Aronaks написа:ElCochino написа:tmanolov написа:ElCochino написа:След гола мрънкачите нещо се скриха по дупките, ей това е левскарщина. Срам и позор.
Но пък новият викач на Господарката е на линия - достатъчно чиста ли е съвестта ти, добре ли спиш, струва ли си?
Ако не беше онзи некадърник Генчев, сега щяхме да сме първи - Хулио бродира и преподава, докато затваря устите на мрънкачите, нали? А един мармот ….
Господарката кой трябва да е, Гъзко ли?
Ти си един от най-неадекватните хора в тоя форум, а имаш и няколко глашатаи, които се опиват от конспирациите ти. Казах ти - бръснача (на Окам) и по дължина.
Няма ли да се зарадваш поне малко на днешната победа или ще продължиш да храниш раковете и спиновете (впрочем, малко си в грешка за тези болести и метафорите ти не отговарят на гледната ти точка, в днешно време със спин можеш да живееш като нормален човек десетилетия наред, ама откъде ще знаеш)?
Ей адекватник, харесва ли ти Левски? Харесва ли ти да ни управлява един пропаднал и зависим комарджия без да е дал един лев? Или ти си неговата дъщеря?
Ами, не ми харесва Левски при Гъзко и неговите зависимости (ти май си неадекватен като Бръснача, щом след тази моя квалификация ме питаш дали съм му дъщеря, ама нейсе, тук адекватник до адекватник), ама не ми харесваше и при черепухата, при спас-педераст, при иво боклука, чак Батков ми се струва добре от разстоянието на годините.
А ти няма ли нещо да се зарадваш на победата в темата за мача или ще продължаваш да повтаряш мантричките? Вадиш 2-3 милиона, взимаш Левски и показваш как се справяш по-добре от гореизброените. Иначе си оставаш един форумен мрънкач, ти на мач откога не си ходил? На хартия всичките са от професор нагоре, а в действителност ги гонят разни синдроми на Дънинг-Крюгер (това за тези, дето обичат да хвърлят тук-таме разни тапии, висши образования, думички като бръснач, сламен човек и т.н. и да си мислят, че така изглеждат като някакъв елит, а другите - кучета ги яли).
П.П. Забравих да добавя - горе написах за едни глашатаи и те не забравиха да се появят.