В Левски бесни: Пролетното дерби на "Герена" и 30 лв. за фен

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ace_ventura
Контакти:

Re: В Левски бесни: Пролетното дерби на "Герена" и 30 лв. за фен

Мнениеот ace_ventura » 27 юли 2010 13:48

UltraBlue. написа:А бе ти си много т.по парче бе.. само ти ли още не си разбрал че в неделя за нас са отпуснати 10% ??? И пак казвам ако на вас цената ви е 15 лв вие няма да го усетите.. щото вие дали 10 или 15 се 200.. а ние от 2,3 лв на 15.. разликата е каде каде по голяма както казах на мен картата ми е 26 лв и включва 15 мача от "А" група + тези преди групите от Европа + Купата на БГ + отстъпка в UltraBlue.. а за 1 мач ше давам аз 15 лв.. ще ги дам боли ме.. ама пролетта ще си сърбате попарата без да мрънкате!

Човече нали за "В" са по 3 лв, споко
Hey you! Don't help them to bury the light. Don't give in without a fight.

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 27 юли 2010 13:49

[/quote]
Какво му е на отношението бе??Пролетта и ''Левски'' да сложи 15 лева за Сектор Г къв ви е проблема не мога да разбера!
А щом ще изпълняваме правилници окей...за вас 10% в неделя![/quote]

А бе ти си много т.по парче бе.. само ти ли още не си разбрал че в неделя за нас са отпуснати 10% ??? И пак казвам ако на вас цената ви е 15 лв вие няма да го усетите.. щото вие дали 10 или 15 се 200.. а ние от 2,3 лв на 15.. разликата е каде каде по голяма както казах на мен картата ми е 26 лв и включва 15 мача от "А" група + тези преди групите от Европа + Купата на БГ + отстъпка в UltraBlue.. а за 1 мач ше давам аз 15 лв.. ще ги дам боли ме.. ама пролетта ще си сърбате попарата без да мрънкате![/quote]
пич няма сила която да ни накара на пролет да купим билети по 30 лв а ваще да са 3 лв нали се сещаш че ще искупим хиляди билети от ваще сектори нас цена по 3 лв ;) и няма сила която да ни спре като сме всички на куп така че ако за вас са по 3 лв за нас с 850% повече за 6 лв иначе ще има маитапи на герена а и вече сме го правили 8-)
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Потребителски аватар
malchev
Контакти:

Мнениеот malchev » 27 юли 2010 13:49

Cesc Fabregas написа:
kiko75 написа:Бий си два шамара и пий една студена боза, дано се осъзнаеш малко :lol: :roll:
ще си говорим на пролет http://vbox7.com/play:d799bda5 8-)

Нали се сещаш, че ако пак направите нещо, тоя път нито наще, нито ченгетата ще ви простят?[/quote]
ТИ НА КОЙ ГОВОРИШ ВЕ КОЙ ЩЕ ПУСНЕ ЧЕНГЕТА НАЛИ ЩЕ НАСТАНЕ ПОЛИТИЧЕСКИ ХАУС АКО ВАШИТЕ БИЛЕТИ СА ПО 3 ЛВ А НАЩЕ ПО 30 ЛВ ЩЕ СМЕ ПРИ ВАС ВЪВ СЕКТОР В ДА ВИДИМ ТОГАВА КОЙ ЩЕ НИ СПРЕ[/quote]
На тебе говоря, що? Дълбоко съм респектиран от приказки от сорта на "ти на кой говориш ВЕ", "ти знаеш ли кой съм аз ВЕ" и тн. :lol: :lol: :lol:
А ти кво си мислиш, че в ответния мач няма да има полиция ли? :lol: Направо съм изумен от наивността ти. 8-)
[/quote]

Заеби... те такива като това на по 14-15 години са прекалено буйни :)))) Скачат на всеки, не им се "отваряй" :lol:

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 27 юли 2010 13:50

аре какво сте се разпискали бе манекенки... за 15 лв тука се скъсахте да мучите..15 лв ли струва обичта на отбора ви?ние ще ги даваме постоянно от сега нататъка тия 15 лв а вие един мач... ебахти смотанцяите... ония ден ходих на кино на някакъв умрял филм , билета беше 9 кинта, какво искате...това ние е стратта - футбола.нямате 15 лв да отделите за един мач, ебати мрънклювците!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 27 юли 2010 13:52

kiko75 написа:

Какво му е на отношението бе??Пролетта и ''Левски'' да сложи 15 лева за Сектор Г къв ви е проблема не мога да разбера!
А щом ще изпълняваме правилници окей...за вас 10% в неделя![/quote]

А бе ти си много т.по парче бе.. само ти ли още не си разбрал че в неделя за нас са отпуснати 10% ??? И пак казвам ако на вас цената ви е 15 лв вие няма да го усетите.. щото вие дали 10 или 15 се 200.. а ние от 2,3 лв на 15.. разликата е каде каде по голяма както казах на мен картата ми е 26 лв и включва 15 мача от "А" група + тези преди групите от Европа + Купата на БГ + отстъпка в UltraBlue.. а за 1 мач ше давам аз 15 лв.. ще ги дам боли ме.. ама пролетта ще си сърбате попарата без да мрънкате![/quote]
пич няма сила която да ни накара на пролет да купим билети по 30 лв а ваще да са 3 лв нали се сещаш че ще искупим хиляди билети от ваще сектори нас цена по 3 лв ;) и няма сила която да ни спре като сме всички на куп така че ако за вас са по 3 лв за нас с 850% повече за 6 лв иначе ще има маитапи на герена а и вече сме го правили 8-)[/quote]
Вие ако изкупите хиляда, значи всеки ваш е купувал по 4 билета :lol: :lol: :lol: :lol: 8-)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 27 юли 2010 13:52

а, бе, ръководството на ЦСКА няма ли кои да ги разстреля :evil: (макар че и те по пример на предишни работят срещу цска, което си заслужава да им се даде малко време за да гледаме сеир)

пп сериозно, цска-то, излагате се... тия видяха, че цска-рите не са толкова прости да си плащат за никва игра и сега търсят под вола теле...
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 27 юли 2010 13:53

Ами вторият мач на "Георги Аспарухов,билетите за феновете на ЦСКА ще са 30 лв. и готово.Към 2800 билета ще са за тях.Няма какво да чупите в сектор Г,освен железа.А и не се канете да чупите стадиона,защото нали се сещате,че ще сме 20 000 на 2-3 000 ?

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 27 юли 2010 13:54

Още не е почнало първенството и цените на билетите станаха 30 лева. До зимата с това темпо ще ги докарате,все едно ще влизате в "Театъра на мечтите" :mrgreen:
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 27 юли 2010 13:54

malchev написа:Заеби... те такива като това на по 14-15 години са прекалено буйни :)))) Скачат на всеки, не им се "отваряй" :lol:

Нали се сещаш, че ако банда 16-17-18 годишни скочат на 40-45 чичковци по 90-100 кила, къв ще е резултата? Набити деца, звънящи по GSM-ите със следните думи "Тате, тука един лош чичко ме наби, а аз нищо не бях направил, само си гледах мача, ела да му се скараш и да ме прибереш"... :roll: :lol:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 27 юли 2010 13:55

LaRgO написа:Ами вторият мач на "Георги Аспарухов,билетите за феновете на ЦСКА ще са 30 лв. и готово.Към 2800 билета ще са за тях.Няма какво да чупите в сектор Г,освен железа.А и не се канете да чупите стадиона,защото нали се сещате,че ще сме 20 000 на 2-3 000 ?

и кво ще направите като сте 20?до тогава може да не сте 20 първо, защото не се знае какво ще игравете.. ей сега отпадате от европа примерно после падате от ЦСКа и сезона ви приключва, и какви 20 хиляди на мач аз такъв мач на ЦСКА - Левски скоро не съм гледал :) :) :)
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Върни се в “Левски”