wilge написа:helic написа:Момчета, от това, което видях отбора е в много добро настроение.
А Славиша го е страх да лети със самолет.
Другото, което мога да споделя от това, което чух от разговора на Цветко със Стаси, като бяха точно на седалката зад мен, е че Цветко сякаш гледа към Турция, защото както се изрази е на 28 вече и иска да натрупа някой и друго евро повече.
В самолета не видях Белмонт, което значи че няма да е в групата утре. Освен ако съвсем не ще да лети със самолет и той.
Реиш беше там.
А Мариани е близък със Холмар и си лафят на немски нон стоп
А-ха! За това Бански търси конфликт с Левски, провокира и мъти главата на клиента си. Обяснимо е. Нов трансфер- нова комисионна. Много по- лесно се продава играч с изтекъл договор. Целта е ясна. Останалото е маньовър за отвличане на вниманието. Дано Краси не се е вързал и да натовари Вангелов да търси нов десен бек. Човек е това, което е в главата му. Цветкович ще държи ниво заради последващ трансфер, макар и като свободен агент, но вече с главата не е в Левски. Иначе казано, "Пиши го бегал." Неизбежно е. Тръгнал е по пътя на Прохазка. Няма лошо. Просто в Левски трябва да са готови и за това. Толкова рожби на синята ДЮШ си тръгнаха от Герена (където са вкусили от магията на тази игра като невръстни дечица), че подобна постъпка на чуждестранните наемници не бива да ни впечатлява. Нормално е. С риск да се повторя, тъй като съм го писал и преди, чужденцита не са левскари. Те са футболисти на Левски. Някои дават всичко от себе си за отбора, но то е защото са професионалисти, а не защото са левскари. със сигурност Люпко и Славиша за допринесли за Левски повече от Топчо и Жадното, Дембеле и Прохазка- от Наско Курдов и Васко Панайотов. Първите са професионалисти, вторите са левскари. Но това вече е друга тема.
Колкото до мача днес- ще си го вземем. Защото ще играем с професионалисти.
само да добавя. От тона на разговорите останах с убеждението, че и на Станислав това му е в главата. В моментите, в които не си говориха за жени

Та мисълта ми е, не е само на чужденците това в главата.