Левски аут от Европа

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
gorg
Контакти:

Re: Левски аут от Европа

Мнениеот gorg » 22 апр 2010 15:48

Абе теоретичен шанс за класиране за ЕКТ си имаме. Но практически - май нямаме, каква е гаранцията че няма да направим нешо подобно на мача с Мездра?! Колкото до цска - със сигурност ще загубят точки до края ( това че латекса не се напъваха - не казвам че са продали мача, просто не се напъваха - не значи, че другите отбори няма да се напънат и да играят истински срещу тях). Така че моето мнение е, че по - скоро няма да се класираме, но не защото цска ще си вземат всички мачове до края на първенството, с по - скоро защото ЛЕВСКИ няма да ги вземе всичките!

joro bad

Мнениеот joro bad » 22 апр 2010 16:24

От 84г. ходя по стадионите заради любимият ми Левски и за първи път неискам съзнателно да не играем в турнирите по много причини.
1. Г-н Батков, даде много на отбора досега, нооооо сега има сериозен финансов проблем,за което не е виновен той и дано по-бързо го преодолее, но това в момента оказва фатално влияние на отбора и цялото ръководство. Налице в Левски са футболисти с ниско качество, взети от непретенциозни отбори и ветерани, които са дали много на отбора, но просто се вижда,че едните нестават, а другите вече издишат. И двете категорий са с ниски финансови претенций и това устройва перфектно президента ни, но фактите и случващото са очевадно зле. Страдаме ние, но страдат и те от всичко това!
2. Абсалютно същото се отнася и относно ръководството и най-вече старши треньора. Мойте уважения към Гонзо, но просто той нестава. Липсва му опит, рутина и много други компоненти за да е старши треньор на отбор, а и отгоре на това и технически директор!!! Но това пак е свързано с безпаричието на президента.
3. При влизане в Лига Европа, Батков пак би позакърпил бюджета (от влизане в лигата, спонсори, билети и дуги), но недостатъчни за нормална издръжка на отбора и ни чака пак нулева година и ходене по мъките.
4.Юношите ни се продават, преостъпват или гонят, пак от безпаричие. Страда цялата школа, а и наскоро научихме, дори и за терена и стадиона!
4.При така стеклите се обстоятелства,по-добре да не играем в Европа(за да няма пак дежаву!),а най-нормалното и разумното за него и за всички нас е президента, да продаде отбора и дано да дойдат хора с пари, с ясна визия и дългогодишна стратегия за изграждането на силен и мачкащ отбор! Според мен това е реалноста и нуждата на любимият ни клуб :!: :idea:

Потребителски аватар
edmon_dantes
Контакти:

Мнениеот edmon_dantes » 22 апр 2010 16:42

POPCORN написа:
edmon_dantes написа:
POPCORN написа:Нали това искахте.Сега вече празненствата може да започнат!Нали не искахте Левски в Европа или сте двуличници?Според мене второто.Казвате колкото се правите на луди, а искате да играете в Европа та две не виждате!Е сорка ние пък феновете на ЦСКА винаги искаме да играем в Европа!Това,че ще ни бият като мече у дирек не ме притеснява, защото всяка година е така!Важното е,че поне ще видиме някой друг отбор отколкото да гледам тука Монтана и Спортист!

Големи европейци станахте, няма що :mrgreen: Между другото голяма част от феновете на твоя отбор НЕ искаха отбора да се класира за Европа с тази игра. Говори от собствено име, не намесвай другите. Със снощтния цирк наистина сте много близо, но нищо не е сигурно, нали знаеш. Ако си мислиш, че Славия и Локо Сф така ще ви полегнат, значи много си се объркал. А що се отнася до моя отбор, ако неучастието ни доведе до продажба на клуба, съм готов да превъзмогна една година без ЕКТ. Но съм на 90% сигурен, че ще играем в Европа.

хах много си ми смешен дантес!Хем сме си уредили тоя мач, хем няма се класираме за Европа.Значи ако си уреждаме мачовете, ще си уредим тези с локо сф и славия.Впрочем те славия не могат на всички да лягат, все на някой ще се метнат!Те славия нали ви легнаха на вас какво тогава ми пищиш във форума!

Пак избиваш рибата, пуканчо. Четеш ли изобщо? Казвам, че дори и с подарените точки от Литекс, пак може да не играете в Европа. Всичко е възможно да се случи. Евентуални загуби от Славия и Локо Сф, к'во прайм тогава? Не бързай да слагаш тигана преди да си уловил рибката. Жив и здрав.
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 22 апр 2010 17:00

Пак избиваш рибата, пуканчо. Четеш ли изобщо? Казвам, че дори и с подарените точки от Литекс, пак може да не играете в Европа. Всичко е възможно да се случи. Евентуални загуби от Славия и Локо Сф, к'во прайм тогава? Не бързай да слагаш тигана преди да си уловил рибката. Жив и здрав.

е как ще се случи като ти ми казваш, че си уреждаме мачовете?Не вярвам да има някой да си урежда мачовете и да не постигне целта си?
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 22 апр 2010 17:05

:mrgreen:

В Европа ще играят : Литекс, Локо Сф., ЦСКА и Левски ! 8-)
Бялата лавина ще пропусне и този път за мое съжаление ... ;)
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 22 апр 2010 17:18

Ако Левски не играе в Европа, за да се закърпи положението за следващия сезон ще бъдат продадени всички които могат да се продадат, ще бъдат намалявани заплати и няма да има селекция. От това следва, че догодина Левски ще е по-слаб и от тази и нищо чудно да се бори и да не изпадне.От там нататък пътят е само надолу. Участието е евротурнирите ни е необходимо от финансова гледна точка за да запазим поне сегашното ниво и може би леко на го вдигнем.

Потребителски аватар
rebelheartous
Контакти:

Мнениеот rebelheartous » 22 апр 2010 17:23

go6eto написа:От ЛЕВСКИ се интересувам от около 30г.и трябва да ви кажа,че по-слаб ЛЕВСКИ аз не помня.

Я като си такъв фен, 80-83 г. силни ли бяхте? :oops:

Потребителски аватар
rebelheartous
Контакти:

Мнениеот rebelheartous » 22 апр 2010 17:24

plamenst7 написа:Ако Левски не играе в Европа, за да се закърпи положението за следващия сезон ще бъдат продадени всички които могат да се продадат, ще бъдат намалявани заплати и няма да има селекция. От това следва, че догодина Левски ще е по-слаб и от тази и нищо чудно да се бори и да не изпадне.От там нататък пътят е само надолу. Участието е евротурнирите ни е необходимо от финансова гледна точка за да запазим поне сегашното ниво и може би леко на го вдигнем.

Нищо не следва от неучастието ви :!: Има отбори в А група, които не са помирисвали ЕКТ, но продължават да свързват двата края и да радват феновете си. Локо (пд), Пирин, Берое, Славия говорят ли ти нещо?

БАТЭ

Мнениеот БАТЭ » 22 апр 2010 17:26

Що бе, Локото ако изпусне още малко пара .... ама в директните двубои твърд ...
Батков: Без промени в Левски, връщаме се в кочината

ELiNa
Контакти:

Мнениеот ELiNa » 22 апр 2010 19:06

ами да, май няма да играят в европа нашите момчета този сезон. на мен определено ще ми е криво, но ако е за добро, добре дошло. по добре, с честна игра - аут от Европа, от колкото по втория начин да се уредят нещата. така смятам аз, не претендирам, че разбирам от футбол | и без това ни обвинявате за това жените хах :oops:
Левски и Реал Мадрид са отборите

P.S момчета моля ви, това не е сайт за запознанства !

Върни се в “Левски”