ППЛ / Левски (София) - ЦСКА-София (София) /1:0 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата

Победа за Левски
187
62%
Равен
37
12%
Победа за ЦСКА-София
78
26%

Общо гласове: 302

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Re: ППЛ / Левски (София) - ЦСКА-София (София) / 24.02 / 13:00

Мнениеот koisa » 22 фев 2019 12:55

Kris_men2000 написа:Значи всяка прогноза на феновете е изхвърляне според теб.Това е моето виждане , когато сме най зле и никой не очаква нищо от Левски тогава отбора прави забележителни мачове. За справка 7:2

Всеки има право на виждане... Както ти за 4:1, така и останалите виждащи равен, та дори и минимална загуба с тази игра.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 22 фев 2019 13:54

Събирайте пари за отоплението на терена да не се.. ... 'лъзга Рейш в неделя :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Shisharko
Контакти:

Мнениеот Shisharko » 22 фев 2019 14:20

Red_Neck написа:Събирайте пари за отоплението на терена да не се.. ... 'лъзга Рейш в неделя :)

Вие събирайте пари за на чичовото дълговете, че да не се "лизнат ваш'те си'те у неделя" ;)
от delqnski47 » 15 фев 2019 10:53
"Още малко ми тряя и ви припознавам."

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 22 фев 2019 14:29

[offtopic]Ако аз бях фен на запетайката, бих много повече се интересувал защо бащицата ви се оттегли от т.нар. борба за титлата с освобождаването на треньора и продажбата на Десподов, отколкото нашите проблеми. Ние и да ви треснем в неделя и да не ви треснем, си имаме свои си грижи и не се занимаваме с вас (да, кофти е, че има някакви от тоя подфорум, де само при вас киснат, ама на тях ли искате да приличате?).[/offtopic]

Да видим, дали Дерменджиев в третия си официален мач ще промени нещо. И ако пак видя на смяна ББ... :oops: Как може да разчитат на тези непрокопсаници, някой ще ми обясни ли?

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 22 фев 2019 14:39

metodito написа:[offtopic]Ако аз бях фен на запетайката, бих много повече се интересувал защо бащицата ви се оттегли от т.нар. борба за титлата с освобождаването на треньора и продажбата на Десподов, отколкото нашите проблеми. Ние и да ви треснем в неделя и да не ви треснем, си имаме свои си грижи и не се занимаваме с вас (да, кофти е, че има някакви от тоя подфорум, де само при вас киснат, ама на тях ли искате да приличате?).[/offtopic]

[offtopic]Ще си позволя само един оф:
За съжаление продажбите на футболисти са единственият адекватен начин да се издържа отбор в България или поне да е на 0-лата.Всичките пари от рекламки и спонсори отиват за погасяване на заплати и т.н.Не се ли направи адекватен изходящ трансфер,то нещата отиват към борчове,заеми дългове и фалит.Това е положението.Хубаво е и вие да продадете нещо на адекватна цена,щот оня с парите дава,ама после взима...
Примерите с Лудогорец не са много удачни.Оня е взел тоя клуб безплатно почти и е почнал да и гради от 0,което е много по приемлив вариант от финансова гледна точка.Да,нямаш фенове,ама....Докато при едни други отбори нещата са на минус от доста години насам и за тях има два варианта - ''опрощаване'' или ''фалиране''.При вас все още важи първото,ама то...[/offtopic]
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 22 фев 2019 14:39

Ми, Колев каза, че все още не са водени разговори с футболистите за намаляване на заплата и това ще се случва след края на сезона. Т.е. Буш и Белмонт още си вземат едни 10-15 хиляди евро и изобщо не е добра идея да търкат пейката и да взимат такава заплата.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 22 фев 2019 14:55

ralka_levskarka написа:Ми, Колев каза, че все още не са водени разговори с футболистите за намаляване на заплата и това ще се случва след края на сезона. Т.е. Буш и Белмонт още си вземат едни 10-15 хиляди евро и изобщо не е добра идея да търкат пейката и да взимат такава заплата.

Е, нещо не схващам. Не пускаш Нашименто, после даже го махаш. Пускаш да си ходят Гомес, Роман, освобождаваш се от Панайотов, махаш Найденов, за Рошу даже и не говоря, оставяш Белмонт? WTF??? Който това иска това да разправя, но това не може да е на базата на спортните му качества. А защо въобще стъпва на терена. За мен отговорът му е в договора му, агента му и това, че при отиването си в друг клуб трябва да покаже записани минути на терена. Каквото и да е, присъствието им на терена, за мен, не се базира на обективни обстоятелства.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 22 фев 2019 16:32

При лош терен това ще му е любимия мач на Тиам :mrgreen:

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 22 фев 2019 16:45

Излизаме за да смачкаме ЦСКА-София :)
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 22 фев 2019 16:57

Ама ебахти тъпото временце, нямам думи. Цяла седмица истинска пролет и точно като за мача започнаха ниски температури, дъждове, сигурно и сняг по някое време... Уникално. Малко ме притеснява тоя калпав терен на какво ще прилича в неделя. Дано го поддържат добре до тогава.
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

Върни се в “Левски”