Левски: Трансфери, зимна подготовка и контроли

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Re: Левски: Трансферна зима (Спекулации, слухове, мрънкане за нови и реалност)

Мнениеот koisa » 29 ное 2018 10:25

metodito написа:[offtopic]Къде го пише това?[/offtopic]

[offtopic]Подразбира се...
"От септември си чакам парите, а стана март и още не съм си ги получил. Преди 20 дни реших да заведа дело в Градския съд в Истанбул и вече всичко е на приключване. Той ми дължи 10% от трансферната сума, която е около 500 000 евро", разкри Нешадов.

"Аз съм имал сериозни разходи по този трансфер – да докарам хора от Коняспор и Башакшехир, които го гледаха. Хотели, ресторанти, пътувания и то 3-4 пъти. Взех го от България на 4-5000 евро заплата, а сега взима почти по 500 000 евро на година в Турция. Спечели Суперкупата, взимат преми по 8-10 000 евро, играе с Ето'о и срещу отбори като Галатасарай, Бешикташ и Фенербахче“, добави Нешадов.

"Много сме говорили, бяхме се разбрали за парите. Два месеца и половина обаче не ми вдига телефона. Като се смени треньора, идва наплашен, а като се стабилизира, те забравя. Аз не искам да се занимавам с дела, просто това ми е бизнеса. Похвали се, че ще си купува „Ролекс“, апартамент на майка си, това е отлично. Но нека първи си оправи задълженията. Когато го видях, караше една трошка, беше като Флинстоун, краката му щяха да пробият ламарината, тенекиите и падаха...“, продължи Нешадов.
[/offtopic]
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 29 ное 2018 10:59

koisa написа:
metodito написа:[offtopic]Къде го пише това?[/offtopic]

[offtopic]Подразбира се...
"От септември си чакам парите, а стана март и още не съм си ги получил. Преди 20 дни реших да заведа дело в Градския съд в Истанбул и вече всичко е на приключване. Той ми дължи 10% от трансферната сума, която е около 500 000 евро", разкри Нешадов.

"Аз съм имал сериозни разходи по този трансфер – да докарам хора от Коняспор и Башакшехир, които го гледаха. Хотели, ресторанти, пътувания и то 3-4 пъти. Взех го от България на 4-5000 евро заплата, а сега взима почти по 500 000 евро на година в Турция. Спечели Суперкупата, взимат преми по 8-10 000 евро, играе с Ето'о и срещу отбори като Галатасарай, Бешикташ и Фенербахче“, добави Нешадов.

"Много сме говорили, бяхме се разбрали за парите. Два месеца и половина обаче не ми вдига телефона. Като се смени треньора, идва наплашен, а като се стабилизира, те забравя. Аз не искам да се занимавам с дела, просто това ми е бизнеса. Похвали се, че ще си купува „Ролекс“, апартамент на майка си, това е отлично. Но нека първи си оправи задълженията. Когато го видях, караше една трошка, беше като Флинстоун, краката му щяха да пробият ламарината, тенекиите и падаха...“, продължи Нешадов.
[/offtopic]

[offtopic]ОК, ясно, но това не ме печели за каузата, че е "избягал". Помниш в какъв период дойде в "Левски". Тогава нямаше пари. Не можеш да "избягаш" просто така. УЕФА просто щеше да му забрани да играе футбол. Правилата са ясни. Така че това не е било точно "бягство", koisa.[/offtopic]

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 29 ное 2018 13:05

metodito написа:[offtopic]ОК, ясно, но това не ме печели за каузата, че е "избягал". Помниш в какъв период дойде в "Левски". Тогава нямаше пари. Не можеш да "избягаш" просто така. УЕФА просто щеше да му забрани да играе футбол. Правилата са ясни. Така че това не е било точно "бягство", koisa.[/offtopic]

[offtopic]ОК, не е избягал... тръгнал си е заради повече пари. 8-) За, което аз не го обвинявам, но е смешно да се твърди, че се е махнал заради опита за бой. А, и тогава той си тръгна от лагера без да пита никой и замина за Турция. Пред ръководството имаше два варианта... Да постъпят както с Деса и да не вземат никакви пари, или да вземат 500 хил. евро, които тогава бяха жизнено необоходими. Ако трябва да търсим нещо положително, то е, че имаше трансферна сума, а не беше поредният изпуснат.[/offtopic]
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 29 ное 2018 13:17

[offtopic]OK, така по-става. Ми, дали не е, не знам. Мен ако ме набият на работното ми място си бия камшика още на мига. Особено, ако имам качества и уважавам труда си. Щом е титуляр в Серия А, значи не е бил случаен. Просто той не е единственият важен футболист, който беше ..."изпуснат" в последните години. Моята версия за случилото се с него си остава различна, но това не значи, че е така.[/offtopic]

Потребителски аватар
Air_Smuggler_FU

Мнениеот Air_Smuggler_FU » 30 ное 2018 10:24

Лично мнение - поредната грешка с привличането на "татовото", т.е. Ники Михайлов.
Факт е, че вратарите ни са слаби, но дори и на този фон, да вземеш Ники Михайлов, граничи с мазохизъм... :evil:

Ще видите, няма да минат и 5-6 мача и ще започнат обиди, псувни, дюдюкания и искане за оставки.
Иначе, аман от "финни хора", трябва ни някой, не толкова фин, та да пробваме и "другите начини", както си му е реда в БГ !

Никой не се страхува от Наско Сираков, по-скоро той се страхува от Левски... С Мишата Чорни зад гърба, достатъчно кинти за харчене, и бригада напомпани "доброволци", всеки може да стане шампион... И най-вероятно НС има зависимости, за които всички знаят, и които вече му пречат да е предишния "вълк"....

Иначе казано - най-вероятно, отново се борим за 3-тото място. Дано не съм прав !

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 30 ное 2018 11:20

Ако това е вярно:
https://topsport.bg/levski/levski-otrya ... govor.html
много хора ще си отворят очите за истината.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 30 ное 2018 11:26

А всъщност... какво значение има? Няма никакво значение. Лошото е че ще се случи това, което се случва със самата България. Хваната в плен на еничари, хората просто си се оттеглят от нея. И какво може да се направи. Оставяш им я в ръцете, нищо не може да направим.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 30 ное 2018 11:26

metodito написа:Ако това е вярно:

https://gong.bg/bg-football/parva-liga/ ... ich-516976
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 30 ное 2018 11:33

modor написа:
metodito написа:Ако това е вярно:

https://gong.bg/bg-football/parva-liga/ ... ich-516976

Поздравления за управата на клуба! Рядко ги хваля, но точно това исках и аз - официална реакция срещу атаките.
Дано и за Яблонеца се окаже такава фалшива новина.

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 30 ное 2018 14:52

Яблонски не е показал с играта си, че заслужава такова увеличение на заплатата.
Ако не бяхме оставали една камара играчи да си тръгнат без договор, дали някой щеше да прави проблем, че Яблона не е подписал?
Когато имаме некадърна кадрова политика е нормално да ни вземат на мезе агенти, БФС и медии.
Щото Спас и другите като скръцнат на 3-4 медии и им орежат достъп, интервюта и всичко около отбора и всичко ще е наред.
По времето на Сираков Канал 3 не стъпваха на Герена.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Върни се в “Левски”