delqnski47 написа:Браво ве машини![]()
Стягайте се, но без да вадите пак отбора си
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
delqnski47 написа:Браво ве машини![]()
realno написа:delqnski47 написа:Браво ве машини![]()
Стягайте се, но без да вадите пак отбора си![]()
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

bilyaletdinov написа:Приятно изненадан съм.
Този лимитиран Левски трябва да играе по този начин. Подсигуряване, сигурност в защита, без простотии в защита.
Дано вземем още една победа до края на годината, за да сме по-спокойни.
1Neutralen написа:Скоро ще стане 1:1. Залагайте
TristaNNN написа:Могъщ Левски се надигна от пепелта и даде заявка за оставане в ЕфБем ти Лигата!![]()
Факт е, че не показахме невероятна игра, но тази победа е много ценна за самочувствието на момчетата, а и 'щото друг път тия от Пловдив няма да бият с 6-0 жълтия курник и да са такива безпомощни махмурлии от дългите празненства.
Нелош дебют на Галчев, константно ръгаческа и бикоборска игра от Райнов, изненадващо добър швед в атака, мотивиран Робърта, суха мрежа и т.н., абе има за какво да пуснем някоя усмивка тая вечер. Наздраве и Само Левски!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
TristaNNN написа:Могъщ Левски се надигна от пепелта и даде заявка за оставане в ЕфБем ти Лигата!![]()
Факт е, че не показахме невероятна игра, но тази победа е много ценна за самочувствието на момчетата, а и 'щото друг път тия от Пловдив няма да бият с 6-0 жълтия курник и да са такива безпомощни махмурлии от дългите празненства.
Нелош дебют на Галчев, константно ръгаческа и бикоборска игра от Райнов, изненадващо добър швед в атака, мотивиран Робърта, суха мрежа и т.н., абе има за какво да пуснем някоя усмивка тая вечер. Наздраве и Само Левски!
Потребители, разглеждащи този форум: noo и 13 госта