W84me написа:Гербаджията Русев е абсолютно несъстоятелен, не мисля да го гледам.
Дори и да е гербаджия, поне е Левскар и казва доста верни неща.
Имам приятел, който е хем гербаджия, хем чорбар ( не знам кое от двете е по-лошото
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
W84me написа:Гербаджията Русев е абсолютно несъстоятелен, не мисля да го гледам.
Elliah написа:Напоследък често се изумявам, когато вляза във форума след мач.
Бием с 2 - 0, имаме 20 удара сигурно към противника и имаме владение 80-20 без нито едно положение пред нашата врата. Срещу съперник, който игра с 10 човека в защита...
А тука - Некадърници! Не стават за Левски! Райнов - нещастник! Мъдурек - вън! Фалшименто -боклук!Алар -турист! Хубчев да се маха!
Миналата година по това време Черно море ни бяха ошамарили и за купата, и за първенството и сезона ни беше приключил, а Славиша ни се усмихваше и ни обясняваше,колко обича Левски. По-миналата година Роси (аз си го харесвам, ама е инатлив миндил) направи уникално тъп равен със същите тия от Бистрица и първенството пак приключи и почнахме тренировки за купата...
Ясно, че не играем извънземен футбол, ама айде поне малко по -културно да се отнесем към собствения си отбор.
Аз за Хубчев казах, каквото имах против при назначаването му. От тогава си трая и си подкрепям отбора, защото смятам, че всеки един тернер заслужава поне един полусезон преди да му оревем света. Освен ако резултатите не са супер-кретенски де...
ПС. Все още не харесвам Хубчев... Как може да пуснеш Найденов на бека, а Насиру да влиза в средата. Тотално ме шахматира с този гениален ход
helic написа:Elliah написа:Напоследък често се изумявам, когато вляза във форума след мач.
Бием с 2 - 0, имаме 20 удара сигурно към противника и имаме владение 80-20 без нито едно положение пред нашата врата. Срещу съперник, който игра с 10 човека в защита...
А тука - Некадърници! Не стават за Левски! Райнов - нещастник! Мъдурек - вън! Фалшименто -боклук!Алар -турист! Хубчев да се маха!
Миналата година по това време Черно море ни бяха ошамарили и за купата, и за първенството и сезона ни беше приключил, а Славиша ни се усмихваше и ни обясняваше,колко обича Левски. По-миналата година Роси (аз си го харесвам, ама е инатлив миндил) направи уникално тъп равен със същите тия от Бистрица и първенството пак приключи и почнахме тренировки за купата...
Ясно, че не играем извънземен футбол, ама айде поне малко по -културно да се отнесем към собствения си отбор.
Аз за Хубчев казах, каквото имах против при назначаването му. От тогава си трая и си подкрепям отбора, защото смятам, че всеки един тернер заслужава поне един полусезон преди да му оревем света. Освен ако резултатите не са супер-кретенски де...
ПС. Все още не харесвам Хубчев... Как може да пуснеш Найденов на бека, а Насиру да влиза в средата. Тотално ме шахматира с този гениален ход
Това с Насиру и мен ме сащиса.
Но при контузията на Горанов и наказанията на Реиш и Там как предлагаш да изглежда защитата ни и по специална крайните защитници?
Иначе съм съгласен, че Найденов не е за бека, центрирането му е ужасно
Elliah написа:Напоследък често се изумявам, когато вляза във форума след мач.
Corwin написа:helic написа:Elliah написа:Напоследък често се изумявам, когато вляза във форума след мач.
Това с Насиру и мен ме сащиса.
Но при контузията на Горанов и наказанията на Реиш и Там как предлагаш да изглежда защитата ни и по специална крайните защитници?
Иначе съм съгласен, че Найденов не е за бека, центрирането му е ужасно
Аз винаги съм смятал, че всяко едно крило по принцип би трябвало да може да играе бек. Т.е. предложението ми би било да пусне Насиру да се насира на бека, а не да мъчи човека в центъра. Шведът може и да е слаб, но няма как да покаже нещо добро, ако го пускат на позиция, която съвсем не му е присъща.
koisa написа:Elliah написа:Напоследък често се изумявам, когато вляза във форума след мач.
За обидите към играчите си прав, но за играта... далеч сме от желаното. Това все пак е последния отбор в класирането, напълно нормално е да бъде 80-20 владеене за нас на Герена, а те да са без положение за гол. Даже 2:0 е доста скромно, поне четворка трябва да отнасят такива отборчета когато ни гостуват. Но както и да е... резултата не е най-важното. Важна е играта, а такава срещу отборите около нас в класирането липсва, особено при гостуванията. Ако срещу Локо Пд имаме 60-40 владеене без да имат удар към нашата врата и ги бием 2:0, тогава да хвалим.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта