|Анкета| "Левски" напуска Първенството?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Подкрепяте ли идеята Левски да напусне първенството

Да
186
77%
Не
57
23%

Общо гласове: 243

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Re: |Анкета| "Левски" напуска Първенството?

Мнениеот NOMER14 » 30 юни 2016 20:33

ehh написа:Не, те няма да го напуснат, но Бойко Борисов не трябваше да прави такава глупост преди изборите. С идея да угоди на едни точно преди изборите, ще откаже други.

Какви избори? Изборите са след ДВЕ години. Есента ще ни предложи някоя кокошка или пуйка за Президентка и ще трябва да се ходи за гъби.

tralala_12345
Контакти:

Мнениеот tralala_12345 » 30 юни 2016 20:34

Левски отдавна трябваше да напусне А група - бити полицаи, уреждане на мачове, купуване на съдии и прочее "други начини". Но пък, ако ги бяха извадили, първенството щеше да загуби от колорита си - европодвизи, калъфки, гонзовщини, а сега и цирк от илиевщини.
Но това не е важно. Въпроса ми към подуенци е простичък. Какво толкова ви страх от Литекс Етрополе? Защо не искате да играят в А група. Нима припознахте новия ЦСКА-София? Ние истинските цесекари вече си казахме позицията, НЕ на това подобие на клуб, а вие го припознахте! Особено новите ви шефчета! :mrgreen:

Потребителски аватар
ss1914
Контакти:

Мнениеот ss1914 » 30 юни 2016 20:34

Само дето Европа ще ни пее Bexit :lol:
Българио, за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх .

Потребителски аватар
ss1914
Контакти:

Мнениеот ss1914 » 30 юни 2016 20:36

tralala_12345 написа:Левски отдавна трябваше да напусне А група - бити полицаи, уреждане на мачове, купуване на съдии и прочее "други начини". Но пък, ако ги бяха извадили, първенството щеше да загуби от колорита си - европодвизи, калъфки, гонзовщини, а сега и цирк от илиевщини.
Но това не е важно. Въпроса ми към подуенци е простичък. Какво толкова ви страх от Литекс Етрополе? Защо не искате да играят в А група. Нима припознахте новия ЦСКА-София? Ние истинските цесекари вече си казахме позицията, НЕ на това подобие на клуб, а вие го припознахте! Особено новите ви шефчета! :mrgreen:

Другите начини само вие ревахте за тях, а накрая пак се оказахте лъжливи. За това ви казвам, напишат ви нещо и започнете вой до небето. Тогава поне стойчо си призна лъжите, но вие не спирате да грухтите.
Българио, за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх .

Потребителски аватар
Hohohoho

Мнениеот Hohohoho » 30 юни 2016 20:37

Megatron_69 написа:#LEXIT#
И тук ще сте пак ВТОРИ... :mrgreen: :mrgreen:

Това трябва да ти се признае, че беше силно :mrgreen:

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 30 юни 2016 20:38

tralala_12345 написа:Левски отдавна трябваше да напусне А група - бити полицаи, уреждане на мачове, купуване на съдии и прочее "други начини". Но пък, ако ги бяха извадили, първенството щеше да загуби от колорита си - европодвизи, калъфки, гонзовщини, а сега и цирк от илиевщини.

Като говорим за европодвизи, Я виж резултата на новият ти отбор в двата мача със Спартак Москва 11-2. Най-голяма победа 8-0 над някакви ЦСКА с треньор Димитър Пенев. Легенда и голмайстор Христо Йовов. Загуба от Видзев Лодз и преименуване на отбора, цитирам "няма да ми срамят името на фирмата".
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!

radewski
Контакти:

Мнениеот radewski » 30 юни 2016 20:39

Вторите в света по втори места няма да изкарат нощта май!? Ще има масово рязане на вени в района около Подуене! Големи моралисти са и не издържат неправдата. Като сте толкова чисти защо не бойкотирате съмнителните си собственици? Нали никой от вас не вярва че се издържате с чисти пари?

Потребителски аватар
Изверг

Мнениеот Изверг » 30 юни 2016 20:40

ММ1914 написа:
Megatron_69 написа:
ММ1914 написа:

ФК Клошар 1948 - левче за билет, ака петолъчка, кръстена на изрод от чужбина. Ти кой беше извинявай

Не знам КОЙ е клошар,аз лично съм добре платен...
А иначе на КОЙ социално слаб клуб ,му построиха Сектор и МВР му плаща водата и тока...Сети се сам...

Ти футболен клуб ли си? Сети се сам дали не заслужаваш награда Дарвин.

Момчето откъде да има толкова гънки на мозъка, че да разбере ??? :)

Потребителски аватар
luchoni
Контакти:

Мнениеот luchoni » 30 юни 2016 20:41

Стига сме се шегували Пеевски квото каже това ще е. Стискаме палци и го подкрепяме.

Потребителски аватар
Megatron_69
Контакти:

Мнениеот Megatron_69 » 30 юни 2016 20:41

ММ1914 написа:
Megatron_69 написа:
ММ1914 написа:

ФК Клошар 1948 - левче за билет, ака петолъчка, кръстена на изрод от чужбина. Ти кой беше извинявай

Не знам КОЙ е клошар,аз лично съм добре платен...
А иначе на КОЙ социално слаб клуб ,му построиха Сектор и МВР му плаща водата и тока...Сети се сам...

Ти футболен клуб ли си? Сети се сам дали не заслужаваш награда Дарвин.

Каквото кажеш-това съм...И клуб и клошар.... :) :)

Върни се в “Левски”