КБ 1/8: Черно море - Левски | 2:2 FT | 7:6 Pen.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

И в следващия кръг отива...

Черно море
92
39%
Левски
146
61%

Общо гласове: 238

helic
Контакти:

Re: КБ 1/8: Черно море - Левски | 31.10 |16:00ч.

Мнениеот helic » 31 окт 2018 09:33

wilge написа:
helic написа:Момчета, от това, което видях отбора е в много добро настроение.
А Славиша го е страх да лети със самолет.
Другото, което мога да споделя от това, което чух от разговора на Цветко със Стаси, като бяха точно на седалката зад мен, е че Цветко сякаш гледа към Турция, защото както се изрази е на 28 вече и иска да натрупа някой и друго евро повече.
В самолета не видях Белмонт, което значи че няма да е в групата утре. Освен ако съвсем не ще да лети със самолет и той.
Реиш беше там.
А Мариани е близък със Холмар и си лафят на немски нон стоп

А-ха! За това Бански търси конфликт с Левски, провокира и мъти главата на клиента си. Обяснимо е. Нов трансфер- нова комисионна. Много по- лесно се продава играч с изтекъл договор. Целта е ясна. Останалото е маньовър за отвличане на вниманието. Дано Краси не се е вързал и да натовари Вангелов да търси нов десен бек. Човек е това, което е в главата му. Цветкович ще държи ниво заради последващ трансфер, макар и като свободен агент, но вече с главата не е в Левски. Иначе казано, "Пиши го бегал." Неизбежно е. Тръгнал е по пътя на Прохазка. Няма лошо. Просто в Левски трябва да са готови и за това. Толкова рожби на синята ДЮШ си тръгнаха от Герена (където са вкусили от магията на тази игра като невръстни дечица), че подобна постъпка на чуждестранните наемници не бива да ни впечатлява. Нормално е. С риск да се повторя, тъй като съм го писал и преди, чужденцита не са левскари. Те са футболисти на Левски. Някои дават всичко от себе си за отбора, но то е защото са професионалисти, а не защото са левскари. със сигурност Люпко и Славиша за допринесли за Левски повече от Топчо и Жадното, Дембеле и Прохазка- от Наско Курдов и Васко Панайотов. Първите са професионалисти, вторите са левскари. Но това вече е друга тема.
Колкото до мача днес- ще си го вземем. Защото ще играем с професионалисти.

само да добавя. От тона на разговорите останах с убеждението, че и на Станислав това му е в главата. В моментите, в които не си говориха за жени :), той информираше Цветко кой от наборите му къде бил отишъл да играе в чужбина.
Та мисълта ми е, не е само на чужденците това в главата.

phd
Контакти:

Мнениеот phd » 31 окт 2018 10:16

Това с "левскарството" и играта заради идеята май само в нашите глави остана... Пък и реално, ако на някого му падне да вземе милион лева за година за едното ритане на топче, и идеите, и скрупулите му бързичко ще се изпарят. В крайна сметка, ставаш на 32-33 и парите секват, така е във футбола. Кой каквото натрупал - натрупал. После си на пазара на труда.

Цветко много го харесвам, по сръбски се хвърля в играта и никак няма да ми е кеф да го изпуснем. Да си го привикат, да му обяснят, че мениджърът му е идиот, да му предложат още две години договор и 50 хил евро на година повече, пък квото дойде..

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 31 окт 2018 10:27

A, добър ден! :lol: Нима прозряхме, че футболистите играят за пари, тоест за колкото се може повече пари? :shock:
Прогнозирам, че сме близо до това най-накрая да разберем простичката истина, че каквото и да говори ръководството на Левски или някое агентче, ако ръководството на Виктория или Башакташакспор предложи повече на състезателя Х, то няма никакъв шанс футболерът да остане при нас.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 31 окт 2018 10:36

Е, като се спуках да обяснявам що Прохазка отишъл в Чехия /пари И шл/ - не, не, не било така, ръководството е виновно :mrgreen:
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 31 окт 2018 10:39

TristaNNN написа:A, добър ден! :lol: Нима прозряхме, че футболистите играят за пари, тоест за колкото се може повече пари? :shock:
Прогнозирам, че сме близо до това най-накрая да разберем простичката истина, че каквото и да говори ръководството на Левски или някое агентче, ако ръководството на Виктория или Башакташакспор предложи повече на състезателя Х, то няма никакъв шанс футболерът да остане при нас.

В единият посочен от теб отбор трябва футболистите да имат топки , че да играят там ? :mrgreen:
По темата 1-3 за Левски !
Изображение

phd
Контакти:

Мнениеот phd » 31 окт 2018 10:55

TristaNNN написа:A, добър ден! :lol: Нима прозряхме, че футболистите играят за пари, тоест за колкото се може повече пари? :shock:

[offtopic]Фактът е, че отбори от Балканите, включително Л-ц, продават за големи суми и успяват да задържат играчите си да не отидат като свободни агенти в Анкарагюджу. При нас от години не става, изтичат им договорите, спират да играят, нещо се случва, или пък шест месеца преди края на договора взимаме за тях стотинки. Въпрос на политика на ръководството е, освен на манталитет на играчите.
Обертан показа, че има и друго мислене, освен играенето за пари... но да кажем, че той се е напечелил... може би.[/offtopic]

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 31 окт 2018 11:00

Естествено, че вече го няма това да играят за честта на клуба и от любов към него. Играят си за пари и така е и на национално ниво. Нека да спрат премиите и да видим колко ще искат да играя за родината. Ама аз не ги виня, такъв е живота.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 31 окт 2018 11:11

phd написа:

[offtopic]Фактът е, че отбори от Балканите, включително Л-ц, продават за големи суми и успяват да задържат играчите си да не отидат като свободни агенти в Анкарагюджу. При нас от години не става, изтичат им договорите, спират да играят, нещо се случва, или пък шест месеца преди края на договора взимаме за тях стотинки. Въпрос на политика на ръководството е, освен на манталитет на играчите.
Обертан показа, че има и друго мислене, освен играенето за пари... но да кажем, че той се е напечелил... може би.[/offtopic]

[offtopic]Но е факт също така, че Лудогорец редовно рита в ЕКТ, където играчите им играят добре и логично биват забелязани, следователно си вдигат и цената. ;) Щото едно е Кафу да вкарва голове на европейски грандове, а съвсем друго е Бабатунде да опъва мрежата в Бистрица, и ние да чакаме някой да брои сериозна сума за него. Има и друго - при нас целите редовно се обявяват като високи, но виждаме какво се случва в последните години с реалните резултати след това, което логично кара някои играчи да си търсят късмета другаде, ако може и за повече пари. Колкото до Обертан, едва ли някой от нас знае какво мислене има, 'щото и там нещата опират до пари и най-логично звучи просто да сме му предложили бол пари. Понятие "напечелил" не съществува в този живот, хеле пък за футболист, хеле пък за такъв, който от Манчестър Юн. е стигнал до ППЛ. И пак всичко опира до пари.[/offtopic]
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Air_Smuggler_FU

Мнениеот Air_Smuggler_FU » 31 окт 2018 11:57

Мисля си, че Цветкович ще остане в Левски, независимо от дразгите с агента му. Както знаете, тоя му е агент само от подписването му с Левски, нищо чудно и скоро да бъде отстранен. Пък и един пердах няма да му е излишен.

Ако предложат на Милош поне 2 (най-добре 3) годишен договор, с подобрени финансови параметри, т.е., да му осигурят сигурност, ще остане..... А за Прохазка, основното беше обещанието, че ще бъде титуляр в ШЛ.

А това за турските отбори не е вярно, там се играе трудно и не е за всеки, в БГ отбор шансовете му да играе в Европа са многократно по-големи. Помните ли Бардон ?! От играч със затихнали функции, дойде в Левски и игра титуляр в ШЛ и четвъртфинал в ЛЕ, победи Бордо и Марсилия....

А има и такива, като Обертан, на които просто си им харесва в БГ, като на мен, и най-вече възможността да си правиш каквото си искаш и никой да не те закача.

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 31 окт 2018 12:36

Принципно съм много съгласен с предните коментари, че в тоя маче добре да се пробват и юноши, но ние сме в България, а и преминаването в сладващ кръг е задължително.
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Върни се в “Левски”