Мисля много пресолиха нещата с Мъри. Човека сам каза, че е говорил с представители на Левски (дали Пелето или Спас няма значение). Той обаче настоява, че си има отбор, към момента и нищо не е ясно. Също така той говори за структури, бази, тренировъчни лагери, селекция... Едни неща, дето в Левски са непонятни (към момента). Дали той ще дойде тук, замислете се. Той иска да се развива, а Левски в момента е много далеч от редовни участия в ЕКТ.
Тандем Херо-Мъри, при все, че Мъри сподели отношенията им, когато за няколко дни са били заедно в Ботев - малко вероятно.
Херо - ако мy предоставят възможност да си прави селекцията сам и да избира играчите, може и да се навие. Така обаче ще олекне поста на СТД.
Няма лошо да видим Топчо с помощник Букарев. Работиха с Петрович (което не е без значение. Самия Мъри казва, че е научил много от него).
Най-добрия вариант е чужденец, както за треньор, така и за СТД. Ще се скъсат връзките с "този е човек на еди си кой".
А онова скандално интервю на Пелето е много далеч от приказките на Спас Русев за Лондон, Челси, Европа и тн. Върнахме се в годините на Гърнето и Титан с това интервю...
Честно казано Гонзо щеше далеч по-адекватно да се справи в тази ситуация. Дори и с дежурните реплики: "Ще разговаряме с Петрович, с УС, ще се съберем, ще видим. Той е изложил неговата теза, ние ще излезем с отговор, в момента това е неговото искане и не можем насила да го накараме да води отбора".
Ето това трябваше да каже Пелето. Той се показа като много зелен още. Журналистите го съсипаха, като го усетиха, че е изнервен и се оправдава.
Кой да бъде новият треньор на Левски?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
Serafim
- Контакти:
Re: Кой да бъде новият треньор на Левски?
Последна промяна от Serafim на 24 окт 2016 16:52, променено общо 2 пъти.
Tommi написа:BRF написа:Спират премиите докато сте на първо място!Това защо ли е така?В момента едва ли треньора ви е най-големия проблем!
Хипотеза: От 2-3 мача клубът е с ново ръководители и хората имат различни управленски възгледи, различни виждания за раздаването на премии и т.н. Това възможна хипотеза ли е или задължително става дума за празна каса?![]()
И нещо друго. Със сигурност ли спират премиите изцяло или просто променят начина на премиране?
Току-що Пелето потвърди написаното. Променя се начинът на премиране.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
- Долно уйно
- Контакти:
Serafim написа:Мисля много пресолиха нещата с Мъри. Човека сам каза, че е говорил с представители на Левски (дали Пелето или Спас няма значение).
Разговори с Мъри е водил сина на Спас Русев, който е ходил до Казахстан.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan
Долно уйно написа:Tommi написа:BRF написа:Спират премиите докато сте на първо място!Това защо ли е така?В момента едва ли треньора ви е най-големия проблем!
Хипотеза: От 2-3 мача клубът е с ново ръководители и хората имат различни управленски възгледи, различни виждания за раздаването на премии и т.н. Това възможна хипотеза ли е или задължително става дума за празна каса?![]()
И нещо друго. Със сигурност ли спират премиите изцяло или просто променят начина на премиране?
Кои са тези нови ръководители?
Изпълнителен директор и финансов директор.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
- Долно уйно
- Контакти:
Tommi написа:Долно уйно написа:Tommi написа:BRF написа:Спират премиите докато сте на първо място!Това защо ли е така?В момента едва ли треньора ви е най-големия проблем!
Кои са тези нови ръководители?
Изпълнителен директор и финансов директор.
Диана Иванова, знаеш ли, от кога е в Левски и то в ръководството?
Нови няма, има такива с разменени ръководни постове.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan
- Sleepwalker
- Контакти:
Само до преди два дни имахме треньор, който от нищо правеше нещо. Цяло чудо е, че с тези играчи сме на първо място и с най-малко допуснати голове. Успя да ги накара да спазват някаква тактическа дисциплина и извлече максимума от тях. Но го изгониха. Чудно е защо точно сега. Но друг подобен треньор с подобни качества в момента не виждам как може да дойде. Всичко що-годе читаво (Мъри, Херо) е в чужбина с отбор. Защо пак трябва да превъртаме познати имена, които сме ги видели колко и какво могат. Ще дойде Кокала, ще направи три мача без победа и ще го почнат. Ще дойде Ясен, ще му натресат африканските анонимки и след месец - чао! Все едно и също. Кокала ни направи шампиони, вярно е, обаче какви бяха играчите тогава, каква беше организацията в клуба? После въпросният колко клуба без финанси обиколи, да е направил нещо? Щото Левски в момента явно е точно такъв клуб. Нормален треньор от чужбина няма да дойде никога при тези условия - да му се водят някакви играчи, за които той няма представа, да му висят на главата един файтон директори и отговорници с различни претенции, да няма пари за читави футболисти и да му се искат резултати сега и веднага. Е няма как да стане. Оптималното решение вече го имаме - Топчо и Букарев. Някой по-назад го каза добре - време му е на Елин да хване кормилото за постоянно. Но трябва да го оставят да бачка поне 2-3 години без да му се бъркат - така, както стана с Мъри преди години. И той така застъпи без опит, на 30 и няколко години, но се разви. Струва ми се, че Топчо, а и Асен, имат акъл в главите си и са удачна инвестиция. Момента да им се даде картбланш е идеален, вместо да търсим треньор, който тепърва ще се запознава с обстановка и футболисти...

- levskarcheto96
- Контакти:
Искам си Люпко обратно!
Иначе от свободните треньори най-удачно ми се вижда да върнем Стоев, защото познава отбора, то това си е неговият състав де, с малки изключения. За Мъри се съмнявам, че ще стане, Херо май си е още треньор на Иртиш. Ясен също е вариант, но за мен не е чак толкова надежден колкото останалите.
Толкова аматьорска пресконференция не съм слушал.Вместот да застанат по голяма част от УС там ,изпращат Ангелов и той повтаря едно и също Левски са 1 ,пари има и има конспирация. Как да не се плесна по челото.На такова аматьорско ниво е всичко,че нямам думи.Поне един футболист трябваше да поканят.Все пак половината от нещата касаят тях.
Пълна аматьорщина!!!
Пълна!!!
Пълна аматьорщина!!!
Пълна!!!
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]
Долно уйно написа:Заплатата на Мъри е 1 800 000 евро на сезон, кажи ми една причина да се откаже от тези пари?
Носталгия по "Е-е-е-е, Мъри, на това ли ги учиш, бе"
В гостуванията на Екибастуз и Жезказган съм сигурен, че няма кой да му викне подобно мотивиращо слово
Аз съм за Вячеслав и Ясен.
Долно уйно написа:Диана Иванова, знаеш ли, от кога е в Левски и то в ръководството?
Нови няма, има такива с разменени ръководни постове.
Диана Иванова е нов изпълнителен директор и вече е на по-висок пост. Човекът, от който се очаква да движи финансите, също е нов.