Левски: Трансфери, лятна подготовка и контроли

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

scooool
Контакти:

Re: Левски: Трансфери, лятна подготовка и контроли

Мнениеот scooool » 16 май 2025 16:30

koisa написа:
scooool написа:Тази година трябва да махнат хляката и да надградим!

Не знам само колко трябва да е наивен човек или болен оптимист, за да се надява, че при настоящото аматьорско ръководство ще има каквото и да било надграждане! :oops:

О да, за Левски аз винаги ще бъда наивен и оптимист!!!!
Сегашното ръководство, със всичките си минуси, направиха най-добрите продажби от много години и с наша помощ застопориха! Сега наистина е момента да надградим! Дано вземем десятка, нападател и Фабиен оправдае надеждите. На другите постове за нашите стандрати мисля сме ок. Трябва класа обаче и то най- вече в нападение.

Bet_Expert
Контакти:

Мнениеот Bet_Expert » 17 май 2025 02:05

ElCochino написа:
Bet_Expert написа:Тежко и горко на Левски, ако такъв като Рупанов ще оправя отбора.

Ти ако си правеше усилие да четеш (темата и по принцип) и да осмисляш прочетеното, щеше да видиш, че призовавам за взимането на класен нападател за примерно един милион евро, може и малко нагоре, които би трябвало да имаме и Рупанов да расте около него. Радвам се, че го връщаме обратно. В общата тема се говори как българите били чужденци в нашата лига и с право. Очевидно от показаното този сезон в Септември момчето се справя отлично и би било адски тъпо да не го вземем обратно, вместо да се чудим да взимаме ли някакви печки тип Офор или други от разпадащите се отбори. Ако ще е печка, нека наистина има качества. Дори и Станислав Иванов не е лоша опция за нашата действителност и ще се радвам да го видя обратно при нас - и той е набутал повече през сезона от Батмана и Колев.

Колев дори не го споменавай.
Такъв дървар, при това на почти 33 години, Левски никога не е имал за централен нападател.
Бавен, муден, спънат, негоден...и често контузен.
Българските играчи са физически неподготвени и тактически неграмотни, защото такива излизат още от школите като юноши.
Това е и причината да са евтини при продажба в чужбина.
Това пък е и причината да се купуват масово всякакви чужденци.
Защото дори от Панама, Мадагаскар или трета бразилска Лига може да се вземе играч, който после да се продаде за нелоши пари в чужбина.
Но за целта е нужно задържане в турнирите на Европа, повечко мачове, пробив, да те забележат силни отбори и да ти се вдигне цената.
С мачове срещу Спартак и Арда няма как да те забележи някой, нито да ти се вдигне цената.
Освен това, в настоящият момент Левски няма силен отбор, за да се надява на добри изяви в Европа.
Трябва да си признаем, че това е истината.
А Сираков ще извади милион и над милион евро за нов нападател на Кукуво лято.
Кажи честно, при чакащи вноски за НАП и неясен съперник в Европа, как си представяш Левски да извади милион евро за нов нападател? Ами заплатата кой ще му я плаща?! Или пак ще взривяваме съблекалнята що един вземал толкова, а друг тройно повече?
Милион и над милион евро за нов нападател могат да извадят от ЦСКА или от Лудогорец, друг отбор в Бг не може да си го позволи.
Убеден съм в това.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 17 май 2025 12:56

Преди време Стоилов каза, че даже играч от 3-та френска лига знае какво значи да "играеш зад нападателя". А на такива като Мариян Огнянов трябва 3 месеца да им обясняваш.
Който разбрал - разбрал...
Да не подхващам темата за спиране на топка, дрибъл, пас, постановка на удара, игра с едно докосване и т.н.
Само, че не е работа на треньора на мъжкия отбор да учи сополанковци как се спира топка. Щото, като отскочи топката на 2м от "дървото", цялата тактика на треньора отива на кино.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 17 май 2025 18:47

scooool написа:
О да, за Левски аз винаги ще бъда наивен и оптимист!!!!
Сегашното ръководство, със всичките си минуси, направиха най-добрите продажби от много години и с наша помощ застопориха! Сега наистина е момента да надградим! Дано вземем десятка, нападател и Фабиен оправдае надеждите. На другите постове за нашите стандрати мисля сме ок. Трябва класа обаче и то най- вече в нападение.

Ами, браво на теб... Аз с тези начело на клуба няма как да бъда нито наивен, нито оптимист, че ще направят нещо. За съжаление още от сега се подготвям за труден и мъчителен сезон. Този път не знам дали ще извадим късмет да хванем тройката.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 17 май 2025 20:39

koisa написа:Аз с тези начело на клуба няма как да бъда нито наивен, нито оптимист, че ще направят нещо. За съжаление още от сега се подготвям за труден и мъчителен сезон. Този път не знам дали ще извадим късмет да хванем тройката.

Ами розовите другарки от Ловеч стегнаха бардака, вече не ги бие куцо и сакато, и ще са в борбата за челната тройка. Мoрето са си традиционно неудобен отбор и те вероятно ще са ни препъни камък както обикновено. Ако и Числото се стабилизира и не си сменят треньора всеки месец, и те ще станат пак фактор. А ние начело с тримата глупаци - скъсаняци, трябва да разчитаме главно на късмет. Нiто имат око за качествени играчи, нито имат парите да ги купят. А Хулио е просто един чиновник, дето гледа мач за мач и хич не го ебе за развитието на клуба.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 18 май 2025 09:08

Задължително трябва да се вземат номмер 6, 10 и 9 Може и 5 :oops:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 18 май 2025 13:52

Минавам само да попитам:
Колко пъти сме печелили нещо с треньори-чужденци?
Кога беше последния път?

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 18 май 2025 15:57

blue avalanche написа:Минавам само да попитам:
Кога беше последния път?
От новият век насам - Петрович и Муслин.
След това Мъри и Велев, демек - 2-2. :lol:
Но и при 4-мата Левски разполагаше с най-големият бюджет в България. Тоест, бяхме нещо като Лудогорец.
С настоящата забавна компания от фОтбалери, не виждам българин, който би постигнал повече, като игра и резултати.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 18 май 2025 17:56

Кога беше последния път?

Дедо и Муслин, като при дедо през 16 играехме за последно някакъв смислен футбол т.е. подреден отбор, а играчите ни бяха поне една не малка част смехотворни, а да и бяхме в борбата за титлата поне докато си тръгна.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 18 май 2025 18:41

Кога беше последния път?

един от най-добрите състави в историята на Левски е под ръководството на Рудолф Витлачил

Върни се в “Левски”