Пролетното дерби-на Герена!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Re: Пролетното дерби-на Герена!

Мнениеот Синьо сърце » 21 юли 2010 22:45

zavinagicska написа:
stg333 написа:с една дума, щом няма споразумение напролет мача е на Герена и толкова

И какво като е на герена последния мач там шампиони станахме много е ''страшно'' на герена дааа. :) :) :) :) :) :) :)

Първо,не сте станали шампиони на Герена!Второ-и на мен ми е забавно да гледам похода на 1400 души,охранявани от 400 полицаи!Страшно или не-не ние правим подобни циркове,пък и колко ли победи имате на Герена?
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
barabata.cska
Контакти:

Мнениеот barabata.cska » 21 юли 2010 22:47

Neron написа:
barabata.cska написа:
Linkin_Park написа:Чорбата никога ама НИКОГА не е изпълвала "Васил Левски" до крен предел!

Отговарам подобаващо. Г ;) оведата имат къса памет

Е ти едва ли помниш неща в детайли от преди 30-40 години.

Достатъчно ми е да помня от средата 80 и 90 години.Сигурен съм че в момента ти пиша на друг език.100% съм бил на повече мачове в нас и чужбина на моя отбор от колкото можеш да си представиш ;) ;) ;)

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 21 юли 2010 22:48

Синьо сърце написа:Не виждам нищо провокативно в темата!Защо ЦСКА да има пълното право да определя нещата сега, а сините да не могат напролет?Титан могат да сложат и 30 лв билет за нас,но не са го направили по простата причина,че има и ответен мач...И това са наши мнения,ръководството може да реши да си играе мача на националния...

ЦСКА имат пълното право да определят цените на билетите за домакинските си мачове ... ПФК Левски имат същото право ... Кой и къде е казал , че ПФК Левски няма това право , та даже трябва и да го подлагаме на обсъждане ? А що се отнася до това дали са реални или нереални цените на билетите , то съм сигурен , че съвсем скоро и ПФК Левски ще ги повиши до равнищата на тези в ЦСКА и тогава едва ли на някой ще му прави толкова голямо впечатление на кой стадион колко плаща ... А другото за цените от 30 лева не го изключвам за догодина или най - късно за подогодина ... И то и в двата цвята ... Що се отнася до това дали мача ще е на националния или не , то ми се струва , че здравия разум може би говори в полза на националния стадион от съображения за сигурност ... Защото ако във и около времето на мача се даде и една жертва , то от самия мач няма да има абсолютно никакъв смисъл ... ;)

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 21 юли 2010 22:49

zavinagicska написа: Да вярно последния път бяхме двама даже и шалове на Левски си бяхме сложили да не ни разкрият. :) Ей човек голям шегджия си харесваш ми ще се радвам да се запознаем. ;

А забавно ли ти е, че навсякъде ходите с шествия? :mrgreen:

Linkin_Park
Контакти:

Мнениеот Linkin_Park » 21 юли 2010 22:49

Достатъчно ми е да помня от средата 80 и 90 години.Сигурен съм че в момента ти пиша на друг език.100% съм бил на повече мачове в нас и чужбина на моя отбор от колкото можеш да си представиш ;) ;) ;)[/quote]
След 1990година сте напълнили до краен предел "Васил Левски" :shock: :o Ето това вече е новина :idea:

Потребителски аватар
БАТТЯНА
Контакти:

Мнениеот БАТТЯНА » 21 юли 2010 22:49

cska_90 написа:Абе за мене няма шанс да се играе на Герена,ама да видим-ако все пак се случи-ще е много яко! :mrgreen:

яко ще е и много як :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
За враговете на демокрацията и републиката-СМЪРТ

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 21 юли 2010 22:50

Ми точно там е проблема по комунистическо поделенията айде на мач на Чорбата.В демокрация не е имало такива масови посещения на мач на цска и не можете дори 30 да съберете.
Последна промяна от Neron на 21 юли 2010 22:50, променено общо 1 път.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

zavinagicska
Контакти:

Мнениеот zavinagicska » 21 юли 2010 22:50

Linkin_Park написа:
zavinagicska написа:
Linkin_Park написа:Чорбата никога ама НИКОГА не е изпълвала "Васил Левски" до крен предел!

Е само няколко пъти по 70 000 :) :) :) :) :) :) тук е много забавно да си чете човек.

Изброй ми ги тези няколко пъти!

Ами всички мачове от евротурнирите преди реконструкцията на Васил Левски.

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 21 юли 2010 22:53

zavinagicska написа:Ами всички мачове от евротурнирите преди реконструкцията на Васил Левски.

Не лъжи...
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
barabata.cska
Контакти:

Мнениеот barabata.cska » 21 юли 2010 22:54

За посещаемост като наща на Фулам и базел ви трябат 4 сезона :) :) :).С Лацио 12000 като 25000италянци :o
Последна промяна от barabata.cska на 21 юли 2010 22:55, променено общо 1 път.

Върни се в “Левски”