Слабичко , слабичко.
Два хубави диагонала и наличие на празни пространства и .........нищо и половина.
Купа на България: Черно море (Варна) - Левски (София), Сряда от 15:00 ч.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- LoveAndPeace
- Контакти:
Re: Купа на България: Черно море (Варна) - Левски (София), Сряда от 15:00 ч.
Ако Веласкес не измисли нещо и не промени играта на отбора, не виждам как ще го вземем този мач с тази игра.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
futbolqga написа:Гонзо беше кандидатура на ТИМ за шеф на БФС. Не се изненадвайте от това, че през този сезон се радват на повече съдийски аванти от Разград.
Иначе, малко футбол в първите 45 минути, благодарение на джуджето и неговите копачи. Няма да има какво да направим като извод за играта ни от този мач, освен дали нашите стават за бикоборци, ако не им потръгне с футбола.
Гонзо пък няма нищо общо. Оная свиня КраДлев работи в тая насока много отдавна.
Последна промяна от vvessel на 26 фев 2025 15:59, променено общо 1 път.
- levskarcheto96
- Контакти:
Мега ботушарите сме сложили в центъра, Сангаре тоя мач е покъртителен. Ако случайно ни вкарат, не знам как ще връщаме гол.
Очаквано - ръгане, бутане и щипане. Дано ги излъжем. За момента по-футболните неща ги правят Морето
110 години любов!
-
- Контакти:
levskarcheto96 написа:Мега ботушарите сме сложили в центъра, Сангаре тоя мач е покъртителен. Ако случайно ни вкарат, не знам как ще връщаме гол.
Този нямаше ли да чупи кръста на Виктор Попов? Така говорихте. Колко сте жалки и как летите в облаците :)
- LoveAndPeace
- Контакти:
DanielGeorgiev написа:levskarcheto96 написа:Мега ботушарите сме сложили в центъра, Сангаре тоя мач е покъртителен. Ако случайно ни вкарат, не знам как ще връщаме гол.
Този нямаше ли да чупи кръста на Виктор Попов? Така говорихте. Колко сте жалки и как летите в облаците :)
Абе момче в морето се къпеш бе , не пиеш вода от него :lol:
къде видя коментар в който Сангаре и чупене на кръст на когото и да било са в едно изречение :lol: :lol:
Имаме нужда на острота във фаза атака и порадии това очаквам да видя Фабиен. Може би който вкара първи гол ще спечели. Не правим грешки във фаза защита, с изключение на положението на Панайотов/ аз лично смятам че при ВАР щеше да се види засада/, но в средата и в атака има пропуски.
Без да оправдавам треньора ни, мисля че точно това му е идеята, да играем отзад за 0:0 , а напред каквото стане. Но това ще бъде още няколко минути и после ще започнем да ги натискаме. Ако междувременно не допуснем гол разбира се. Но си мисля че Веласкес след петнайсетина минути ще направи няколко офанзивни смени за да се опита да вземе мача в края. На този малък стадион не можеш много да разчиташ на техника или разигравания и реално много бързо се сменят ситуациите пред едната или другата врата. Така че колкото по-късно вкарахме гол, толкова по-добре.
- Странджата
- Контакти:
Засега тактиката на Морето с фалове още в нашата половина да не ни позволят да организираме атака, преди те да са се подредили, успява. Допълнително опъват нервите на левскарите и те се подадоха - получихме два картона.
Дано нещо променим с прехода към атака, без изненада и бързина нямаме шанс. А се видя, че не сме застраховани от грешки отзад.
Този техният бразилец колко фала има свирени досега? Гадно копеле, но явно е ориентиран добре в нашата действителност.
Дано нещо променим с прехода към атака, без изненада и бързина нямаме шанс. А се видя, че не сме застраховани от грешки отзад.
Този техният бразилец колко фала има свирени досега? Гадно копеле, но явно е ориентиран добре в нашата действителност.