damyanov1963 написа:metodito написа:damyanov1963 написа:Аз лично не казвам, че Хубчев е голям треньор, а че трябва да му се даде време да покаже какъв е. Нещо като експеримент, щото досега смяната на треньори, като носни кърпи се видя докъде ни доведе.
А това, че в първия предварителен кръг на ЕКТ се представихме най-добре от българските отбори загатва, че има някакъв потенциал. За следващите издънки мисля че причините не са само футболни, но това времето което евентуално ще се даде на Хубчев ще го покаже.
А може би ружите не са онзи отбор наистина от миналия им сезон. От пет мача в първенството имат една победа. Гледал съм ги и за това доста се страхувах от този съперник, но явно трусовете при тях се отразяват по-зле от при нас.
Така е. Но все пак, ако ги сравним с Титоград и Осиек, че и със Зоря?
Ами Марибор, които в момента са тъпана в Словения?
Незнам, футболните ми разбирания са от 46 години, тогава гледах един друг Левски, който след издънка в Европа на следващия сезон правеше фурор. Сега правят още по-голяма такава.
В смисъл? Зоря водиха цяло полувреме на Еспаньол, а Марибор са си Марибор и няма да се учудя да отстранят Разград. Тъпан са заради евротурнирите.
Забеляза ли, че Марибор вчера имаха двама сред титулярите и двама сред резервите от мачовете с нас...?
И Миланич, който явно е техния Мъри...