ЛЕВСКИ-Сливен,а след това какво и на къде?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Re: ЛЕВСКИ-Сливен,а след това какво и на каде?

Мнениеот Blue_Lion » 13 май 2010 13:09

Левски в Европа = пари за БаткOFF => мъките продължават,защото той остава ! Отделно,отбора ни е плачевно слаб,и на мен ми писна вече трета ли,четвърта година в Европа да се дъним и то срещу някви абсолютни анонимници ! Срамът от тези мачове го обираме ние,феновете ! Ако Левски не играе в Европа,шанса борат да се махне се увеличава и се увеличава шанса Левски да започне начисто да гради нов отбор ! Трябва ни западен специалист който да тренира с ДЮШ не само юношите,но и да покаже на треньорите там как да се работи с тях ! По времето на Наско и Мъри имаше (Ян Деркс) и в момента в който се махна,щколата тръгна надолу,стремглаво ! Също така,на Левски му трябва треньор,който да може да каже "искам тези играчи",също така да налага юноши и да не позволява да му се месят в работата ! Разбира се,този треньор трябва да има и добри за нашите стандарти треньорски умения! В Левски досега,с изключение на Мъри,други такива нямаше ! Вуцов,Велев и Достанич не са треньори за Левски и го доказаха ! Гонзо не е треньор и си го казва,но просто няма кой друг да дойде в Левски на този етап ! От Левски беше изгонена Ели Ваташка,която отговаряше за работата с феновете и това допълнително спомогна за разрива между отбора и привържениците ! Тя беше изгонена след "Казанската афера",защото поиска от Баждеков да си подаде оставката,защото главния виновник за този срам и загубата от Цска,беше той и неговата алчност ! Също така,Сектор "Б" беше почти унищожен от фракцията наречена "София-Запад" ! До скоро уважавани от всички левскари,сега те са персона нон-грата сред нас ! Изгониха South Division,биха Левскари и в крайна сметка в сектора си останаха само те ! Като се говори,че те са хора на Батков,и отделно са дилъри в Люлин,поне част от тях ! Надявам се,да съм бил изчерпателен и ясен :)

П.П. Говоря за себе си,като посочвам положителните последици от не-играенето ни в Европа,което в крайна сметка,благодарение на Локо Сф и Ринг-БГ няма да се случи :( Мъката продължава...
Изображение

Потребителски аватар
SLAVMASTER
Контакти:

Re: ЛЕВСКИ-Сливен,а след това какво и на къде?

Мнениеот SLAVMASTER » 13 май 2010 18:20

най - вероятно мача отдавна е уговорен..........както и този на Локо Пд......... имам чувството че Локо Сф се дръпнаха сами........както и тези на Славия................Черноморец рано,рано дадоха задна..........та кой да играе в Европа???? ако се играе честно мисля че Левски ще победи но с малко и с мъка...........искам само да кажа че прочетох смешни неща като се сравняват отборите на Мездра и Сливен и се споменава че тотаджийския отбор е Сливен.......смешно ми е че тука има фенчета които са със синята емблема на аватара си а си ходят на мачлетата на Сливен.........даже твърдя че последните 3 години имат повече гледани мачове на Сливен от колкото на Левски...........но както и да е..........Най - интересното е че на фона на това слабо първенство и отбори съм сигурен че евро участниците ни ще имат успехи и късмет тази година на пук на логиката!

Потребителски аватар
sostenere
Контакти:

Мнениеот sostenere » 13 май 2010 19:32

ELiNa написа:ама не мога да разбера, защо не искате любимят Левски да играе в европа ? признавам си, че аз самата бях песимистка, но сега се радвам, че ще има европейски мачове :)

Напълно съм съгласен с теб... ;)
Батков ще си намери от къде да печели пари, едно НЕучастие в Европа не значи, че той ще се махне, напротив ще продаде най-добрите футболисти, ще каже че ще разчитат на юноши, тъй като няма Европа и така... през сезона ще направи някоя далавера като Казанската афера и така пак ще е на кон...
Отделен въпрос е, че сега пак ще продаде всеки, за който дадат малко над 300 хил евро независимо, че играем в Европа... а че няма да вземе класен играч би трябвало на всеки да е известно...
Като толкова говорите за Запада, какво ви пречи да отидете в сектора... заедно с Дивизията и да решите проблема, Запада са не повече от 150 човека... събирате се всички левскари, които сте против тях и така, от лаене по форумите няма смисъл... ама сте толкова смешни, че само това можете...
Животът ми без Левски е безмислен
животът ми без Левски е провал
Левски е това, което имам
Левски е моят идеал !

viroglav
Контакти:

Re: ЛЕВСКИ-Сливен,а след това какво и на къде?

Мнениеот viroglav » 13 май 2010 22:16

Гомзо /Касандриньо , както го наричат у маалата най - вероятно / към Столипиново в Пловдив да види сестра си и майка си. Сърмов и тоя другия не му запомних името към Турция за трансфер в Касъмпаша. А останалите към дядовата ръкавичка в Подуене ... :lol: :lol: :lol:

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 14 май 2010 14:08

ELiNa написа:ама не мога да разбера, защо не искате любимят Левски да играе в европа ? признавам си, че аз самата бях песимистка, но сега се радвам, че ще има европейски мачове :)

Ели и аз не мога да ги разбера.
:lol:
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 14 май 2010 14:16

Blue_Lion написа:Левски в Европа = пари за БаткOFF => мъките продължават,защото той остава ! Отделно,отбора ни е плачевно слаб,и на мен ми писна вече трета ли,четвърта година в Европа да се дъним и то срещу някви абсолютни анонимници ! Срамът от тези мачове го обираме ние,феновете ! Ако Левски не играе в Европа,шанса борат да се махне се увеличава и се увеличава шанса Левски да започне начисто да гради нов отбор ! Трябва ни западен специалист който да тренира с ДЮШ не само юношите,но и да покаже на треньорите там как да се работи с тях ! По времето на Наско и Мъри имаше (Ян Деркс) и в момента в който се махна,щколата тръгна надолу,стремглаво ! Също така,на Левски му трябва треньор,който да може да каже "искам тези играчи",също така да налага юноши и да не позволява да му се месят в работата ! Разбира се,този треньор трябва да има и добри за нашите стандарти треньорски умения! В Левски досега,с изключение на Мъри,други такива нямаше ! Вуцов,Велев и Достанич не са треньори за Левски и го доказаха ! Гонзо не е треньор и си го казва,но просто няма кой друг да дойде в Левски на този етап ! От Левски беше изгонена Ели Ваташка,която отговаряше за работата с феновете и това допълнително спомогна за разрива между отбора и привържениците ! Тя беше изгонена след "Казанската афера",защото поиска от Баждеков да си подаде оставката,защото главния виновник за този срам и загубата от Цска,беше той и неговата алчност ! Също така,Сектор "Б" беше почти унищожен от фракцията наречена "София-Запад" ! До скоро уважавани от всички левскари,сега те са персона нон-грата сред нас ! Изгониха South Division,биха Левскари и в крайна сметка в сектора си останаха само те ! Като се говори,че те са хора на Батков,и отделно са дилъри в Люлин,поне част от тях ! Надявам се,да съм бил изчерпателен и ясен :)

П.П. Говоря за себе си,като посочвам положителните последици от не-играенето ни в Европа,което в крайна сметка,благодарение на Локо Сф и Ринг-БГ няма да се случи :( Мъката продължава...

Не мисля, че ако не играем в Ле, Батков ще се махне.
Също така не мога да се съглася, че Велев не се е доказал в Левски.
Защото при него станахме шампиони.
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

ELiNa
Контакти:

Мнениеот ELiNa » 14 май 2010 14:38

Blue_Girl написа:

абе мъже, можеш ли ги разбра :) :mrgreen:
Левски и Реал Мадрид са отборите

P.S момчета моля ви, това не е сайт за запознанства !

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 14 май 2010 14:48

ELiNa написа:
Blue_Girl написа:

абе мъже, можеш ли ги разбра :) :mrgreen:

[offtopic]Не никога.
:mrgreen:[/offtopic]
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 14 май 2010 15:11

ЛЕВСКИ-Сливен,а след това какво и на къде? След това в ЛЕ. Ако не ни отстрани някой смешен отбор ще влезем в групите. Там няма да ни бие само този който няма да играе срущу нас. Но нали агент Тара ще вземе парите, какво му пука за резултатие. Ако вземат и някоя друга точица, още по добре за него. Освен, ако не се случат два варианта.

1 Не бием Сливен, а Локото бие в Пловдив. Така пропускаме ЕКТ. Това е малко вероятно, почти фантастично. Изглежда Локото не искат да играят в Европа и там мачът ще хикс което устройва Пловдивчани. А и Сливен какъв отбор са, че да не ги бием колкото и да сме зле?

2. Идва читав собственик, взимаме добър треньор и тогава влизането ни в ЛЕ ще има смисъл. Но и това граничи с фантазия, като гледам баткоф колко пари иска за да продаде отбора.

Аз много се надявах да не играем в турнирите. Не знам защо на някои толкова им се ще да сме там. Говоря за феновете, за ръковдството е ясно защо. Още ли мъка искаме да гледаме, не ни ли стигна цяло първенство?
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 14 май 2010 20:34

Blue_Girl написа:
Blue_Lion написа:Левски в Европа = пари за БаткOFF => мъките продължават,защото той остава ! Отделно,отбора ни е плачевно слаб,и на мен ми писна вече трета ли,четвърта година в Европа да се дъним и то срещу някви абсолютни анонимници ! Срамът от тези мачове го обираме ние,феновете ! Ако Левски не играе в Европа,шанса борат да се махне се увеличава и се увеличава шанса Левски да започне начисто да гради нов отбор ! Трябва ни западен специалист който да тренира с ДЮШ не само юношите,но и да покаже на треньорите там как да се работи с тях ! По времето на Наско и Мъри имаше (Ян Деркс) и в момента в който се махна,щколата тръгна надолу,стремглаво ! Също така,на Левски му трябва треньор,който да може да каже "искам тези играчи",също така да налага юноши и да не позволява да му се месят в работата ! Разбира се,този треньор трябва да има и добри за нашите стандарти треньорски умения! В Левски досега,с изключение на Мъри,други такива нямаше ! Вуцов,Велев и Достанич не са треньори за Левски и го доказаха ! Гонзо не е треньор и си го казва,но просто няма кой друг да дойде в Левски на този етап ! От Левски беше изгонена Ели Ваташка,която отговаряше за работата с феновете и това допълнително спомогна за разрива между отбора и привържениците ! Тя беше изгонена след "Казанската афера",защото поиска от Баждеков да си подаде оставката,защото главния виновник за този срам и загубата от Цска,беше той и неговата алчност ! Също така,Сектор "Б" беше почти унищожен от фракцията наречена "София-Запад" ! До скоро уважавани от всички левскари,сега те са персона нон-грата сред нас ! Изгониха South Division,биха Левскари и в крайна сметка в сектора си останаха само те ! Като се говори,че те са хора на Батков,и отделно са дилъри в Люлин,поне част от тях ! Надявам се,да съм бил изчерпателен и ясен :)

Не мисля, че ако не играем в Ле, Батков ще се махне.
Също така не мога да се съглася, че Велев не се е доказал в Левски.
Защото при него станахме шампиони.

Постигна успехи,факт ! Но си навлече гнева на агитката,която му беше основна грешка ! А предвид деликатната ситуация около Левски тогава,това беше минус за отбора заради напрежението което се създаде, и слабите резултати не закъсняха ! Но в крайна сметка,донесе титла,да ! Но тя не допринесе за доброто на отбора,освен чисто статистически :) Що се отнася до Батков,с участието ни в ЛЕ,100 % няма да се махне ! С неучастието си в ЛЕ -> 99 % няма да се махне ! В случая,аз лично предпочитам да съм удавника който се хваща за сламката ;)
Изображение

Върни се в “Левски”