niki87 написа:Кашчей написа:Пробвах със синя ..и по-светло жълто, че това леко на л..но ми бие
ПП-Много съм любопитен, каква големина на файл може да се прикачи еднократно в този форум?
Еее,така много радват
Еееееееееееее не. Другото беше по-добре.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
niki87 написа:Кашчей написа:Пробвах със синя ..и по-светло жълто, че това леко на л..но ми бие
ПП-Много съм любопитен, каква големина на файл може да се прикачи еднократно в този форум?
Еее,така много радват
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
Кашчей написа:Пробвах със синя ..и по-светло жълто, че това леко на л..но ми бие
Да изясня нещо-Все ми е тая с какви екипи ще играе "Левски".Просто си беше любопитно да видя дали мога да ги променя
igor tomasic написа:А няма ли да е добре в средата или независимо къде да присъства и трибагреника
Кашчей написа:
Мислиш ли, че с игра, поведение и постижения, "Левски" е добро попадение за реклама на "Найк"?
Тънкото рае е много фин дизайн и смятам, че ще изглежда добре на всеки екип, не само на вашият (ако е такъв ).
Бижутера написа:
МЕЦИ написа:Ние си имаме футболисти..Нямаме си читав собственик и треньор
Синият Болярин написа: и е с най-голяма фенска база.
Потребители, разглеждащи този форум: ananas, Google [Bot], scooool и 58 госта