blue avalanche написа:vladu написа:blue avalanche написа:wilge написа:Делиорманци имат дълга скамейка. Разполагат с играчи за два равностойни отбора.
Айде пак клишета... Веднага ти казвам, на пръв прочит, че Броун не е равностоен на Ренан. Мога да ти посоча и други, но не ми се рови...
Броун е трети избор, дори май не попада в състава въобще. Ренан и тигъра са вратарите, кажи кой играч е равностоен на синини зелени, защото аз такъв не виждам като класа
Изобщо не си разбрал. Не става въпрос дали "сини" са равностойни на "зелени", а дали "зелените" са чааак толкова равностойни помежду си.
Това ме беше мисълта. Едно е да замениш Недялков с Тауата, Сисиньо с Икоко или Дяков с Горалски или Балджи, друго е да замениш Живко с Найденов, Тиам с Райнов или Юруков, а Горанката изобщо няма резерва. След смяната на Тиам и Нашименто с преселниците от Ловеч видяхме колко са читави резервите ни. Тройката в нападение също няма равностойни заместници. Дано съдиите в неделя са неподкупни и не позволят груба игра и да се разминем без принудителни смени на титулярите ни. Волен Чинков показа как се помага на делиорманци в конкуренцията с Левски. Съдията можеше да ги укроти още след първите им груби прояви. НО... Това НО е най- притеснителното нещо.