ППЛ: Левски (София) - Верея (Стара Загора) / 1:0 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Neron
- Контакти:
Re: ППЛ: Левски (София) - Верея (Стара Загора) / Събота / 17:30 /
Срам ме е от такива победи, но голът е редовен.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
- bilyaletdinov
- Контакти:
Евала на Диемаджиите, едно повторение не могат да изкарат
Никола Попов спаси Роси...няма какво повече да кажа.
Иначе с Верея ще си разменим по една съдийска победа.

Никола Попов спаси Роси...няма какво повече да кажа.
Иначе с Верея ще си разменим по една съдийска победа.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!
Къде я видяхте тази игра с ръка?
Гола е ОК.
Тва не променя факта че Верея ви наприха смешни второто.
Тва не променя факта че Верея ви наприха смешни второто.
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш
LSFC 1914 написа:Tireto написа: Но не може да се отрече, че днешния мач особено първото полувреме Левски смачка противника.
И как по точно смачка противника, че на мен нещо не ми е ясно?
При владение на топката 68 към 32, 16 удара към вратата и от тях 9 точни срещу три-четири минавания на центъра от Верея как му викаш? Левски толкова удари и такова предимство нямаше в последните 3 мача. Ти какво искаш? Всяка атака гол или чисти положения при положение, че от другата страна ти е играят всички пред вратата?
Един оплюван нападател бележеше по няколко гола в контролите, но го махнаха.
Затова пък защитник бележи повече голове от всички останали нападатели, дето уж са титуляри.
Отделно някои футболисти правят грешки, които са срамни за един професионалист, дори и изобщо никой да не го тренира.
Какво се случва тук?
Затова пък защитник бележи повече голове от всички останали нападатели, дето уж са титуляри.
Отделно някои футболисти правят грешки, които са срамни за един професионалист, дори и изобщо никой да не го тренира.
Какво се случва тук?
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.
- Балкански Орел
- Контакти:
Жалка игра, Яблонски голям.
[center]Levski & Lazio[/center]
Хайде сега специалистите с любимото им "естествено положение" на ръката да коментират гола? По-естествено положение на ръката на Яблонски от това няма как да има.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.
- Sinite ot Sofia
- Контакти:
Къде са тези, които ми плямпаха ( да, това е израза) да си пускам баражчето с Верея? Сега ще питам аз Дельовистите... хареса ли ви Левски днес?! Имахме ли късмет преди нередовния ни гол ( велик Давид, да е жив и здрав!!!) да не ни бие същата тая Верея?! И не ми излизайте с тоя натиск от 15тина минути в началото. Левски се мъчи всеки мач, а треньорчето ни прави смени след 75тата минута. Трагедия и срам, осъзнайте се!
Децата в игрите за Левски мечтаят, за славния Левски футболен тим...
Въпроса ми е: има ли някой от "коментаторчетата" на Диема който не е налапал до сливиците микренските джуджешки топки.
Вратарчето на Верея говори абсолютни глупости, и слепите видяха че гола беше редовен.
Вратарчето на Верея говори абсолютни глупости, и слепите видяха че гола беше редовен.
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш