Черно море-ЛЕВСКИ

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

MORSKI
Контакти:

Re: Черно море-ЛЕВСКИ

Мнениеот MORSKI » 25 апр 2010 18:09

Sagittarius написа:Вие май още не разбирате,че резултата е без значение :roll: .Ние искаме нещо друго,готвим се за нещо друго,за всичко друго,но не и за футболен мач.Изобщо на никой в Черно Море не му пука дали ще биете 0:1,1:2 клизмарски,леко или убедително,важно е да се задейства месомелачката и там да влезнат колкото се може повече ваши играчи.

Говори от сове име- пълни безумици говориш!
Срига глупости- ние нека гледаме себе си - с месомелачки най-много да изпаднем догодина!
Стрелец, ти си повече анти Левски и ЦСКА, отколкото фен на морето :evil: Престани да му се невиди!
И аз изобщо не ги харесвам- д ане кажа друга дума, която се отнася към Левски и ЦСКА, ама твоето минава границите :o

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 25 апр 2010 18:18

delpi написа:
boys85 написа:
delpi написа:То бива наглост ама наглостта на Тича няма край, след т'ва съдийство в мача, за който говориш(1:4) как може въобще да подхващате темата за съдиите??? Най-измислено отменения гол в историята на българския футбол беше във ваша полза и пак ревете от съдиите...

Или ти е много къса паметта, или помниш избирателно...Нали се сещаш, че ти можеш да дадеш само тоя отменен гол, а аз мога да ти изкарам поне 10 момента, където грубо са подпирали Левски в мачове с Черно Море. ;)

Колкото и избирателно да помня този отменен гол не се забравя :lol: :lol: :lol:
Това беше върха!

И гола в 98 минута срещу Родопа не с езабравя и репликата" аз я видях дузпата , ама не знам защо не я свирих- срещу Нефтохимик" не се забравя и 2 те дузпи измислени срещу нас на "Тича", които Пифа спаси в послените минути не се забравят и измислените 2 дузпи на Герена през 2008 година не се забравят...И "ами той ми събу обувката- срещу Миньор не се заравя" и дузпата на Йовов срещу Черноморец не се забравя!Така, че замълчи, че ставаш смешен!
Да ти изреждам ли още, и още, и още...

blue_ power1
Контакти:

Мнениеот blue_ power1 » 25 апр 2010 18:19

Sagittarius написа:Вие май още не разбирате,че резултата е без значение :roll: .Ние искаме нещо друго,готвим се за нещо друго,за всичко друго,но не и за футболен мач.Изобщо на никой в Черно Море не му пука дали ще биете 0:1,1:2 клизмарски,леко или убедително,важно е да се задейства месомелачката и там да влезнат колкото се може повече ваши играчи.

Един съвет-защо не си харесаш някой отбор по ръгби и да ни отървеш от глупостите си във футболния форум,защото ако някой не знае темата,ще си помисли,че става въпрос за американски футбол или ръгби,много тъпо...

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 25 апр 2010 18:28

Гледам модовете са се престарали. Поизтрили са ми бая мнения, само защото не съм писал в правилната посока, поне да бях обидил някого. Но за сметка на това стоят мнения за месомелачки, войни, смазвания и други подобни приятни, спортменски и джентълменски писания.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 25 апр 2010 19:01

бием 1:0 и сме на 3 място! ;)

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 25 апр 2010 19:05

LSFC 1914 написа:бием 1:0 и сме на 3 място! ;)

И ще сме много горди нещо или?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 25 апр 2010 19:11

DrAvalanche написа:Гледам модовете са се престарали. Поизтрили са ми бая мнения, само защото не съм писал в правилната посока, поне да бях обидил някого. Но за сметка на това стоят мнения за месомелачки, войни, смазвания и други подобни приятни, спортменски и джентълменски писания.

Ти специално когато и да ти бъде изтрито мнение, когато и да получиш бан все ще е късно!
Ти си един провокатор и подстрекател!
Точно ти да се жалваш е повече от смешно!
Вместо да се змаислиш върйху поведението си във форума- се жалваш....

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 25 апр 2010 19:39

MORSKI написа:
DrAvalanche написа:Гледам модовете са се престарали. Поизтрили са ми бая мнения, само защото не съм писал в правилната посока, поне да бях обидил някого. Но за сметка на това стоят мнения за месомелачки, войни, смазвания и други подобни приятни, спортменски и джентълменски писания.

Ти специално когато и да ти бъде изтрито мнение, когато и да получиш бан все ще е късно!
Ти си един провокатор и подстрекател!
Точно ти да се жалваш е повече от смешно!
Вместо да се змаислиш върйху поведението си във форума- се жалваш....

[offtopic]Първото ти изречение все едно е извадено от архивите на Народния съд. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:[/offtopic]
Големият французин Франсоа-Мари Аруе е казал " Не съм съгласен с Вашите убеждения, но съм готов да умра за правото ви да ги изказвате". Научете се да приемате, че може да има хора с различни мнения и убеждения. А това, че ги изказват и защитават не е провокация и подстрекателство.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 25 апр 2010 19:50

Ти се научи как се изказват тези мнения и убеждения, пък после говори за морал, начин на поведение и т.н...
Защото никой не ти трие мнението или те банира просто защото имаш различно мнение, а е защото не знаеш как да го кажеш...
Аз те наблюдавам от много време- ти само се заяждаш и провокираш това са ти мненията...
И по-конкретно с моя отбор...
Първо вземи прочети правилата, после се научи да ги спазваш и чак тогава ще имаш правото да негодуваш!
Дотогава просто ще си останеш един заядливец, чиито мнения напълно правилно са били изтрити!
Дано си вземеш поука!

Потребителски аватар
lucio
Контакти:

Мнениеот lucio » 25 апр 2010 20:05

Май и моето мнение е изтрито, Моля, някой да ми обясни какво лошо съм написал? /Може и на лично/'

Върни се в “Левски”