Костов не бе викан в национала от същия този Хубпев щото трябваше да продават Галин Иванов от Славия .Продадоха го на последния в Унгария и сега се връща пак в Славия въпреки , че е имал и други изкушаеащи предложения според Гонг .
И така Костов и Левски прецакани , Дебел Венци с пълен джоб .Сега Галин ще се напъне срещу нас и зимъска ще го продадат пак
Станислав Костов - фен тема
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Станислав Костов - фен тема
Костов явно има сериозен проблем.Уж възпаление някакво но маи не е точно така.Доста месеци го мъчи това.Почти не играе и не е пълноценен.Прави обаче и впечатление че няколко вече играчи имат мускулни проблеми.Дали пом тренера нещо не бърка подготовката.
Продължават нашите некадърници да се дърпат за операция.Опропастиха сезона на момчето.Какво толкова да го отворят и реално на живо да видят какво е положението.Все пак е Мюнхен не е Горна Баня...
Вълчан написа:Продължават нашите некадърници да се дърпат за операция.Опропастиха сезона на момчето.Какво толкова да го отворят и реално на живо да видят какво е положението.Все пак е Мюнхен не е Горна Баня...
Кои са "нашите некадърници" в случая и защо си мислиш, че ако в Германия бяха казали, че е 100% за операция някой щеше да го спре? И още повече - как да го спре по-точно...

И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!
Имам в предвид нашите лекари.....в частност не лекарят на отбора.И щом ония по на север кажат че се нуждае от интервенция трябва да ги слушат.Нали разбираш че не е нормално толкова време да не се оправи.Това не е счупен крак или връзки нещо та да се налага да не играе толкова месеца.У нас просто не знаят как да се справят със това частично разкъсване....Не толкова пресен бе примера със вратарят на Лудогорец.Тук го скопосаха ..после маи във Румъния го довършиха та се наложи във Испания ли бе или във Германия да го оправят...
Айдеее, станахме и доктори. Вече разбираме и от терапии, касаплък и възстановяване. 

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

- LoveAndPeace
- Контакти:
С идването на Хубчев се говореше за определена неприязъм от негова страна към Костов , Михайлов , Божинов. Божинов бе изгонен , Михайлов къде логично , къде не чак толкова не получава шанс на вратата ....
Та този "медицински вакуум" , тази неяснота от какво точно страда , как да му се помогне и колко време ще мине ......някак си идва дюшеш на треньора.
Та този "медицински вакуум" , тази неяснота от какво точно страда , как да му се помогне и колко време ще мине ......някак си идва дюшеш на треньора.
- blue avalanche
- Контакти:
Значи, ако правилно съм разбрал:
1. Ръководството, НЕ ВЯРВАЙКИ на тукашните доктори, праща Костов в Германия на преглед. Тамошните доктори казват - операция.
2. Ръководството, НЕ ВЯРВАЙКИ на тамошните доктори, решава да извърши втори преглед преди да реши какво да прави.
3. Докато ръководството се назлъндисва на кого да повярва, времето си минава, кръговете си вървят, Костов си е извън строя и т.н.
Ако ТОВА не е КОЛОСАЛНА тъпня - не знам кое е!
1. Ръководството, НЕ ВЯРВАЙКИ на тукашните доктори, праща Костов в Германия на преглед. Тамошните доктори казват - операция.
2. Ръководството, НЕ ВЯРВАЙКИ на тамошните доктори, решава да извърши втори преглед преди да реши какво да прави.
3. Докато ръководството се назлъндисва на кого да повярва, времето си минава, кръговете си вървят, Костов си е извън строя и т.н.
Ако ТОВА не е КОЛОСАЛНА тъпня - не знам кое е!
Хубчев днес я каза каква е самата истина. Предлагам да му се доверим на него. 

И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!