ChuckNorris написа:metodito написа:Warped написа:Незнам може и да си седнал. А какво общо има коефициента...??? Все тая е. Въпроса е да се мине поне 1 а при добри обстоятелства 2 кръга в Европа за ПАРИ. Аз съм също съгласен да играем само с българи. Тогава няма да сме на нивото на Славия грам![]()
Щото сега не сме ли? Кога ще издишате този въздух? Ментета треньори, ментета играчи, ама не! Булгар, булгар. Важното е ябълката да се лъска. Мдааааа... Щото то видиш ли като имаш чужденци, значи си добър и богат. Дева.... Срас ви плюе, вие си мислите, че дъжд вали. Добрите отбори имат визия и стратегия, а най-богатите играят и с млади. Славия ни отстрани с четирима (или петима?) бивши левскари, трима от които наши юноши!
Мислиш ли наистина, че чичо Венци не може да докара няколко ментета, бедни ганайчета или нигерийци?
Кажи един играч българин с профила на Яблонски или един с профила на Обертан. Един ми кажи, който само да се доближава до техните качества и може да ги замени достойно.
Аз точно това казвам: ако е играч, който просто не може да намерим, много ясно чужденец. По обективни причини Гара Дембеле българин - няма. Давид може и да има, но ние нямаме скаути. Но реалността е такава, че вече шест или седем сезона се взимат некакви некадърници и биват абонирани за титулярно място без оглед на качествата им.