Левски - Зенит | 19:00 часа
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски - Зенит | 19:00 часа
Пълни ментета са ЗенитЪ , Латекса до сега да ги водеше с 3-0 
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.
На забавен каданс не зле. Даже се вижда и някаква идея и стратегия.
Вратарчето ми се нрави. Много добра игра с крака. Само тия финтове нещо, ама айде приятелски мач е. Искам да видя Мазурек второто възможно по-дълго време.
Вратарчето ми се нрави. Много добра игра с крака. Само тия финтове нещо, ама айде приятелски мач е. Искам да видя Мазурек второто възможно по-дълго време.
SANSIRO7 написа:Паулиньо и Мариани отново са под всички.
От страната Паулиньо играе Бранислав Иванович, чудеса ли очакваш?
Добрата ни игра се дължи отчасти на факта, че Зенит го раздават лежерно. Малко натиснат ли и си личи несработеността на двамата ни централни. Гледайки пък тяхната игра на първо четене си мисля че титулярна двойка гръка и Холмар са по-вероятния вариант. Реиш е твърде тромав
в момента, в който се вдигне темпото на игра и се вижда разликата между двата отбора
Супер измислена дузпа!
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.
Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим
Всички чакаме Холмар ама да не стане като с Паулинио.Така че чакаме от тия двамата и се надяваме на по-добро.Имаше си я, изтървахме ги.
helic написа:SANSIRO7 написа:Паулиньо и Мариани отново са под всички.
От страната Паулиньо играе Бранислав Иванович, чудеса ли очакваш?
Добрата ни игра се дължи отчасти на факта, че Зенит го раздават лежерно. Малко натиснат ли и си личи несработеността на двамата ни централни. Гледайки пък тяхната игра на първо четене си мисля че титулярна двойка гръка и Холмар са по-вероятния вариант. Реиш е твърде тромав
Що иначе другите си противници ги развинтва Паулиньо
Аз лично при завръщане на Холмар бих пробвал двойка вътрешни Доктора и Реиш, Райнов ми е много далеч от истината.
Зенит в последните мин. като Берое и Ботев на Герена след, като вкарът ама и ние сме си същите.
Смяхме се доста на вратарчето ама ще изяден хляба на Михайлов