Не искам да защитавам съдията, Момиров и боклуците в БФС, но според мен се вдигна прекалено голяма олелия и то в грешната посока. Левски загуби мача заради глупавите грешки на играчите. Ако съдията искаше да подпира Литекс, щеше да даде дузпа срещу Йовов за играта му с ръка и край.
Защо никой не коментира как Гонзо сбърка с Минев в центъра, как после обърка смените на Жо и Зе, поведението на Рабех, който в края на мача не можеше да изчисти топката и.т.н. Ръководството на Левски в лицето на Баждеков, Гонзо, Батков и Марков е пълен провал. Първите трима творят гаф след гаф, а този последния въобще не искам да го коментирам.
Защо, Димо???
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Защо, Димо???
Да уточня нещо.
ЛЕВСКИ НЕ ЗАГУБИ МАЧАААА!!!
L_Messi написа:Не искам да защитавам съдията, Момиров и боклуците в БФС, но според мен се вдигна прекалено голяма олелия и то в грешната посока. Левски загуби мача заради глупавите грешки на играчите. Ако съдията искаше да подпира Литекс, щеше да даде дузпа срещу Йовов за играта му с ръка и край.
Защо никой не коментира как Гонзо сбърка с Минев в центъра, как после обърка смените на Жо и Зе, поведението на Рабех, който в края на мача не можеше да изчисти топката и.т.н. Ръководството на Левски в лицето на Баждеков, Гонзо, Батков и Марков е пълен провал. Първите трима творят гаф след гаф, а този последния въобще не искам да го коментирам.
Това е много точно казано

За вас моряци ний живеем...
Отговорих ти, страничния трябваше да сигнализира и да се даде червен картон на Нифлор, а нарушението на Попов е декорирано със жълт, което за мен е нормалният цвят. Нарушението на Попов беше в пъти по леко от нарушенията на Живко в началото за които и картон не получи.
Кишишев също трябваше да бъде изгонен за фала срещу Жо.
Хайде сега кажи ми Живко и Бардон, до края на първото полувреме с какви картони трябваше да бъдат, тъй като играеха адски коректно през цялото време?
Също така виждам, как се възхищавате след казаното от председателя на УС георги Марков, чудно ми е защо забравяте кой е Георги Марков и радвате ли се човек с неговото минало да е лице на клуба ви?
Хайде сега кажи ми Живко и Бардон, до края на първото полувреме с какви картони трябваше да бъдат, тъй като играеха адски коректно през цялото време?
Също така виждам, как се възхищавате след казаното от председателя на УС георги Марков, чудно ми е защо забравяте кой е Георги Марков и радвате ли се човек с неговото минало да е лице на клуба ви?
Последна промяна от PFC Litex на 27 ное 2009 17:55, променено общо 1 път.

Не искам да защитавам съдията, Момиров и боклуците в БФС, но според мен се вдигна прекалено голяма олелия и то в грешната посока. Левски загуби мача заради глупавите грешки на играчите. Ако съдията искаше да подпира Литекс, щеше да даде дузпа срещу Йовов за играта му с ръка и край.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Много си прав!!!
Само, че вчера пуснах тема по спортно техн. част. Т.е добрите неща и грешките като част от играта, като според мен по голям грешник бе РАбех.
Но модераторите ми изтриха темата!!!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Много си прав!!!
Само, че вчера пуснах тема по спортно техн. част. Т.е добрите неща и грешките като част от играта, като според мен по голям грешник бе РАбех.
UL_Blue написа:Да уточня нещо.

- Blue_AvalanchE
- Контакти:
L_Messi написа:UL_Blue написа:Да уточня нещо.
Да де. Аз по навик го написах, че тая есен бая загуби се бяха насъбрали. А и тоя Х си е равносилен на загуба.
И каква загуба ? Че съдята свиреше умишлено грешно и че раздаваше картони на всеки. Според мен Левски спечели - спечели си уважението и видяхме, че е достоен за титлата, макар и с по - малко точки от Литекс.

ЗАВИНАГИ СИН !

ТУК Е ЗЕМЯТА НА БЪЛГАРИТЕ ! ТОВА Е НАШИЯТ СТАДИОН, НАШИЯТ ОТБОР ! НАШИЯТ ЖИВОТ !

ТУК Е ЗЕМЯТА НА БЪЛГАРИТЕ ! ТОВА Е НАШИЯТ СТАДИОН, НАШИЯТ ОТБОР ! НАШИЯТ ЖИВОТ !
UL_Blue написа:Не искам да защитавам съдията, Момиров и боклуците в БФС, но според мен се вдигна прекалено голяма олелия и то в грешната посока. Левски загуби мача заради глупавите грешки на играчите. Ако съдията искаше да подпира Литекс, щеше да даде дузпа срещу Йовов за играта му с ръка и край.
Много си прав!!!
Blue,ако е вярно това което казваш,то модераторите да обяснят защо са го направили и на коя точка от правилата им е нарушена с подобна тема

За вас моряци ний живеем...
PFC Litex написа:Отговорих ти, страничния трябваше да сигнализира и да се даде червен картон на Нифлор, а нарушението на Попов е декорирано със жълт, което за мен е нормалният цвят. Нарушението на Попов беше в пъти по леко от нарушенията на Живко в началото за които и картон не получи.
Живко трябваше да е с жълт, Бардон с червен. Само че, пет секунди преди нарушението на Бардон имаше обратно нарушение, което онзи не свири и Бардон си го върна. Като коментираш, коментирай обективно.
Намери ми ЕДИН левскар, който да одобрява и да вижда нещо положително в георги марков? Щото говориш за възхита някаква, а такава категорично няма, което респективно означава, че си говориш ей така?
Умират от яд.Не могат да се поберат в овчите си кожи като им се каже че сме ОТБОРА НА НАРОДА.Да са живи и здрави. В заем брашно тъпкано се връща.