Ясно е, че се чака един ден Свети Мъри и понеже не се знае дали ще си изпълни договора с Астана или може да го шитнат преждевременно, то се търсят временни решения. Идеята е да се минат някоко кръга в ЛЕ и затова се докатва сърбина Любко, роден в сегашна Хърватска.
Който и да дойде ще слуша Тотонев и Гонзу...въпроса е дали ще има пари за селекция в Левски или пак Гонзо ще води маймунки неиграли по 1-2 години
Люпко Петрович е новият треньор на Левски
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Люпко Петрович е новият треньор на Левски
Интериорни врати - Врати хармоника
- Странджата
- Контакти:
modor
"Пълна аматьорщина цари в клуба"
Не бих казал. По-скоро отново се връщат мрачните ми предположения, че всичко се върши по един мракобесен за нас - привържениците, сценарий. в който вече падна първата жертва - убеждението ни, че в Левски нещо се променя към прозрачност и нормалност.
Явно Андрешковските хитрини са управленският капацитет на Тонев - Сираков, защото зад гузното мълчание кой взема решенията за мене наднича този тандем. Люпко става треньор не за доброто на клуба, а за постигане на целта - връщането на Сираков. Люпко - каквото и да направи, ако ще и в групите да влезе, е уязвим и главата му ще падне при първия удобен случай. Тогава негативите заедно с него ще обере Гонзо. Не че и сега не ги има малко, но все пак Сирака предпочита да си разчисти пътя за триумфално връщане - тогава, когато за Гонзо вече на никой няма да му е мъчно. Но това ни обрича още една година най-малко на тръгване от началото. Аз лично много се съмнявам, че връщането на Сираков ще ни върне онези дни - тогава имахме Мъри, който беше черноработникът и после също обра негативите, защото него ругаеха и на него се присмиваха, а Сирака тихичко отстъпи в миманса - така, както само той умее. Той отдавна вече не се заголва пред нас, напротив, хитро се подсмива и си плете кошничката. Спомнете си по негово време, че на прицел бяха Батков и Мъри, докато той беше "иконата" И досега за него се говори като за бог, а се забравя неговото сафари в дните, когато Левски тръгна стремглаво надолу. Какво от това, че не си качи трофеите във фейса? Всъщност за мене той тогава отстреля Левски и си го сложи нейде по стените на прочутата си къща. ... И сега внимателно плете мрежата си, за да омота в нея най-напред Гонзо, после Тонев. Ако загуби, губи само Левски, ако спечели - печели цялото му надарено семейство!
Не бих казал. По-скоро отново се връщат мрачните ми предположения, че всичко се върши по един мракобесен за нас - привържениците, сценарий. в който вече падна първата жертва - убеждението ни, че в Левски нещо се променя към прозрачност и нормалност.
Явно Андрешковските хитрини са управленският капацитет на Тонев - Сираков, защото зад гузното мълчание кой взема решенията за мене наднича този тандем. Люпко става треньор не за доброто на клуба, а за постигане на целта - връщането на Сираков. Люпко - каквото и да направи, ако ще и в групите да влезе, е уязвим и главата му ще падне при първия удобен случай. Тогава негативите заедно с него ще обере Гонзо. Не че и сега не ги има малко, но все пак Сирака предпочита да си разчисти пътя за триумфално връщане - тогава, когато за Гонзо вече на никой няма да му е мъчно. Но това ни обрича още една година най-малко на тръгване от началото. Аз лично много се съмнявам, че връщането на Сираков ще ни върне онези дни - тогава имахме Мъри, който беше черноработникът и после също обра негативите, защото него ругаеха и на него се присмиваха, а Сирака тихичко отстъпи в миманса - така, както само той умее. Той отдавна вече не се заголва пред нас, напротив, хитро се подсмива и си плете кошничката. Спомнете си по негово време, че на прицел бяха Батков и Мъри, докато той беше "иконата" И досега за него се говори като за бог, а се забравя неговото сафари в дните, когато Левски тръгна стремглаво надолу. Какво от това, че не си качи трофеите във фейса? Всъщност за мене той тогава отстреля Левски и си го сложи нейде по стените на прочутата си къща. ... И сега внимателно плете мрежата си, за да омота в нея най-напред Гонзо, после Тонев. Ако загуби, губи само Левски, ако спечели - печели цялото му надарено семейство!
Последна промяна от Странджата на 14 май 2016 19:12, променено общо 1 път.
- www_ivailomusic_com
- Контакти:
Хора, няма значение дали е Люпко или някой друг.
Крайно важно е да искаме отговорност от "Тръста на Предателите" и "НКП" (Не ни Касаят Привържениците) за лицемерието и предателството.
71 / 29 - за оставка на Гонзо
72 / 28 - против уволнението на Стоев
Това са разултатите от анкетите с тежест на социологическо проучване!!!
Те не знаят ли какви са настроенията сред синята общност, та взеха огледално противоположни позиции по отношение и на двата казуса- с треньора и директора.
Аз намирам това за скандално.

Крайно важно е да искаме отговорност от "Тръста на Предателите" и "НКП" (Не ни Касаят Привържениците) за лицемерието и предателството.
71 / 29 - за оставка на Гонзо
72 / 28 - против уволнението на Стоев
Това са разултатите от анкетите с тежест на социологическо проучване!!!
Те не знаят ли какви са настроенията сред синята общност, та взеха огледално противоположни позиции по отношение и на двата казуса- с треньора и директора.
Аз намирам това за скандално.
bobo_13 написа:Ясно е, че се чака един ден Свети Мъри и понеже не се знае дали ще си изпълни договора с Астана или може да го шитнат преждевременно, то се търсят временни решения. Идеята е да се минат някоко кръга в ЛЕ и затова се докатва сърбина Любко, роден в сегашна Хърватска.
Който и да дойде ще слуша Тотонев и Гонзу...въпроса е дали ще има пари за селекция в Левски или пак Гонзо ще води маймунки неиграли по 1-2 години
Петрович е роден в сегашната Босна и Херцеговина.
За другото си прав, всички и особено Томислав Русев чакат Станимир Стоилов, като месия.

Някой май направи показна демонстрация на тема: който дава парите-той поръчва музиката. И цялата дандания с УС и общи решения олекна. То беше и логично-няма как Синчец( примерно) да дава 5-6 млн на година за клуба, а някой друг да му казва кой да е или да не е треньор. Люпко отдавна е бил подготвен за случката-това е ясно. Набива се на очи и демонстративното плащане към НАП именно в деня на раздялата със Стоев.
Имам и сериозното подозрение( почти), че сега ще се появят пари за селекция, която всъщност е отдавна подготвена от новия треньор. Понамирисва на сираковщина отвсякъде. И ако тези подозрения се превърнат в реалност, всичко си идва на мястото. Като се почне от медийната атака към Стоев -стартирала още зимата, та се свърши с новия сектор и новия му постоянен обитател, говорещ преди време за бомба, ако някой си спомня.
Блокиращи квоти, намсико-глупости! Я аз да ви блокирам парите, пък вий си играйте на демокрация и прозрачност...
Имам и сериозното подозрение( почти), че сега ще се появят пари за селекция, която всъщност е отдавна подготвена от новия треньор. Понамирисва на сираковщина отвсякъде. И ако тези подозрения се превърнат в реалност, всичко си идва на мястото. Като се почне от медийната атака към Стоев -стартирала още зимата, та се свърши с новия сектор и новия му постоянен обитател, говорещ преди време за бомба, ако някой си спомня.
Блокиращи квоти, намсико-глупости! Я аз да ви блокирам парите, пък вий си играйте на демокрация и прозрачност...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
Само да не го съблечете и дЕдо че това вече ще е грозна гледка 

INTER CLUB BULGARIA https://www.facebook.com/ICBulgaria/
Аз пък ще си подкрепям отбора въпреки подлогата на джуджето както е наричан от някои колеги. Същото правих когато треньор беше Стоев въпреки, че през повечето време не ми харесваше играта и представянето. От мен Петрович ще има точно толкова търпение, колкото имаше и Стоев стига да не бъде изгонен преждевременно. 

[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!
[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]
[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]
Срамота .Не одобрявам това назначение само и единствено заради цирка с прекратения мач .
PFC Litex написа:bobo_13 написа:Ясно е, че се чака един ден Свети Мъри и понеже не се знае дали ще си изпълни договора с Астана или може да го шитнат преждевременно, то се търсят временни решения. Идеята е да се минат някоко кръга в ЛЕ и затова се докатва сърбина Любко, роден в сегашна Хърватска.
Петрович е роден в сегашната Босна и Херцеговина.
За другото си прав, всички и особено Томислав Русев чакат Станимир Стоилов, като месия.
Вие сте голЕм майтап.
Чакаме като месия Тексако, Газпром, Дънкин Донатс, Патока Доналд,...
Що не си гледате къщичките за пиленца?

Имате нов треньор, взехте квота за ЛЕ, ще завършите втори, пред вас има светло бъдеще, а ти си един такъв изнервен, странна работа.
Човек на микренското джудже внедрено в отборът ти... наистина нещата са си за притеснение.
Човек на микренското джудже внедрено в отборът ти... наистина нещата са си за притеснение.
Последна промяна от PFC Litex на 14 май 2016 19:32, променено общо 1 път.