П.П. Говоря за себе си,като посочвам положителните последици от не-играенето ни в Европа,което в крайна сметка,благодарение на Локо Сф и Ринг-БГ няма да се случи

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
ELiNa написа:ама не мога да разбера, защо не искате любимят Левски да играе в европа ? признавам си, че аз самата бях песимистка, но сега се радвам, че ще има европейски мачове
ELiNa написа:ама не мога да разбера, защо не искате любимят Левски да играе в европа ? признавам си, че аз самата бях песимистка, но сега се радвам, че ще има европейски мачове
Blue_Lion написа:Левски в Европа = пари за БаткOFF => мъките продължават,защото той остава ! Отделно,отбора ни е плачевно слаб,и на мен ми писна вече трета ли,четвърта година в Европа да се дъним и то срещу някви абсолютни анонимници ! Срамът от тези мачове го обираме ние,феновете ! Ако Левски не играе в Европа,шанса борат да се махне се увеличава и се увеличава шанса Левски да започне начисто да гради нов отбор ! Трябва ни западен специалист който да тренира с ДЮШ не само юношите,но и да покаже на треньорите там как да се работи с тях ! По времето на Наско и Мъри имаше (Ян Деркс) и в момента в който се махна,щколата тръгна надолу,стремглаво ! Също така,на Левски му трябва треньор,който да може да каже "искам тези играчи",също така да налага юноши и да не позволява да му се месят в работата ! Разбира се,този треньор трябва да има и добри за нашите стандарти треньорски умения! В Левски досега,с изключение на Мъри,други такива нямаше ! Вуцов,Велев и Достанич не са треньори за Левски и го доказаха ! Гонзо не е треньор и си го казва,но просто няма кой друг да дойде в Левски на този етап ! От Левски беше изгонена Ели Ваташка,която отговаряше за работата с феновете и това допълнително спомогна за разрива между отбора и привържениците ! Тя беше изгонена след "Казанската афера",защото поиска от Баждеков да си подаде оставката,защото главния виновник за този срам и загубата от Цска,беше той и неговата алчност ! Също така,Сектор "Б" беше почти унищожен от фракцията наречена "София-Запад" ! До скоро уважавани от всички левскари,сега те са персона нон-грата сред нас ! Изгониха South Division,биха Левскари и в крайна сметка в сектора си останаха само те ! Като се говори,че те са хора на Батков,и отделно са дилъри в Люлин,поне част от тях ! Надявам се,да съм бил изчерпателен и ясен![]()
П.П. Говоря за себе си,като посочвам положителните последици от не-играенето ни в Европа,което в крайна сметка,благодарение на Локо Сф и Ринг-БГ няма да се случиМъката продължава...
Blue_Girl написа:ELiNa написа:ама не мога да разбера, защо не искате любимят Левски да играе в европа ? признавам си, че аз самата бях песимистка, но сега се радвам, че ще има европейски мачове
Ели и аз не мога да ги разбера.
ELiNa написа:Blue_Girl написа:ELiNa написа:ама не мога да разбера, защо не искате любимят Левски да играе в европа ? признавам си, че аз самата бях песимистка, но сега се радвам, че ще има европейски мачове
Ели и аз не мога да ги разбера.
абе мъже, можеш ли ги разбра![]()
Blue_Girl написа:Blue_Lion написа:Левски в Европа = пари за БаткOFF => мъките продължават,защото той остава ! Отделно,отбора ни е плачевно слаб,и на мен ми писна вече трета ли,четвърта година в Европа да се дъним и то срещу някви абсолютни анонимници ! Срамът от тези мачове го обираме ние,феновете ! Ако Левски не играе в Европа,шанса борат да се махне се увеличава и се увеличава шанса Левски да започне начисто да гради нов отбор ! Трябва ни западен специалист който да тренира с ДЮШ не само юношите,но и да покаже на треньорите там как да се работи с тях ! По времето на Наско и Мъри имаше (Ян Деркс) и в момента в който се махна,щколата тръгна надолу,стремглаво ! Също така,на Левски му трябва треньор,който да може да каже "искам тези играчи",също така да налага юноши и да не позволява да му се месят в работата ! Разбира се,този треньор трябва да има и добри за нашите стандарти треньорски умения! В Левски досега,с изключение на Мъри,други такива нямаше ! Вуцов,Велев и Достанич не са треньори за Левски и го доказаха ! Гонзо не е треньор и си го казва,но просто няма кой друг да дойде в Левски на този етап ! От Левски беше изгонена Ели Ваташка,която отговаряше за работата с феновете и това допълнително спомогна за разрива между отбора и привържениците ! Тя беше изгонена след "Казанската афера",защото поиска от Баждеков да си подаде оставката,защото главния виновник за този срам и загубата от Цска,беше той и неговата алчност ! Също така,Сектор "Б" беше почти унищожен от фракцията наречена "София-Запад" ! До скоро уважавани от всички левскари,сега те са персона нон-грата сред нас ! Изгониха South Division,биха Левскари и в крайна сметка в сектора си останаха само те ! Като се говори,че те са хора на Батков,и отделно са дилъри в Люлин,поне част от тях ! Надявам се,да съм бил изчерпателен и ясен![]()
П.П. Говоря за себе си,като посочвам положителните последици от не-играенето ни в Европа,което в крайна сметка,благодарение на Локо Сф и Ринг-БГ няма да се случиМъката продължава...
Не мисля, че ако не играем в Ле, Батков ще се махне.
Също така не мога да се съглася, че Велев не се е доказал в Левски.
Защото при него станахме шампиони.
Потребители, разглеждащи този форум: PorcoRosso, Ventsi1999 и 26 госта