Левски (София) - Ботев (Пловдив) |2:0 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски (София) - Ботев (Пловдив) | 19.03.2017 |
tinko написа:koisa написа:Живко6461 написа:koisa написа:Мъка... Надеждата ми е, че Ботев ще дойдат "насрани" както обикновено и ще ги бием измъчено.Все пак равенството ми се струва най-логично, че дори и загубата не е изключена предвид бездушието и формата на играчите ни. Все пак се надявам факторът домакиство да повлияе, ако не на нас, то поне на майните.
Koisa, "Ботев" никога не са идвали в описаното от теб състояние. Напротив, винаги са играли амбицирано срещу нас. Дори и при убедителни наши победи. Нека уважаваме противника. Нека "Левски" се концентрира в мача, треньорите да елиминират бездушието и бездушните! Нека "Левски" не разчита на домакинството и други странични фактори, а да излезе мобилизиран, с най-добрия състав и да победи.
Напротив, доста често идват в написаното от мен състояние и дори феновете им го знаят. Противниците бих ги уважавал, ако и те уважават нас. Видяното от фенчетата на Берое, Черно море, Ботев, Лудогорец и Литекс ми показва, че те не изпитават грам уважение към нас. Зaщо тогава аз да изпитват такова към тях и отборите им?![]()
Това ни остана, Живко... да разчитаме на домакинството, защото в момента няма отбор в ППЛ, който с малко късмет и половин положение да не вземе поне точка от нас.
Уважаеми "koisa" фенчета може да наричаш наркоманделите от сектор Б. Да наречеш феновете на Ботев,- фенчета-звучи глупаво, обидно и най вече провокативно и ти го знаеш. Няма да ти разяснявам защо. Тя глупостта е по хората, не е по гората. И ти искаш някой да те уважава. Как да стане? Няма такъв начин, след като самия ти не уважаваш никого. Жив и здрав бъди!
Тинко, тинко, вие не сте фенчета, прав си, а сте фенченцата, които САМИ СИ БУТНАХА СТАДИОНА, по ваше настояване и натиски се бутна целия СТАДИОН, за да тсане по-бързо!Лакомията е точно типична за малките хора и съответно за малките фенове- фенченцата каквито сте и вие! Лудогорец са повече фенове от вас, там действат сектор по сектор... но то трябва и мозък, а е ясно че лакомника мисли с всичко друго, но не и с главата!
- batmanlevski
- Контакти:
ще кажа това което казах и преди победата над ЦСКА - София , повече спокойствие и увереност е начина за лесна победа , вече си имаме треньор ,имаме и не лоши играчи ,така че очаквам пак победа !
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
- popokutepetel
- Контакти:
Металик като цяло в София са ни абонати. 3:1 е нормален резултат.
- Sinite ot Sofia
- Контакти:
Ама за какво уважение си драскате тук? Айде стига глупости.. как да уважаваш втория отбор на Пловдив, или конкретно тяхните симпатизанти ( несимпатични), когато на всеки мач от години пеят обидни песнички и рефренчета ( не е случайно, дълго време са под чорбарска команда) за великият Левски София?! Никой няма нужда от лицемерие и криворазбрана култура... никога не са били симпатичен за нас отбор, никога не сме се харесвали.. 3:0 утре и Коматево ВЪН от 6цата.
Иначе, несъмнено, живи и здрави всички!
Иначе, несъмнено, живи и здрави всички!
Децата в игрите за Левски мечтаят, за славния Левски футболен тим...
шшшшш турил съм крупна сума (50ст) за ваша победа.Да не напрайте някоя издънка,че...... 

когато отвратените не гласуват,отвратителните управляват!
Николай Митов определи група от 19 футболисти за домакинството на Левски на Ботев (Пловдив). Двубоят е от 25-ия кръг на Първа лига.
Ето и цялата група:
Николай Кръстев, Божидар Митрев, Давид Яблонски, Веселин Минев, Сърджан Лукин, Александър Александров, Сашо Александров, Димитър Пиргов, Джереми де Ноойер, Георги Костадинов, Алекс Боримиров, Роман Прохазка, Мехди Бурабия, Антон Огнянов, Франсис Нар, Антонио Аниете, Божидар Краев, Амаду Сукуна, Бабатунде Адениджи
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
-
Ае тези ще ги правим сами да си говорят. Канарите падат 2:0 още като видят табелата "София" Време е перлите в отбора ни да правят онези от Пловдив дармадан. Мисля, че резонно ще ги качим на разлика поне 2-3 гола
Сърце, душа....... за Левски София
2:0 за Левски