Левски не е силен-просто дотук играхме със слаби отбори!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Re: Левски не е силен-просто дотук играхме със слаби отбори!

Мнениеот soilwork » 11 авг 2010 11:55

Levski_1914 forever написа:
Obichamlevski написа:Палячо като видя тоя металяга с червената блузка нещо не ми мязаш на Левскар , а по коментарите ти още повече . Вади доказателството ! Такива като теб много .... събират се 20 човека металяги , купуват си една бира и се напиват ..... смешна работа , смешни хора . Ти никога , повтарям НИКОГА няма да си по-фен от мен , защото аз никога не бих товарил любимия си отбор така както ти го правиш , капиш ?

Абе ти прост ли си?Това,че е сложил Дио(мисля,че е той не съм сигурен) и човека харесва рок,чорбар ли го прави?И аз харесвам рок и какво?А пък явно тази картинка си го кефи и си я е сложил.Аз пък в момента съм с дънки и червена тениска-Значи по твойта логика съм ЦСКА-р...Да ви иам и мисленето,зарад такива работи да се джафкате...
Наистина подкрепям предложението на Deliba6...Престанете със споровете!
Само да вметна:Великият Том Арайа от Слейър на концерта в София,с червена фланелка на Диадора-той човека ако е знаел че ще разбуни така духовете заради цвета на дрехата си,сигурно е щял да облече нещо друго. "Металяга с червена блузка,който не му мязал на левскар" :lol: -съгласете се че това ще бъде един от бисерите на 2010 във форума

Потребителски аватар
kent1914
Контакти:

Мнениеот kent1914 » 11 авг 2010 12:00

Различни хора,различни мнения,нормално ;) Само стига яли защитатани,била слаба :) Слаба-слаба колко да е слаба,два гола от рикошет един от 35м и два след напълно отпускане на целия отбор"буквално наще не искаха да направат и една крачка на терена",така че невиждам какво им е толкова зле,само ще кажа,че ако бяхме с защитата от миналата или по миналата година,до сега щяха да са ни вкарали към 15 гола :P Радваитесе хора,чакани много весела година,нас левскарите ;)

Zavinagi Levskar
Контакти:

Мнениеот Zavinagi Levskar » 11 авг 2010 13:06

eee sinio surce ti ne si nikakuv LEvskar ,daje sam sigoren 4e si 4orbar. Mojeli takavi raboti da pi6e6 4e sme igrali sus slabi otbori.ti ili nerazbira6 ot fytbol ili mnogo te e qd 4e LEVSKI vurvi nagore. AZ sam sigoren 4e v Bulgariq s tazi igra nqma da ni spre nikoi,liga evropa si vlizame v grypite bez problemi.Posle edin dobur jrebii i naprolet sme si v EVROpa.:) OBEden sam v moite dymi ;)

Потребителски аватар
Martines
Контакти:

Мнениеот Martines » 11 авг 2010 13:22

Zavinagi Levskar написа:eee sinio surce ti ne si nikakuv LEvskar ,daje sam sigoren 4e si 4orbar. Mojeli takavi raboti da pi6e6 4e sme igrali sus slabi otbori.ti ili nerazbira6 ot fytbol ili mnogo te e qd 4e LEVSKI vurvi nagore. AZ sam sigoren 4e v Bulgariq s tazi igra nqma da ni spre nikoi,liga evropa si vlizame v grypite bez problemi.Posle edin dobur jrebii i naprolet sme si v EVROpa.:) OBEden sam v moite dymi ;)

Ти пък разбирачо,защо чак сега си започнал да пишеш в форума бе,а?.........първо изкарай един курс по български език и тогава пиши!Тъпак!......
За да бъдеш най-титулуван трябва да имаш най-много отличия, които ти носят съответните титли.
Левски-55.......цска-54 :P
http://vbox7.com/play:44b6627e

Zavinagi Levskar
Контакти:

Мнениеот Zavinagi Levskar » 11 авг 2010 13:43

Purvo sam s windows xp. Tozi windows nqma fynkciq za pisane na Bulgarski ezik. Vtoro 6e si pi6a kogato si poiskam i kadeto si poiskam.I treto neskam da se zaqjdam s nikoi prosto izkazvam mnenie !!!!!!! :)

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 11 авг 2010 13:49

Zavinagi Levskar написа:Purvo sam s windows xp. Tozi windows nqma fynkciq za pisane na Bulgarski ezik. Vtoro 6e si pi6a kogato si poiskam i kadeto si poiskam.I treto neskam da se zaqjdam s nikoi prosto izkazvam mnenie !!!!!!! :)

Несериозно е извинението ти. Има си специална тема как да пишем на кирилица.

Zavinagi Levskar
Контакти:

Мнениеот Zavinagi Levskar » 11 авг 2010 13:53

izob6to ne sam zasekul tema na kirilica . kajete kak da pi6a na kirilica i 6te pi6a !!!

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 11 авг 2010 13:56

[quote="Синьо сърце"]И това е абсолютната истина!Защо е така и защо оттук нататък ще става тежко-в следващите редове...
За ентусиастите от Дъндолк няма да говоря-и там дори лъснаха проблемите в защита.Макар че се получиха добри тренировки как да противодействаме срещу безкрайните центрирания-лошо няма.Калмар са един безобразен тим,който успя да ни набута три гола и за момент да накара Герена да настръхне.Без смислена атака-три гола!Ами като дойде АИК,дето може да прави смислени атаки-какво ще правим?Трябва с 5-0 да водим,че да е спокойно...Нейсе-и тук защитата добре потренира,дано е взела поуки!ЦСКА можеше спокойно още едно полувреме да играе,без идея и мисъл как да ни вкара гол-това да спечелиш фаул на центъра и да центрираш пред вратата невъзмутимо си е чисто футболно безсилие-пък после надиграли ни били...Смях!Накрая и юнаците от Надежда,дето от 20 минута бавеха играта,и те ни надиграли,ама три случайни грешки довели до загубата...Тц,тц,тц...Ама и тия ни вкараха гол!Сиреч-отзад нещата не стоят добре,не че не си го знаем-но го повтарям,да няма изненадани в следващите мачове!
В този ред на мисли-надигралите ни ентусиасти такива комбинации плетяха,по 9-10 паса с едно докосване си разменяха в центъра,страшна преса ни наложиха и по пет чисти положения изпуснаха...
Е,малко като си спираха топката,им се удряше на кой в нос,на кой в коляно,ама и толкоз ли да не е?Да не им трошим хатъра-каквото било-било,ами сега?
С бездарниците-дотук,почваме сериозните мачове.Първо-един от малкото клубове в България,които играят футбол-Черноморец...Да видим там как ще изглеждаме-хем ни е репетиция за гостуването в ЛЕ!Тези,за разлика от предишните могат да си подават топката,че даже и да я спират!Там и ще берем ядове-и стадионът ще е пълен,и много очаквания се стовариха върху отбора ни,и от контузии трябва да се пазим-този мач е много различен,и е прелюдия към истинските битки,които се задават,защото АИК е отборът,срещу когото ще видим какво струваме!На кое място са и какви проблеми имат е без значение-те са шампион на Швеция и всеки,който е погледнал атмосферата на стадиона им,трябва да е наясно,че ни очаква люта и безмилостна битка!Калмар си отнесоха петарката,но това си е за мачовете с тях-е,ще има респект у АИК от това,но толкова!Тия и играят,и спират топката,че и публика имат!
Такива са реалностите.Умишлено не споменавам хубавото,което видях в нашите за тези мачове-всеки от нас го е видял,да не се повтаряме.Че ръководството реагира адекватно и взе дефанзивен халф-също е факт.Но да не се главозамайваме и да си мислим,че сме хванали на някой шлифера-много кусури имаме,много работа за вършене и много въпросителни...Защото кел файда от свършеното дотук,ако в следващите мачове не докажем,че сме по-добрите?
Виж,това стане ли,могат да се правят дитирамби!Дотогава-спокойствие!
И естествено-
http://www.vbox7.com/play:6ef7f432[/quotе] прав си. Имаме си проблеми (но трябва и малко късмет за да потръгне работата, а този път го имаме) иначе че до тук остават много въпросителни - не сме убедителни като при Мъри, няма толкова пасове, по-скоро индивидуални изпълнения носят головете. Видя се при 3:2 че на Левски му липсваше всичко, лидери, идея кво правят, някаква стратегия и т.н, а бе голяма паника си беше. Левски според мен направи огромна крачка спрямо предния сезон (по-голяма отколкото очаквах), но има още много да расте, докато стигне онова положение, което всички си спомняме (дали сегашните кадри имат потенциала да стигнат онова ниво........ ще си спестя мнението)
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Синият Болярин
Контакти:

Мнениеот Синият Болярин » 11 авг 2010 14:07

И аз съм с XP. Povtarqm - s XP съм :!: :lol:

Горният с латиницата, можеш спокойно да изчезнеш от форума, поне докато се научиш да пишеш и най-вече да мислиш.

Очевадно е, че в Левски не всичко е както трябва да бъде за един силен сезон в Европа, съчетан с първото място в "А" група. Не може да не сме доволни, че печелим и в момента, когато има доста неща за изчистване. Важното в случая е да сме здраво стъпили на земята.

Като цяло съм сегласен с автора, но имам малко по-различно виждане за недостатъците в играта. За халфовете е достатъчен един кратък период, за да се нагодят към стила на централния нападател, който в Левски е само един и да почнат да му дават добри топки. В защитата този един месец няма как да е достатъчен, защото всеки съперник има различни играчи и индивидуален почерк в нападение. За сработването на четиримата защитници трябват няколко месеца или с други думи първия полусезон. Не може само Иванов и Милиев да носят вина при статичните положения. При корнер идват 5 противникови играчи да скачат и няма как централните защитници да отговарят за всичките. Връзката средна линия-нападение е добра, но по връзката средна линия-защита има много да се работи.

Мачът в Бургас ще ни покаже реално напредъка на Левски. Черноморец не участва е евротурнирите и хвърля всичко в Еропа. Тази година официално са обявили за цел място в тройката, която включва и първото място. Миналата година стартираха също много добре, така че ще направят и невъзможното за победа.

Потребителски аватар
peterx
Контакти:

Мнениеот peterx » 11 авг 2010 14:09

Дотук има верни две неща: Левски играе много по-добре от миналата година и досега сме срещали само слаби отбори или такива, които още не са навлезли във форма. Затова надежди - бол, но и притеснения много.
Истинското ниво на отбора ще проличи едва ако влезем в лигата.
Да не забравяме обаче, че миналата година нямахме победа над претендент за титлата, а сега имам две, както и страхотни показатели в евротурнирите.
А и футбола е игра на голове - щом вкарваш повече няма проблем. Май Съра го беше казал за оня сезон: "Не ме интересува колко гола сме допуснали, щом сме вкарали с един повече". Проблемът е дали ще вкарваме така и срещу по-сериозни отбори. Но това предстои да го видим :).
Последна промяна от peterx на 11 авг 2010 14:25, променено общо 1 път.
България има природни богатства, България има народ несломим,
България има от всичко по малко, но само един футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни, мъждукат, но Левски блести!
И мъчат се някои с него да крачат, и крачат, но Левски лети!

Върни се в “Левски”