efbet Лига: Лудогорец (Разград) - Левски (София) , Неделя

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата

1
112
39%
Х
52
18%
2
124
43%

Общо гласове: 288

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Re: efbet Лига: Лудогорец (Разград) - Левски (София) , Неделя

Мнениеот wilge » 02 окт 2019 15:46

blue avalanche написа:
vladu написа:
blue avalanche написа:
wilge написа:Делиорманци имат дълга скамейка. Разполагат с играчи за два равностойни отбора.

Айде пак клишета... Веднага ти казвам, на пръв прочит, че Броун не е равностоен на Ренан. Мога да ти посоча и други, но не ми се рови...

Броун е трети избор, дори май не попада в състава въобще. Ренан и тигъра са вратарите, кажи кой играч е равностоен на синини зелени, защото аз такъв не виждам като класа

Изобщо не си разбрал. Не става въпрос дали "сини" са равностойни на "зелени", а дали "зелените" са чааак толкова равностойни помежду си.

Това ме беше мисълта. Едно е да замениш Недялков с Тауата, Сисиньо с Икоко или Дяков с Горалски или Балджи, друго е да замениш Живко с Найденов, Тиам с Райнов или Юруков, а Горанката изобщо няма резерва. След смяната на Тиам и Нашименто с преселниците от Ловеч видяхме колко са читави резервите ни. Тройката в нападение също няма равностойни заместници. Дано съдиите в неделя са неподкупни и не позволят груба игра и да се разминем без принудителни смени на титулярите ни. Волен Чинков показа как се помага на делиорманци в конкуренцията с Левски. Съдията можеше да ги укроти още след първите им груби прояви. НО... Това НО е най- притеснителното нещо.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 02 окт 2019 17:36

Много са ми странни тия предварителни застраховки и коментари по адрес на реферите, почваме да приличаме на попикани тирейчета или традиционните привърженици на Черно море, Берое и Ботев, де винаги преди мач само за съдиите говорят. :roll:
Ако ще градим нещо като отбор, ако имаме претенции за нещо сериозно, то трябва да можем да си вземем своето дори ако Петричев е главен, а Стойкас и дебелия Венци странични, в компанията на четвърти съдия гусин Кабака.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 02 окт 2019 17:42

TristaNNN написа:Много са ми странни тия предварителни застраховки и коментари по адрес на реферите, почваме да приличаме на попикани тирейчета или традиционните привърженици на Черно море, Берое и Ботев, де винаги преди мач само за съдиите говорят. :roll:
Ако ще градим нещо като отбор, ако имаме претенции за нещо сериозно, то трябва да можем да си вземем своето дори ако Петричев е главен, а Стойкас и дебелия Венци странични, в компанията на четвърти съдия гусин Кабака.

Снощи, ако нямаше ВАР, знаеш ли кога Брюж щяха да вземат нещо?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 02 окт 2019 17:45

W84me написа:
TristaNNN написа:Много са ми странни тия предварителни застраховки и коментари по адрес на реферите, почваме да приличаме на попикани тирейчета или традиционните привърженици на Черно море, Берое и Ботев, де винаги преди мач само за съдиите говорят. :roll:

Снощи, ако нямаше ВАР, знаеш ли кога Брюж щяха да вземат нещо?

Нямам представа, не съм гледал мача.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 02 окт 2019 19:15

За съжаление в подобни мачове (т.нар. дербита) почти винаги съдиите изпъкват на преден план. Така, че е напълно нормално да се коментират. Надявам се поне веднъж да видим честно и нормално съдийство.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 02 окт 2019 20:50

koisa написа:Надявам се поне веднъж да видим честно и нормално съдийство.

Аз като чета коментарите излиза, че е честно и нормално всеки мач противникът да има поне един червен картон още през първото полувреме, минимум. Само че ролята на съдията е друга. Футболът не е балет. Аз пък не помня кой знае как да са ни клали срещу Лудогорец, имало е мачове с уклон 2 или 3 за тези години, може би щото с изключение на 2013 ние сами не сме им били конкурент, реален. Приятелските мачове с тях са били повече от съдийски те аванти, ама тях не ги коментирате...

krumeto
Контакти:

Мнениеот krumeto » 02 окт 2019 21:44

drvasko98 написа:

Аз като чета коментарите излиза, че е честно и нормално всеки мач противникът да има поне един червен картон още през първото полувреме, минимум. Само че ролята на съдията е друга. Футболът не е балет. Аз пък не помня кой знае как да са ни клали срещу Лудогорец, имало е мачове с уклон 2 или 3 за тези години, може би щото с изключение на 2013 ние сами не сме им били конкурент, реален. Приятелските мачове с тях са били повече от съдийски те аванти, ама тях не ги коментирате...

Мисля, че и този мач ще е от рода "приятелски", тъй като борбата за титлата ще е в плейофите.
Този мач, кой кого ще изхитри!
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 02 окт 2019 22:23

drvasko98 написа:

Това си е твое заключение и виждане... Аз в достатъчно мачове срещу тях съм виждал съдията да мери с различен аршин. Да гони наши играчи, а на техните да им се разминава. Дори да наказват наш играч по видео при положение, че нашият играч няма вина (случаят с Прохазка и Анисе). И не виждам нищо лошо в това да искам всичко от съдийска гледна точка да е честно. Когато има червен картон, дузпа, нарушение и т.н да се свири според правилата. А, не да ни нашарват с картони играчите набързо, а после на Моцита и Дяковци да им се разминава за същото или по-лошо.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 02 окт 2019 22:29

"Правилото" за вратарите е по поръчка на Домуза. Днеска като питаха ПетричИв за това, се прави на ощипана мома.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 02 окт 2019 22:49

drvasko98 написа:

Опитът на Моооци-Моооци да счупи крака на Роман, помниш ли? Или оня мач Гонзо, де ги би, че можеше да ги качим на разлика, ако не беше съдията? А 0-0 с Роси на Герена и несвирен червен картон в самото начало на мача (и не беше само това)? Така, че... не си прав, човек, мисля.

Върни се в “Левски”