Всички са срещу Левски, но...
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всички са срещу Левски, но...
Мен ме интересува Левски по възможност да играе всяка година поне четвъртфинал в някой от европейските турнири. А това, че незнам си кой бил играч в европейски гранд, не ме топли. Ако някой е успял да се развие след като е излязъл от отбора, си е негова заслуга. Искам в Левски да играят най-добрите, а не да им се кефя на телевизора. Успехите на отбора са приоритет номер едно.
По- добре с Локомотив Пловдив, отколкото със Сливен. Но ние всичко си плащаме, а вие още дължите пари на всичките си донори без изключение.
На драго сърце да обичаме оногова който ни покаже погрешката, инак той не е наш приятел.
В. Львский
В. Львский
- ЛАЗО ЛЕВСКАРА
- Контакти:
POPCORN написа:е затова сте си приятелчета с Локо Пд , и Коко е готов да ви ги даде всичките без пари... като почнете с вашите сини глупости край нямате!Вие сините фенове явно си живеете в някакъв собствен свят!
Объркал си рейса пич,оня ден Коко Динев каза,че неговите футболисти няма да отидат на Герена
noo написа:Мен ме интересува Левски по възможност да играе всяка година поне четвъртфинал в някой от европейските турнири. А това, че незнам си кой бил играч в европейски гранд, не ме топли. Ако някой е успял да се развие след като е излязъл от отбора, си е негова заслуга. Искам в Левски да играят най-добрите, а не да им се кефя на телевизора. Успехите на отбора са приоритет номер едно.
Много точно казано.
-
- Контакти:
TPAKTOP написа:lusi.iliev написа:А кой е единствения Българин шампион на Германия бе розови.Писнами да ви четя малоумните небивалици.
Кажи кой е? След това помисли и кои българи са печелели ШЛ? Кои българи са играли финали в ЕКТ?
Не искам да пише глупости. Който е постигнал нещо извън България го дължи единствено на себе си а не на самата държава
Мариян Христов с Кайзерслаутерн.А преди това има 3-4 сезона с Левски и после отива в в Германия.А Бербатов Стилян и Мартин имат по макс един сезон при вас и вие ни надувате главите че вашия отбор ги е направил това което са сега.Което е пална малоумщина.Разликата е че ние сме изградили легенди вътре в нашия отбор докато вие си създавате легенди от другите отбори които са станали футболисти чак когато са ви напуснали.Сега станалити ясно
- TPAKTOP
- Контакти:
lusi.iliev написа:Мариян Христов с Кайзерслаутерн.А преди това има 3-4 сезона с Левски и после отива в в Германия.А Бербатов Стилян и Мартин имат по макс един сезон при вас и вие ни надувате главите че вашия отбор ги е направил това което са сега.Което е пална малоумщина.Разликата е че ние сме изградили легенди вътре в нашия отбор докато вие си създавате легенди от другите отбори които са станали футболисти чак когато са ви напуснали.Сега станалити ясно
Прочети ми мненията по-назад и ще си отговориш дали ми е ясно

helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
lusi.iliev написа:TPAKTOP написа:lusi.iliev написа:А кой е единствения Българин шампион на Германия бе розови.Писнами да ви четя малоумните небивалици.
Кажи кой е? След това помисли и кои българи са печелели ШЛ? Кои българи са играли финали в ЕКТ?
Не искам да пише глупости. Който е постигнал нещо извън България го дължи единствено на себе си а не на самата държава
Мариян Христов с Кайзерслаутерн.А преди това има 3-4 сезона с Левски и после отива в в Германия.А Бербатов Стилян и Мартин имат по макс един сезон при вас и вие ни надувате главите че вашия отбор ги е направил това което са сега.Което е пална малоумщина.Разликата е че ние сме изградили легенди вътре в нашия отбор докато вие си създавате легенди от другите отбори които са станали футболисти чак когато са ви напуснали.Сега станалити ясно
Мариян Христов има ДВА сезона за Левски , като играч на Левски не е ставал голмайстор на страната или шампион.За двата сезона с екипа на Левски, бе изкаран най-голямото дърво от феновете на сините, може би защото има общо 20-на гола за двете години там.Впоследствие се утвърди , като един от тримата най-добри халфове в БГ нац.отбор за мен поне, за изминалите 20 години
- deepblue1963
Така-а-а...не съм чел с подробности,но пак отскочихме в "блатото" кой,кого и за колко продал.Познах ли?Не ви ли омръзна?
Иначе-изобщо не ми е мъчно за М'Боли!На Венци не му ща нито Райса,нито Денирана!Да си ги пласира дето ще!
Иначе-изобщо не ми е мъчно за М'Боли!На Венци не му ща нито Райса,нито Денирана!Да си ги пласира дето ще!
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
TPAKTOP написа:parvanoff написа:Е къде видя, че казваш истината. Че и имаш наглоста да го кажеш....Сигурно и вие държахте вашите играчи по един сезон, че отново не си спомням?
Я изброй колко сте ги държали по 1 сезон?
Марто и СтилиянМисля че стигат. Бербатов го държахме повече от сезон но напусна България по 20г и реално имаше какво още да учи
Цели двама? Естествено, че не стигат хах. Та и Левски има поне един-Курдов /и нямам предвид известност, а с това, че уж според теб е било по-добре рано да напусне Левски/. Имате с цял един повече от Левски... Бербатов играе в цска от 1998 до 2001, когато е продаден на Леверкузен, което ще рече 3 сезона. Горе долу е аналогично с Домовчийски... Е, това ли ти беше доказателство на тезата? Или с мечтания бъдещ трансфер? Давай малко по-серозно де.

само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!
- TPAKTOP
- Контакти:
parvanoff написа:Цели двама? Естествено, че не стигат хах. Та и Левски има поне един-Курдов /и нямам предвид известност, а с това, че уж според теб е било по-добре рано да напусне Левски/. Имате с цял един повече от Левски... Бербатов играе в цска от 1998 до 2001, когато е продаден на Леверкузен, което ще рече 3 сезона. Горе долу е аналогично с Домовчийски... Е, това ли ти беше доказателство на тезата? Или с мечтания бъдещ трансфер? Давай малко по-серозно де.
Под това което написах че "левски е блато" имах предвид великия Гонзо! Уж го искаха от Барса и кой ли не гранд из Европа и накрая нищо. ЗАдържахте го в левски насила за да гоните успехи и той не успя да се докаже в Европа! Илиян Стоянов гледаше записи защото изяви желание да напусне левски. Сега на него си му е най-добре! Един много уважаван от мен левскар - Кривия какво направихте с него? ЗАдържахте го и накрая го продадохте в Турция като вече нямаше време да свикне и да се докаже. Пример ще дам Д. Иванков но не в подкрепа на мойта теза защото и той напусна на години левски но на човека му провървя. Той пак ще си остане във вашите сърца ама в момента цяла Турция го боготвори! Това е мечтата на един футболист! Не да отиде на стадиона и да излезе пред дестина хиляди човека а пред пълен стадион. Като питаш някой юноша на левски "Какъв иска да стане?" няма да каже "Като Гонзо" а нещо от рода на Роналдо, меси и т.н. Всеки БГ футболист иска да се докаже в Европа а не в България и е най-голямата грешка таланти да се задържат по БГ клубовете
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата