Левски - Металист Харков

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Re: Левски - Металист Харков

Мнениеот delpi » 01 юли 2010 23:14

Tommi написа:От такива мачове няма смисъл да правим изводи :) Като започнат официалните срещи, тогава ще разберем какво е състоянието на отбора ;)

Мен ако ме питаш като гледам програмата за контролите даже ми се струват малко. Трябваше още мачове за да може Ясен по-добре да си избистри титулярите, но вероятно времето за подготовка като цяло се оказа малко.
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 01 юли 2010 23:15

няма как да направим извод от триминутно клипче...абсурд!
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
Evailo
Контакти:

Мнениеот Evailo » 01 юли 2010 23:17

delpi написа:
Evailo написа:Тъкмо се чудех кой пусна паса на Гарата. Много ще се радвам ако Мариян се наложи и заиграе стабилно в отбора, време му е! Също така много се радвам, че преди няколко седмици предвидих, че трансферния ни удар това лято ще е Данката Младенов и е много вероятно да се окажа прав! Браво, дано продължава все така! Колкото по-малко се шуми около един трансфер толкова по-сполучлив е той!

Абсолютно съм съгласен с теб!
От много време нямаме остър флангови футболист от този тип.Само малко да си подобри центрирането,че от време на време я праща в "гората".Но ако започне и да центрира добре,с тази скорост и маневреност,ще слага доста добри топки на върлината Дембеле.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9aQgL9djuE4[/youtube]
http://www.evailo.com

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 01 юли 2010 23:20

Evailo написа:
Evalio написа:
delpi написа:Тъкмо се чудех кой пусна паса на Гарата. Много ще се радвам ако Мариян се наложи и заиграе стабилно в отбора, време му е! Също така много се радвам, че преди няколко седмици предвидих, че трансферния ни удар това лято ще е Данката Младенов и е много вероятно да се окажа прав! Браво, дано продължава все така! Колкото по-малко се шуми около един трансфер толкова по-сполучлив е той!

Абсолютно съм съгласен с теб!
От много време нямаме остър флангови футболист от този тип.Само малко да си подобри центрирането,че от време на време я праща в "гората".Но ако започне и да центрира добре,с тази скорост и маневреност,ще слага доста добри топки на върлината Дембеле.

Не съм сигурен, но мисля, че в Пирин не е играл като крило а по-скоро като втори нападател. Има разлика и сега е нормално да му е малко трудно като го забият на крилото. Ще свикне и с центриранията и с всичко...

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 01 юли 2010 23:22

delpi написа:
Tommi написа:От такива мачове няма смисъл да правим изводи :) Като започнат официалните срещи, тогава ще разберем какво е състоянието на отбора ;)

Мен ако ме питаш като гледам програмата за контролите даже ми се струват малко. Трябваше още мачове за да може Ясен по-добре да си избистри титулярите, но вероятно времето за подготовка като цяло се оказа малко.

Контролите са достатъчно. Предполагам, че треньорът е наясно с по-голяма част от титулярите и има необходимото време да определи и останалите. Все пак след първите няколко официални мача може да настъпят и промени в състава.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 01 юли 2010 23:32

Tommi написа:...
Контролите са достатъчно. Предполагам, че треньорът е наясно с по-голяма част от титулярите и има необходимото време да определи и останалите. Все пак след първите няколко официални мача може да настъпят и промени в състава.

Без да съм много добре запознат, според мен Ясен би трябвало да се двоуми ПОНЕ за следните постове:
десен защитник: Стефчо или Мулдер, а пробва и Тевия;
централни защитници: двама от четворката Шаки, Милиев, Иво Иванов и Топчо);
опорен халф до Гаджев: Огнянов, Йовов, Балтанов, Тевия;
дясно крило: Мечо или Дани Младенов;
атакуващ халф: Кривия или Дарко;

останалите тируляри вероятно ще са: Петков, Минев, Гаджев, Жо и Дембеле.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 01 юли 2010 23:46

delpi написа:Без да съм много добре запознат, според мен Ясен би трябвало да се двоуми ПОНЕ за следните постове:
десен защитник: Стефчо или Мулдер, а пробва и Тевия;
централни защитници: двама от четворката Шаки, Милиев, Иво Иванов и Топчо);
опорен халф до Гаджев: Огнянов, Йовов, Балтанов, Тевия;
дясно крило: Мечо или Дани Младенов;
атакуващ халф: Кривия или Дарко;

останалите тируляри вероятно ще са: Петков, Минев, Гаджев, Жо и Дембеле.

За десен бек със сигурност все още не се знае. Централни защитници ще са Милиев и Иво Иванов и в това съм почти сигурен.Ще е интересно кой ще е опорен халф - Йовов ще е титуляр, но не се знае дали Ясен ще го пуска като опорен халф, атакуващ халф или крило. Ако не е опорен, значи до Гаджев застава Балтанов. От дясно нямам представа дали ще е Телкийски или Младенов, а в ляво остават Жо, Йовов или Младенов. Зад Дембеле трябва да е Тасевски и не ми се вярва Ясен да го остави резерва :roll:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Djack_84
Контакти:

Мнениеот Djack_84 » 02 юли 2010 00:01

Според мен състава трябва да изглежда по следния начин.Гошо е ясен на вратата.От дясно по-скоро холандеца ако навлезе във форма за важните мачове,а Станчев за двубоите от вътрешното първенство.Централни бранители - двама от Милиев,Безнзукан и Иво Иванов.От ляво Веско е сигурен.Дефанзивни Гаджев и един от Огнянов и Балтанов.Вдясно Дани Младенов,вляво Жо.В атака зависи от схемата Христов и дембеле,или дембеле с Йовов и Дарко зад него.Абе има много варианти и това е хубаво.Тъкмо ще играят тези които са във най-добра форма.

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 02 юли 2010 00:54

Браво за победата на Левски.Изглежда този сезон ще сте по-силни от миналия в който нямахте изявен нападател.Гара се вписва в колектива.Иначе победата е доста престижна, защото е постигната срещу третия в Украйна,който завърши зад Динамо Киев и Шахтьор Донецк.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
Синият Болярин
Контакти:

Мнениеот Синият Болярин » 02 юли 2010 01:07

Основата към връщането на титлата на Герена е дългата резервна скамейка и здрав колектив. През 2008-2009 станахме шампиони не заради индивидуалности, а заради балансирания ни отбор, доброто сработване и характера в дербито, когато всички ни бяха отписали. Тогава имахме Миланов, Рабех, Тиберканин, Вагнер, Мирослав Иванов, да Коща и Зе Соареш. Като прибавим продажбата на Сърмов и Хичо + освобождаването на Кръстовчев и виждате колко са се променили нещата.
Тази година имаме:
на вратата Гошо(Митрев)
ляв бег Минев(Щърков)
централна двойка защитници Топузаков/ Иванов/ Бензукан/ Милиев
десен бег Станчев/Мулдер
дясно крило Младенов/Телкийски
ляво крило Жоазиньо/Йовов
опорни халфове Кривия/ Гаджев/ Йовов/ Балтанов/ Огнянов/ Тевия
зад нападателя Тасевски/ Йовов/ Младенов/ Кривия/ Христов(мисля, че би се справил добре като силно изнесен полузащитник)
нападател Христов/ Дембеле/ Антонов/ Иса

Шмедин и Киров трябва да израстнат още малко.

Върни се в “Левски”