.fc
Контакти:

Мнениеот Septemvri.fc » 31 авг 2010 00:18

Прави впечетление неориентираността на вратарите ни при излизане,незнам какво ги тренира Руслан,но вратарите ни са в трагична форма.... И да грешката е на Митрев няма място на дуэпата при наличието на двама защитници до нападателя, които няма как да нанесе силен удар. :|

Потребителски аватар
Linky
Контакти:

Мнениеот Linky » 31 авг 2010 00:53

JiJekov написа:Грешката за гола на Видима е изцяло на Божката две мнения няма, но според мен трябва да го подкрепим и да му дадем шанс а не да затрием един кадърен вратар. Проблем във Левски за мен е Иво Иванов незнам какво толкова му харесаха но той няма нищо общо с футбола- всички голове от началото на сезона, които получихме са след негови грешки. За мача с шведите грешка на Митрев да има я но защо един защитник в часност Иванов не застана пред вратаря да го подсигури това се учи в първите години а не да седи и да гледа дали ще я улови винаги трябва да се очаква, че вратаря може да я изтърве

Стига бе човек , как можеш да обвиняваш Иванов, че Митрев е изпуснал топката и не е имало кой да я изчисти , не може във всяка 1 ситуация да има бавачка до Митрев , да се научи да хваща топките , които ПРОТИВНИКОВИЯТ отбор му подава и аз да съм защитник и аз няма да съм до него , нали очаквам все пак да улови тази топка движеща се с 20км в час...
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
zap_lv
Контакти:

Мнениеот zap_lv » 31 авг 2010 03:11

Ако говорите за мача ни с Видима ,Митрев не е виновен за гола.При положение ,че водиш с 2:0 на Видима Раковски е нормално да се отпуснеш и да мислиш за следващия мач.Единствената грешка беше липсата на концентрация у момчетата.
Защо не плюехте по Митрев ,когато ни опази вратата суха в Швеция и се представи повече от блестящо.Или ако имаш силни мачове и в един или два се отпуснеш и веднага се превръщаш в най-некадърния и т.н.

FC_Barcelona
Контакти:

Мнениеот FC_Barcelona » 31 авг 2010 03:40

Левски си има вратар и той се казва Георги Петков! Божо Митрев трябва да натрупа опит, но надали трябва да продължат да му дават шанс сега. Много е слаб!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 31 авг 2010 05:48

Levski_Valencia написа:
mOvE_ написа:Няма ли го Гошо Вратарчето.....винаги сме имали изцепки на вратата...

Това беше до преди 2 години!!!Ако си припомним изцепките на Гошо след това,ще ни отнеме много време.Да оставим настрана 3 те гола от 25-30 метра срещу Деберцен,и гола от тъч срещу Залцбург,симулацията за болното рамо срещу цска ,головете на Локо Пд и Литекс и т.н.Дразни с поведението си,когато водим,бави топката при аут и си изкарва картони,вика като луд по младите футболисти,дори когато той е виновен,а не те...Да,много добър вратар,но всичко с времето си!Дал е много на Левски,но е взел със сигурност,поне 2 пъти повече!Така че, сега единствената алтернатива е Акалски.Митрев 1 ва резерва.Между другото,днес след мача с Видима,Батков се изказа много ласкаво за вратарчето им,а той току така не хвали никой,всичко е възможно!

Локо Пловдив вкараха на Цецо Димитров.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 31 авг 2010 09:41

elit написа: ..........
8. Сега прегледах записа от мача и преброих над 20 голови по-
ложенния за Левски. Непростимо е за целия отбор да пропус-
ка толкова възможности, които ако 50 % бяха реализирани,
резултатът можеше да бъде и двуцифрен.

+1 :) А при отпускането и липсата на концентрация в края на мача и ако имаше още няколко минути игрово време след гола на "Видима" (добре, че падна в последната), резултатът можеше да бъде и 2:2. :evil:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 31 авг 2010 09:43

BlueRadiotherapist написа:Очевадно е ,че Левски няма вратар.Тепърва ще берем ядове с палячото Митрев.Не знам ръководството какво се чуди,а не взема качествен страж.После ще е късно........Да не стане като при Мъри-имахме отбор,но нямахме вкарвач,а изпуснахме Новакович,после знаем какво стана.

Ако Митрев е палячо... Митрев е един от най-преспективните български вратари. И освен това е супер пич!!! Вас левскарите немога да ви разбера...
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 31 авг 2010 10:31

Митрев сигурно е добър вратар, но не е достатъчно добър за класата на Левски.
На драго сърце да обичаме оногова който ни покаже погрешката, инак той не е наш приятел.
В. Львский

На линия
Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 31 авг 2010 10:54

Митрев може да е добър вратар, ама досега не го доказва. Последните два мача допусна две груби грешки, за радост не се оказаха решаващи. Но да ги оставим настрана тия грешки. Основната му слабост са излизанията при центриранията. Това е основна слабост на всички български вратари.

Върни се в “Левски”