ППЛ: Лудогорец (Разград) - Левски (София) 2:2 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача...

Победа за Лудогорец
161
41%
Равен
70
18%
Победа за Левски
95
24%
На кой му пука за този мач
62
16%

Общо гласове: 388

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: ППЛ: Лудогорец (Разград) - Левски (София) , Събота от 18.00

Мнениеот metodito » 11 май 2018 16:23

ChuckNorris написа:
metodito написа:
Warped написа:Незнам може и да си седнал. А какво общо има коефициента...??? Все тая е. Въпроса е да се мине поне 1 а при добри обстоятелства 2 кръга в Европа за ПАРИ. Аз съм също съгласен да играем само с българи. Тогава няма да сме на нивото на Славия грам :lol: :lol:

Щото сега не сме ли? Кога ще издишате този въздух? Ментета треньори, ментета играчи, ама не! Булгар, булгар. Важното е ябълката да се лъска. Мдааааа... Щото то видиш ли като имаш чужденци, значи си добър и богат. Дева.... Срас ви плюе, вие си мислите, че дъжд вали. Добрите отбори имат визия и стратегия, а най-богатите играят и с млади. Славия ни отстрани с четирима (или петима?) бивши левскари, трима от които наши юноши!

Мислиш ли наистина, че чичо Венци не може да докара няколко ментета, бедни ганайчета или нигерийци?

Кажи един играч българин с профила на Яблонски или един с профила на Обертан. Един ми кажи, който само да се доближава до техните качества и може да ги замени достойно.

Аз точно това казвам: ако е играч, който просто не може да намерим, много ясно чужденец. По обективни причини Гара Дембеле българин - няма. Давид може и да има, но ние нямаме скаути. Но реалността е такава, че вече шест или седем сезона се взимат некакви некадърници и биват абонирани за титулярно място без оглед на качествата им.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 11 май 2018 17:24

metodito написа:Аз точно това казвам: ако е играч, който просто не може да намерим, много ясно чужденец. По обективни причини Гара Дембеле българин - няма. Давид може и да има, но ние нямаме скаути. Но реалността е такава, че вече шест или седем сезона се взимат некакви некадърници и биват абонирани за титулярно място без оглед на качествата им.

Добре, дай да говорим по същество - кой българин кого от чужденците в Левски виждаш да замести и ще се предстви поне на същото ниво, ако не на по-добро. Говоря за титулярите последните няколко мача, а не разширения състав.

kubrat
Контакти:

Мнениеот kubrat » 11 май 2018 17:36

vvessel написа:
metodito написа:Аз точно това казвам: ако е играч, който просто не може да намерим, много ясно чужденец. По обективни причини Гара Дембеле българин - няма. Давид може и да има, но ние нямаме скаути. Но реалността е такава, че вече шест или седем сезона се взимат некакви некадърници и биват абонирани за титулярно място без оглед на качествата им.

Добре, дай да говорим по същество - кой българин кого от чужденците в Левски виждаш да замести и ще се предстви поне на същото ниво, ако не на по-добро. Говоря за титулярите последните няколко мача, а не разширения състав.

Само да вметна, че двамата голмайстори и плеймейкъра на "Ботев" са поне една класа над алтернативите си в "Левски" при разлика в бюджетите 1 към 4.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 11 май 2018 17:43

kubrat написа:
vvessel написа:

Само да вметна, че двамата голмайстори и плеймейкъра на "Ботев" са поне една класа над алтернативите си в "Левски" при разлика в бюджетите 1 към 4.

Плеймейкъра никога няма да дойде в Левски. Оранжевите преговарят с него и може да го вземат. Единия голмайстор си тръгна със скандал от Левски за да отиде резерва в Лудогорец и се съмнявам да се върне някога, а другия не знам кой е. Но такива сравнения кой бил класа над някой друг в различни отбори не трябва да се правят, защото сме виждали много, които блестят в малко отборче, но при идване в Левски бледнеят. Пресен пример - Вутов.

phd
Контакти:

Мнениеот phd » 11 май 2018 17:45

Оооо, пак ли почнахме? Чакам за "децата" на Левски нещо... За Балтанов, Огнянов, да ги връщаме, да играем със Стаси и Вутов... Аре, почвайте. И Кокала треньор. Разбирате ги нещата, колеги, дайте малко идеи как да станат нещата. Може да погледенете форума от преди година :)))
Или пък отпреди две?

За мача - ако има мотивация може и да вземем нещо, ако не им се обясни колко ни е важен баража - то няма да играем в Европа. Това е.

bsz1916
Контакти:

Мнениеот bsz1916 » 11 май 2018 17:53

При толкова много капацитети и " треньори " във форума , може да бъдете спокойни че дори Роси да си тръгне , има кой да го замести . По - сложен е въпросът тези които не харесват Спас Русев и го призовават да се маха , дали ще успеят да погасят дълговете и да издържат отбора .

kubrat
Контакти:

Мнениеот kubrat » 11 май 2018 17:57

Не става дума за конкретните футболисти, а за модела в селекцията. Според мен качеството на зимната ви селекция вече беше добро. Но ето- Гомес си тръгва- имаш Иван Минчев като свободен агент. Нападателите не вкарват- селектираш от втора бразилска с нужния профил, как други отбори го правят сполучливо. Имаш 10 скъпи халфа- редуцираш ги да 6-7 и със спестените пари купуваш някой с профила на Кешеру или Сверчок..

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 11 май 2018 17:58

Надявам се да излъжем каузата и да си тръгнем с така нужните в момента 3 точки, но по-важното за мен е да видя същия вдъхновен и непримирим Левски както на финала. Това ще докаже, че сме голям отбор, който умее да се вдига духом в трудни времена! Също така, нямам нищо против Фортуна да ни върне това, което ни отне онзи ден.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 11 май 2018 18:01

kubrat написа:Не става дума за конкретните футболисти, а за модела в селекцията. Според мен качеството на зимната ви селекция вече беше добро. Но ето- Гомес си тръгва- имаш Иван Минчев като свободен агент. Нападателите не вкарват- селектираш от втора бразилска с нужния профил, как други отбори го правят сполучливо. Имаш 10 скъпи халфа- редуцираш ги да 6-7 и със спестените пари купуваш някой с профила на Кешеру или Сверчок..

Я, колко лесно ставали работите. :lol:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 11 май 2018 18:06

TristaNNN написа:Надявам се да излъжем каузата и да си тръгнем с така нужните в момента 3 точки, но по-важното за мен е да видя същия вдъхновен и непримирим Левски както на финала. Това ще докаже, че сме голям отбор, който умее да се вдига духом в трудни времена! Също така, нямам нищо против Фортуна да ни върне това, което ни отне онзи ден.

ако трябва да съм честен, по-реалистичния вариант ми се вижда да се надяваме да измъкнем Х от този мач, Ботев да бият днес Берое (което съвсем не е невъзможно предвид слабата игра на беройци в последно време и силната на Ботев такава и да я наречем "омразата" между двата отбора) и да трябва просто да бием Верея, което може и да не се наложи, ако Лудогорец бият чорбойци.
Мача ни с оранжевите е троен по принцип и може да се случи всичко.

Върни се в “Левски”