Наско Сираков: Левскари, лъжат ви!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Наско: В Левски стана голям срам
Оставете Гонзо да работи и ще видим какво ще се получи. След мачовете с Беверен положението също не беше оптимистично, но Сираков и Стоилов продължиха да работят и постигнаха успехи. Тогава Батков ако ги беше изгонил дали сега Сираков ще говори от позицията на добър ръководител.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
ДО ...кога?!
Гледайки интервюто на Сираков си задавам нЕколко въпроса:
1.Човекът ,който говори кога не е бил срещу някой от собствениците...Беше против Лафвчис...Събу си белите гащите на ст."Г.Аспарухов".
2.Обяснявайки ,колко голям левскар е,дали помни този факт?
3.Говорейки за трансфери,дали помни имена ,привлечени с негово участие...За чернокожи футболисти говоря...Няма да цитирам имена...Вие ги знаете...
4.Дали въпросът-"Мястото на хората да се учат дали е на "Герена",важи ли за него и Стоилов...Ако да-отрича собствената си работа...
5.Кой разпродаде отбора от годините на подема?!Баткоф...ясно..със съучастието на кого?!
Понеже ме мързи и съм дърт,ще кажа само-няма да продължа с въпросите...те са много...НО! Истината е една!БАткоф..Продай отбора,СиракоФ и Мъри-НИКОГА НА ст."Г.Аспарухов"
ВСЕКИ МОЖЕ ДА КРИТИКУВА ОТСТРАНИ...ВСЕКИ МОЖЕ ДА КРАДЕ ОТВЪТРЕ...АКО ТИ СТИСКА И ТОЛКОВА РАЗБИРАШ И ИМАШ ПАРИ КУПИ ОТБОРА...НАСКО..АКО НЕ..ОТИВАЙ ....
ТОВА Е ЛЕВСКИ!МАЙНАТА ВИ НА ВЪТРЕШНИТЕ БОРБИ.ИСКАМЕ СИ ОТБОРА.
1.Човекът ,който говори кога не е бил срещу някой от собствениците...Беше против Лафвчис...Събу си белите гащите на ст."Г.Аспарухов".
2.Обяснявайки ,колко голям левскар е,дали помни този факт?
3.Говорейки за трансфери,дали помни имена ,привлечени с негово участие...За чернокожи футболисти говоря...Няма да цитирам имена...Вие ги знаете...
4.Дали въпросът-"Мястото на хората да се учат дали е на "Герена",важи ли за него и Стоилов...Ако да-отрича собствената си работа...
5.Кой разпродаде отбора от годините на подема?!Баткоф...ясно..със съучастието на кого?!
Понеже ме мързи и съм дърт,ще кажа само-няма да продължа с въпросите...те са много...НО! Истината е една!БАткоф..Продай отбора,СиракоФ и Мъри-НИКОГА НА ст."Г.Аспарухов"

ТОВА Е ЛЕВСКИ!МАЙНАТА ВИ НА ВЪТРЕШНИТЕ БОРБИ.ИСКАМЕ СИ ОТБОРА.
РОДЕНИТЕ ДА ПЪЛЗЯТ НЕ МОГАТ ДА ЛЕТЯТ
Ние,че ще подкрепим Гонзо,ще го подкрепим.Въпросът е той и тези около него да имат ясна идея за развитието на отбора.Не искам да се работи за момента,трябва да се мисли за бъдещето на НАЙ–ВЕЛИКИЯ БЪЛГАРСКИ ОТБОР 

Re: ДО ...кога?!
Има много истина в твоите думи, но да не забравяме кой е Наско Сираков. Ако някой не знае мога да му отделя малко време да му обясня на лично. Друг е въпросът, че на Сираков егото му е прекалено голямо и го поставя понякога пред клубния интерес. Но да погледнем фактите. Със Сираков в отбора (играч или ръководител) Левски доминира в България, а навън постигна едни от най-големите си успехи в историята!
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!
http://vbox7.com/play:efeaf1c3
http://vbox7.com/play:efeaf1c3
Аз имам едно предложение ... Боби Михайлов , Наско Сираков и Мъри Стоилов да се хванат под ръчичка и от офисите на БФС да си се преместят в Подуяне и там на място да си оправят ПФК Левски. Писна ми да ги слушам тези ревльовци как се правят на големи левскари и в същото време да съсипват отвътре българския футбол ... Това е тор , която трябва веднъж завинаги да се изрине и повече да не се допуска и на метър до решенията , които се взимат за съдбините на най - обичания спорт в България ...
pehopeho написа:Има много истина в твоите думи, но да не забравяме кой е Наско Сираков. Ако някой не знае мога да му отделя малко време да му обясня на лично. Друг е въпросът, че на Сираков егото му е прекалено голямо и го поставя понякога пред клубния интерес. Но да погледнем фактите. Със Сираков в отбора (играч или ръководител) Левски доминира в България, а навън постигна едни от най-големите си успехи в историята!
Няма как да забравя...Освен,че го познавам лично,,НИКОГА да забравя много неща направени от него ПРОТИВ Левски...Което съм МУ го казал...И един въпрос...Личен.Ти на колко години си,че говориш за най-големи успехи?!
РОДЕНИТЕ ДА ПЪЛЗЯТ НЕ МОГАТ ДА ЛЕТЯТ
PFC Litex написа:Вместо да си вземат поука съм сигурен, че утре някой от Левски ще излезе и ще каже, че Сираков не е този който да дава оценка на работата им.
И аз така мисля.Какъвто и да е Сираков е прав за едно-той си е извоювал правото да говори за Левски,защото има над 10 титли с този клуб и почти винаги е оставял вечния им съперник зад сините.Единственият е и,който успя да донесе европейски успехи на клуба,единственият от Левски е и с толкова голям принос в историята на националния отбор,след Гунди.И кой стои срещу него-един незавършил основно образование тип,с огромно самочувствие без покритие,вкарвал единствено на ЦСКА,който си мисли,че футболът е лакти,а за управленските му качества е смешно да се говори.Ваша си работа,пичове,обаче ако искате да продължавате да ставате смях на цяла България,подкрепяйте си Гонзалес...
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
- edmon_dantes
- Контакти:
delpi написа:niki87 написа:Каквото и да си говорите,във времето,когато Сираков беше директор в Левски,отборът спечели сумати титли,купи,суперкупи,четвъртфинал за УЕФА,Шампионска лига,красив футбол,10 000 души на мач с Черноморец Бс-Сф...Това е истината,другото са приказки за наивници
Абсолютно!
И аз съм съгласен. Преди 3г. играехме футбол, сега - подобие на футбол. Какъвто и да е Сираков, отбора по негово време побеждаваше, играеше красиво и най-важното - ИМАШЕ ПУБЛИКА. И защо Рабех при Сираков нямаше издънки? А след това се превърна в най-проблемният ни играч.
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ

acmilan написа:PFC Litex написа:Вместо да си вземат поука съм сигурен, че утре някой от Левски ще излезе и ще каже, че Сираков не е този който да дава оценка на работата им.
И аз така мисля.Какъвто и да е Сираков е прав за едно-той си е извоювал правото да говори за Левски,защото има над 10 титли с този клуб и почти винаги е оставял вечния им съперник зад сините.Единственият е и,който успя да донесе европейски успехи на клуба,единственият от Левски е и с толкова голям принос в историята на националния отбор,след Гунди.И кой стои срещу него-един незавършил основно образование тип,с огромно самочувствие без покритие,вкарвал единствено на ЦСКА,който си мисли,че футболът е лакти,а за управленските му качества е смешно да се говори.Ваша си работа,пичове,обаче ако искате да продължавате да ставате смях на цяла България,подкрепяйте си Гонзалес...
Предполагам,че говориш за периода след 89г.,защото преди това Левски е побеждавал едни от най-големите отбори в Европа

niki87 написа:acmilan написа:PFC Litex написа:Вместо да си вземат поука съм сигурен, че утре някой от Левски ще излезе и ще каже, че Сираков не е този който да дава оценка на работата им.
Предполагам,че говориш за периода след 89г.,защото преди това Левски е побеждавал едни от най-големите отбори в Европа
Имах предвид като ръководител,а и последните успехи преди да стане ръководител-отстраняванията на Рейнджърс и Щутгарт,пак са с негово участие.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.