Дунав (Русе) - Левски (София) |28.02.2017| 2:2 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача...

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Re: Дунав (Русе) - Левски (София) |28.02.2017| 15:00ч.

Мнениеот korteneca » 28 фев 2017 10:40

PetarDelian написа:Ако още не сте се усетили, да желаеш смъртта на уважавания си от цяла България противник

Изображение
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 28 фев 2017 10:43

Живко6461 написа:
olimpi написа:За съжаление не съм оптимист за мача. Съставът ни е осакатен, ако не беше Йорга падахме на Герена от Локо ГО, а за този мач ще сме без защита и вратар. Отборът ни е тежък, предвидим и без настроение в играта, няма дух. Нищо общо с играта при Дедо. Дали е заради Топчо или нещо друго не знам. За сега Топчо не оправдава очакванията във всяко отношение. Отделно всичките тези истории покрай клуба няма как да не се отразят на играчите. Дано да е поне равен, но обективно падаме.

Позволявам си ти да задам два въпроса. На теб. Наистина ли си имал сериозни очаквания от Топузаков? И то във всяко отношение. С кои свои качества той ги е предизвикал?

Честно казано НЕ съм имал очаквания. Един треньор на Левски трябва да има поне малко акъл. Разни легенди дали много на клуба, срещу които няма да кажа лоша дума като Гонзо, Топчо не стават защото нямат умствения капацитет да бъдат успешни треньори. Да тренират деца може би стават, но там се искат други неща, които те имат. По-скоро съм имал очаквания към Букарев, но там няма другото - хъса, живеца който да се предаде на играчите.

Разни сухи, мокри, жадни, вуцани и т.н.не стават, нямат умствения багаж за тази работа, за разлика от един Боба Жечев.

От треньорите в Бг много харесвах бай Гроздан и Гочето, но са вече на възраст. Футболист, който има необходимия потенциал за треньор според мен е Бардон ако искаме левскар и ако искаме млад треньор, който като Мъри да тръгне от нищото. Друг за съжаление на виждам. Хубси е зает, Херо и Мъри за без пари няма да дойдат, Груев е по Германия...
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 28 фев 2017 11:32

metodito написа:[offtopic]
Живко6461 написа:Методи, продължавам дискусията без цитат. Коментарите ни са дълги, стават досадни. Който желае може да ги проследи лесно.
1. Капело няма да дойде. Както и всеки един от треньорите описващи се с определението Капело. Не е необходимо да си поставяме нереални цели. Дори е вредно.
2. Ако предварително обявим, че мисията е невъзможна по-добре да си караме без промени. Но и да побързаме с покупката на катинара. Има подходящи треньори. Дори и в България. Трябва да се намерят. Но нека не абсолютизираме изискването да знае какво е "Левски". "Левски" не е някакво изключение. И като история, като вярност и изисквания на привържениците, като финансово състояние.
3.Позволявам си коментари на примерите за неподходящи треньори, които даваш.
3.1. Стойчо Стоев. Прекалено силно се акцентира върху свободно изпусната недообмислена реплика"Райо Валекано" и прекалено крайни изводи се направиха. По аналогия би ли направил анализ на непрекъснатите неадекватни, несвързани изречения от други треньори и ръководители? Например съвсем актуалните "10 точки разлика-1" и "10 точки разлика-2". А изводи?
3.2. Йоканович. Дали се шашна? Той има опит като треньор и футболист в отбори, където също е необходимо да се знае "какво е" съответния клуб. Не мисля, че се е шашнал. Друг е въпросът, че това е лековато и за съжаление лесно възприето обяснение от предизвикалите напускането/уволнението му.
3.3. Андрей Желязков. Каза достатъчно с отказа си да коментира. Всяка прилика с т. 3.2. е ... закономерна. Уви.
3.4. Бих върнал лентата назад в годините. Спомням си Вячеслав Грозни. И други случаи.
3.5. Популярното многозначително изискване треньорът "да има топки". Каква е ползата от нискоинтелигентни, необразовани, некадърни, треньори и ръководители "с топки"? Как ги проявяват тези прословути топки? Например в момента Топузаков.
4. Струва ми се, че не си разбрал какво имам предвид с твърдението, че лозунгите от рода "Ние сме "Левски", със 102 годишна история..." нямат стойност. Те са много важни за повдигане на духа на футболистите и привържениците. Но те сами по себе си не носят пари. Защото много често не привличат, а дори отблъскват спонсори и рекламодатели? Защото много често не привличат, а дори отблъскват привърженици, които също са левскари? Нека всички привърженици на отбора се опитат да разберат, че да си левскари означава и отговорност, и способност на оценяване реалната обстановка, и даване възможност на компетентни ръководители да проведат аргументирана правилна политика за съществуването и прогреса на клуба, на "Левски".
Уви, отдавна не виждам реално въздействието на "Ние сме "Левски"" върху футболисти и треньори. Необходими ли са примери, когато моментното състояние на отбора по различни причини не е бил добро. Но отборът се е мобилизирал. На терена са излизали левскари. Постигали са знаменити победи.
5. Отново призовавам да не обръщаме толкова голямо внимание на една недообмислена реплика. Века споменатите клубове да се радват на успехите си и да решават проблемите си. Да се съсредоточим върху състоянието на "Левски". Защото? Не знам с какви гащи излезе отборът на "Левски" в последните два мача. А в предишните няколко начело с Топузаков. Без значение дали резултатът беше срамна, дори фатална загуба или някаква победа, дошла след безизразна игра. По-точно знам. Топузаков е левскар, знае какво е "Левски" и има топки.
[/offtopic]
[offtopic]2.Точно. И аз това казвам. Така или иначе от края на есента, се борим за нищо. Относно това да е свързан с "Левски"... Не можем да си позволим Капело, да. Но ни трябва треньор, който иска "Левски" да бие всеки мач. Няма значение, дали ще стане. Важното е МАНТАЛИТЕТА. Не може Илиан Илиев или Николай Костов, които не са се борили за титла и за победи, да направят така че отборът да има манталитет на победител. Това е нещо, което или го имаш или не. Защо "Левски"? Еми, мога да ти кажа името на Любо Пенев, но те ще го съблекат.

3.1 Нищо случайно нямаше, Живко. Нищо случайно... :| Може би като манталитет вече сме се превърнали в един опашкар. Може би не трябва да сме толкова обидчиви и да приемем истината? Не мисля.
3.2. Шашна се, щото му казаха "Пари нема, действай". Ей заради това и на този етап чужденец не може. Те са свикнали хората в съвсем друга обстановка да работят. Трябва да е албанец или македонец и то да не е бил на Запад, че да вирее при нас.Да е свикнал, както казват, с лаjна, дъга да прави. Йоканович си му личеше, че е със западно мислене.
3.3 Което не беше правилно. Каза, че Пелето не му вдигал телефона. За мен той постъпи коректно и не натопи Плешо, но не се прави така. Докога ще си мълчат. Гонзо се обади и видяхме какво стана, да.
3.5. Едно име ти давам. Кокала. ;)
4. Пак ти давам за пример Атлетик. Ако има нещо, с което са известни, то са именно духа им и традицията. Е, и това, че са един от най-успешните клубове в Испания. Но съвсем не са най-силните. Как ще отблъсква спонсори, човек. Ти повярва ли му на този простак за "Хуауей"? Повече публика - повече консуматори на продукта ти! Търговска логика. ;)
5. И най-малките детайли имат значение.[/offtopic]

[offtopic]1. Борихме се за всичко. Макар да създавахме колко трудно и почти невъзможно е да спечелим трофей. За по-малко от два месеца под ръководството на Топузаков започнахме да се борим за нищо. И то след срамни загуби.
2. Посочваш имена, които ти не приемаш. Поне един от тях се е борил за трофеи и е успявал. Не с "Левски". На вторият не му беше позволено. Според мен. Ти си на друго мнение.
Третият? Въздържах се да го спомена. Може би си отгатнал мислите. По-вероятно в случая мислим еднакво. Сигурен съм, че той знае какво е "Левски". Макар че не е левскар. В идеите ми за поведение и политика на привържениците се съдържа и несъбличането, т.е. приемането и на такива. В името на "Левски". Между другото не са малко нелевскарите оставили спомени в историята на "Левски" като футболисти и треньори.
Трябва да се промени това поведение на привържениците, тази криворазбрана обич, тези неоснователни претенции за участие в управлението.
3. Четвъртият. Като че ли в момента не е съвсем неудачен вариант. С уговорката, че поне аз не виждам сериозен потенциал в него. Нищо, че с него станахме шампиони.
4. Поведението на привържениците отблъсква, респ. привлича спонсори и рекламодатели. С броя зрители на мач, с поведението и претенциите за управление, с отношението към ръководители, спонсори, рекламодатели и т.н., със споменатите по-горе абсолютно необосновани претенции за участие в управлението. Убеден съм. Няма значение дали това е мнение и на хора, в чиито качества изразяваме съмнение, които не одобряваме за ръководители и собственици в "Левски" и не приемаме за достоверни някои техни твърдения и обещания.[/offtopic]

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 28 фев 2017 11:38

PetarDelian написа:Лошо е това повтаряне на "ЦСКА умря" :!:
Нагнетява лоша карма :!: Ако още не сте се усетили, да желаеш смъртта на уважавания си от цяла България противник, не ти носи уважение. На вас в Левски, съперничеството с ЦСКА винаги ви е носило само дивиденти и ползи.
Който чужд гроб копае....се изцапва с много кал - най-малкото.

Чакам да спрете с тая простотия, с умирания, ковчези и пияни получовеци, преоблечени като попове. Тогава ще се върнат и нормалните левскари. Имам много приятели левскари и не е често и обратното явление, но хората, които можем да обсъждаме футбол без омраза сме изтласкани от стадионите.

Като казах омраза и се сещам, че при вас мобилизацията и любовта към клуба събират 2k, но омразата към ЦСКА ще ви събере всичките. Тъжно. Впрочем отде тоя интерес към "Чавдар-Етрополе"?
Огледайте се - вие сте просто поредните, които ще се съберат, понеже срещу тях излиза ЦСКА. Ние където и да идем ни чака врящ котел, както и трябва да бъде. Хората знаят, че ги чака сериозен футбол, срещу все по- добре работеща машина, която набира сили и търси жертви, за да наложи волята си. Беройци беха глътнали бастуните, а са корав отбор.

Честно казано, пожелавам ви да извадите някое кално 1:1 срещу Дунав, въпреки, че
те ще се опитат да ви ударят един бой, понеже сега им е паднало. :mrgreen:
Малките в групата ще ви се хвърлят като питбули, защото към вас респектът е нулев.
И все пак, дано измъкнете грозния хикс.
Ще е добре да се появите за дербито в стегнат и приличен вид и с по- малко омраза, заменяйки я със смиреност и усърдие. И ако пуснете момчетата от школата, няма да сбъркате, те поне знаят какво значи дербито, а Бабатунда изпитва "голям срам" и толкова. И за финал - няма смисъл да ме псувате или обиждате на тема Микре, Ловеч, Етрополе, Шумен, Търново или каквото ви хрумне.
И не забравяйте, че на VivaCow логото е оранжево. Проявявайте малко уважение към фирмения цвят на благодетеля си, заради който още плувате на повърхността. :lol: :lol: :lol:

Извинявам се че се намесвам в "чужда тема", пак, но то е предвид коментара и случващото се в "Левски"
Та Петре, да, ЦСКА умря, но за ужас на "Левски" и всички други, от това се роди Лудогорец №2!!! - гледах последните два мача на...тирето ;) и мога да кажа, че в последния кръг ни чака най-интересния и красив сблъсък! - Л1 срещу Л2 ;)
Да, до тогава е ясно че Лудогорец е пак шампион и точно заради това, мачът ще е много красив и интересен!
А на левскарите да им кажа нещо, като страничен наблюдател - явно се налага у нас моделът Домусчиев и това, което става при вас, като нищо ще повтори смъртта на стария ЦСКА, за да се роди нов "Левски" с някой подобен на ГГ и да потрети моделът на Домусчиев!!! - и тогава ще имаме 3 гранда!
Спомнете си опитът с Ботев Пд, при Цецо Василев, да се направи Л2! - уви, порязаха Цецо и...Ботев си отиде в стария коловоз...
Та, левскари, гответе се за тирета, ГГ-та и тям подобни, защото, явно новите...изисквания са, да се забрави всичко старо и да се почва отново! - примерно, как ви харесва Левски-Спартак (Плевен-София)?...две тирета, ама при Тирето са 3 тирета, но пък вече става Лудогорец 2 ;) ...
Това е положението!!! - всичко цесекарско е затрито при нас, като нещо остаряло и неефективно...като държавата България ;) и явно всички ги чака това, ако искат да се впишат в новите реалности!
А за мача - 1х, като хикса е...под голям въпрос?...
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 28 фев 2017 12:56

[offtopic]
Живко6461 написа:
[offtopic]1. Борихме се за всичко. Макар да създавахме колко трудно и почти невъзможно е да спечелим трофей. За по-малко от два месеца под ръководството на Топузаков започнахме да се борим за нищо. И то след срамни загуби.
2. Посочваш имена, които ти не приемаш. Поне един от тях се е борил за трофеи и е успявал. Не с "Левски". На вторият не му беше позволено. Според мен. Ти си на друго мнение.
Третият? Въздържах се да го спомена. Може би си отгатнал мислите. По-вероятно в случая мислим еднакво. Сигурен съм, че той знае какво е "Левски". Макар че не е левскар. В идеите ми за поведение и политика на привържениците се съдържа и несъбличането, т.е. приемането и на такива. В името на "Левски". Между другото не са малко нелевскарите оставили спомени в историята на "Левски" като футболисти и треньори.
Трябва да се промени това поведение на привържениците, тази криворазбрана обич, тези неоснователни претенции за участие в управлението.
3. Четвъртият. Като че ли в момента не е съвсем неудачен вариант. С уговорката, че поне аз не виждам сериозен потенциал в него. Нищо, че с него станахме шампиони.
4. Поведението на привържениците отблъсква, респ. привлича спонсори и рекламодатели. С броя зрители на мач, с поведението и претенциите за управление, с отношението към ръководители, спонсори, рекламодатели и т.н., със споменатите по-горе абсолютно необосновани претенции за участие в управлението. Убеден съм. Няма значение дали това е мнение и на хора, в чиито качества изразяваме съмнение, които не одобряваме за ръководители и собственици в "Левски" и не приемаме за достоверни някои техни твърдения и обещания.[/offtopic]

[offtopic]Относно Костов, видяхме какво е направил преди "Левски" и какво след това. Ако не знаеш да ти кажа. Върна се в Лвов и ги прати в Б група. За Стоев... ъъъ. Чакай сега, той ли спечели титла или "Левски" му я подари с един автогол със Славия? Знаем титлите на Лудогорец, айде няма нужда.

Относно спонсора и феновете... Първо, това колко има на стадиона, малко може да го вълнува. Веднага ти казвам с пример. Идва "Хуауей", пуска брандиран син телефон с логото на "Левски" или някакво друго промо, насочено към феновете. Е? Ако отиде в Разград и направи същото, дали ще спечели толкова? Както казах, всичко е пазар, маркетинг и пари. Само че пък аз ти казвам, че това с Huawei е прах в очите. Ако е имало нещо, ако е имало интерес, то вини някой от ръководството. ;)[/offtopic][/offtopic]

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 28 фев 2017 14:56

Надявам се, че най-сетне ще има приятни емоции с "Левски".

ПП За какво се занимавате с други отбори. Умрели, живи...ние си имаме наши проблеми. Боли ме кУра за другите отбори в БГ.
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 28 фев 2017 15:00

metodito написа:[offtopic]
Живко6461 написа:

[offtopic]Относно Костов, видяхме какво е направил преди "Левски" и какво след това. Ако не знаеш да ти кажа. Върна се в Лвов и ги прати в Б група. За Стоев... ъъъ. Чакай сега, той ли спечели титла или "Левски" му я подари с един автогол със Славия? Знаем титлите на Лудогорец, айде няма нужда.

Относно спонсора и феновете... Първо, това колко има на стадиона, малко може да го вълнува. Веднага ти казвам с пример. Идва "Хуауей", пуска брандиран син телефон с логото на "Левски" или някакво друго промо, насочено към феновете. Е? Ако отиде в Разград и направи същото, дали ще спечели толкова? Както казах, всичко е пазар, маркетинг и пари. Само че пък аз ти казвам, че това с Huawei е прах в очите. Ако е имало нещо, ако е имало интерес, то вини някой от ръководството. ;)[/offtopic][/offtopic]

[offtopic]1. Относно Костов. В общи линии съм запознат с кариерата му преди и след "Левски". Не са ми необходими допълнителни подробности.
Преди известно време в дискусия ти бях припомнил и някои "странни съвпадения" предшестващи оставката му в "Левски":
1.1. Позволява си да смени поради слаба игра една от звездите-легенди (тогава ги наричаха и тартори).
1.2. На четвъртфинал за Купата на България "Левски" води с 1:0. Малко преди края влиза звездата-тартор-легенда. Изкарва си глупав червен картон на тъч-линията в средата на терена. Съперникът изравнява и печели след продължения.
1.3. Следва срамна загуба срещу посредствен съперник на стадион "Георги Аспарухов" при демонстративно (без)участие на звездите-тартори-легенди.
1.4. Оставка на старши-треньора след мача.
2. Стойчо Стоев. Не мисля, че е най-подходящия старши-треньор на "Левски". Допусна много слаби, безидейни игри и срамни загуби.
2.1. Ръководеният от Стойчо Стоев спечели титлата. Това, че "Левски" не може да победи като домакин посредствен съперник в последния кръг, като дори си отбелязва комичен автогол, а в последните минути не е в състояние да окаже сериозен натиск е още едно доказателство, че "Левски" не е заслужавал титлата. И то в юбилейната година.
Между другото аз имам съмнения и относно развоя на пролетния дял от шампионата. Съперниците "Левски" и "Лудогорец" на няколко пъти допускаха неочаквани провали, от които прекия съперник не успяваше да се възползва няколко часа по-късно. Включително и безсилието на "Левски" във въпросния домакински мач в последния кръг.
2.2. Ръководеният от Стойчо Стоев отбор се представи много добре в ЕКТ и то срещу известни отбори. Не отричам приноса и на помощник-треньора.
2.3. Загуби от "Любимец" и ... последва задължителната оставка.
2.4. "Лудогорец" получава сериозна подкрепа от държавата, БФС, съдиите, ..., други отбори, ... Но едва ли някой може да оспори, че са с класа над всички останали. Причините за поредния срамен сезон на "Левски" са другаде.
3. Спонсори и рекламодатели.
Струва ми се, че не съм се изразил достатъчно ясно поради, което съм останал неразбран.
3.1. Изказваш се авторитетно за областите бизнес, пазар, маркетинг, ... Аз нямам подобни претенции. Все пак твърдя, че броят и поведението на привържениците са много важни фактори за привличане на големи компании като спонсори и рекламодатели. Едва ли някой ще отрече, че привържениците на "Левски" са най-многобройни. За сравнение с броя на привържениците на "Лудогорец" не може и дума да става. Но "Лудогорец" е хегемон в България, играе и то много успешно в ЕКТ, вкл. ШЛ. "Левски"? В края на ноември годината вече е нулева. Ако достигне до ЕКТ отпада в първия, респ. втория кръг. И всички приемат това представяне за нормално. Всъщност каква е разликата в броя на зрителите на мачовете на двата отбора.
3.2. Дали акцията с телефон или друг артикул с логото (емблемата на "Левски") ще бъде успешна за съответния производител или търговски представител не съм сигурен. Колко левскари си прехвърлиха номерата към "Виваком". А "Мтел" е спонсор на ...
3.3. Не съм твърдял никога, че съм убеден в реалния интерес на "Huawei" към "Левски". Не обвинявам никого за провала дори и реално да е имало такъв. Нямам информация. Дори не ми минава през ума да обвинявам Топузаков за подобен провал.
3.4. Който и да е сериозен спонсор или рекламодател ще прояви резерви при поведение на привържениците, близко до това на нашите т.нар. фен-клубове.[/offtopic]

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 28 фев 2017 15:11

Тия ни почнаха..... :(
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 28 фев 2017 15:14

modor написа:Тия ни почнаха..... :(

Не ви чакаха много.... ;)
[offtopic]Арменеца защо изгони Карагерен от Локомотив? 3-ти гол вкарва за Дунав...[/offtopic]
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 28 фев 2017 15:16

По-слаб отбор от тоя не сме имали :idea:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Върни се в “Левски”