Монтана (Монтана) - Левски (София) | 0:1 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: Монтана (Монтана) - Левски (София) | 06.05.2016г. 18:00ч

Мнениеот sin4ec » 06 май 2016 22:00

Player написа:Честито целта ЕКТ е изпълнена и на практика. Дори и второто място е факт. Мисля да се постави цел пред треньора, поне да преминем първия съперник в ЕКТ, че в последните три опита там се спъвахме. Победихме корав съперник който не се дава лесно на никой в последно време и поне заради това не трябва да бъдат съдени победителите днес. Поне днес нека няма глупави критики. Иначе ще сме единствените които си плюят отбора след всяка победа, което е много тъпо.

Плюят го единици, и то точно определени. Я погледни откога почнаха атаките по медиите срещу Стоев. Аз изобщо не смятам този тренер нито за велик, нито за незаменим. Опазил Господ-всички са временни, Левски е вечен! Но да не призная работата му и резултата на тази работа, означава да съм олигофрен. Направи грешки( който от нас е безгрешен-пръв да хвърли камъка!), но научи отбора да си подава топката и да играе футбол. Факт.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 06 май 2016 22:10

TodorT написа:Момчетааа, честита победа, сядайте на масата и не се карайте за глупости! :) Айде наздраве и весели празници! :)

Само да попитам, защо темата за мача не се появи на първи ред, а стои долу все едно е отминал мач?

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 06 май 2016 22:11

Да си втори е да бъдеш първият от тези,които са загубили - Аертон Сена

Ако ВИЕ като фенове на Левски се радвате,че сме завършили втори и сме се класирали за ЕКТ,то мисията на ЕЛ ИНЖИНЕРО е изпълнена - съсипването на Левски, тип "славизация".

Преди 6 - 7 години щяха да валят оставки, а медиите 3 дни да гърмят за ТРАГИЧНАТА игра на отбора...От гранд тоя глупак Рензо ни превърна в посредствен отбор с посредствена селекция и посредствена игра.Треньорите с които ЕЛ ИНЖИНЕРО работеше бяха също посредствени.

Бог да прости Левски с тая игра,сърцето ме боли и ми е мъчно за моя си отбор,който ми е докарал толкова много радост!

Моля се на Господ, ако има мислещи хора в Борда на директорите да им посочат вратата на тия двамата тъпунгери.АМИН!
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 06 май 2016 22:17

eelche написа:Да си втори е да бъдеш първият от тези,които са загубили - Аертон Сена

Ако ВИЕ като фенове на Левски се радвате,че сме завършили втори и сме се класирали за ЕКТ,то мисията на ЕЛ ИНЖИНЕРО е изпълнена - съсипването на Левски, тип "славизация".

Преди 6 - 7 години щяха да валят оставки, а медиите 3 дни да гърмят за ТРАГИЧНАТА игра на отбора...От гранд тоя глупак Рензо ни превърна в посредствен отбор с посредствена селекция и посредствена игра.Треньорите с които ЕЛ ИНЖИНЕРО работеше бяха също посредствени.

Бог да прости Левски с тая игра,сърцето ме боли и ми е мъчно за моя си отбор,който ми е докарал толкова много радост!

Моля се на Господ, ако има мислещи хора в Борда на директорите да им посочат вратата на тия двамата тъпунгери.АМИН!

Бе ти ела на един мач в сектора да ги разправяш тез помии, та да видиш какъв амин и на кого ще викаш...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

На линия
Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 06 май 2016 22:20

TodorT написа:Момчетааа, честита победа, сядайте на масата и не се карайте за глупости! :) Айде наздраве и весели празници! :)

Е това вече е коментар на място! Честита победа и от мен! Отиваме да я полеем :)

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 06 май 2016 22:28

Player написа:

Само да попитам, защо темата за мача не се появи на първи ред, а стои долу все едно е отминал мач?

С колегите сме пропуснали да я закачим. Ама ще ни извините, това е заради празниците! :lol: Айде вече е "актуална" :)

Гонзо
Контакти:

Мнениеот Гонзо » 06 май 2016 22:34

Само да ви кажа, че на Лудогорец едно от попълненията е 2/3 от нашия миналогодишен бюджет за сезона ;) За тая година е може би 1/3. Но като сложим и че Разград имат и други скъпи покупки съм убеден, че разликата в бюджетите е поне двойна... да не кажа, че отива на тройна.

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 06 май 2016 22:39

TodorT написа:
Player написа:

С колегите сме пропуснали да я закачим. Ама ще ни извините, това е заради празниците! :lol: Айде вече е "актуална" :)

Благодаря, друг път ще сигнализирам по-рано. Помислих си да не би заради по-малкия интерес да е долу още като се появи, но по време на мача и след него вече стана странно.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 06 май 2016 22:52

Неочаквано за мен и двата тима играха доста навитак с доста борба и твърди влизания, за щастие, без грубости.
Мислих, че мачът ще е по лежерен ( да не се бърка с уреден ) и точно за това не се получи някво зрелище.
А и на подобен терен, трудна работа
Който твърди, че на такъв терен може да се играе хубав футбол, почти сигурно не се е събличал в часовете по физическо.

Доволен съм от на'ще, опитаха да градят атаките с идея и по земя, вместо ( далеч по лесното ) ... Да сипят топки към Венци.
Съгласен съм с мненията, че пропуснахме доста положения, но към момента няма как Христов да бележи по 2-3 гола във всеки мач.
Под нивото си бяха Роман, Костадинов, Нар ( няма да е лошо да седне малко на пейката, за сметка на Менголо ) както и традиционно - Бедоя.
Мигел за съжаление е крайно непостоянен и така и не успя да заиграе по начинът, който беше преди заболяването му.
Определено ще ни трябва разиграващ халф, или на позицията да се пробва Бурабия, той има прилична техника, не-лош удар... Само ще трябва да се сработи с хората в атака.
Последна промяна от THE G.A.M.E на 06 май 2016 22:53, променено общо 1 път.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
Sinite ot Sofia
Контакти:

Мнениеот Sinite ot Sofia » 06 май 2016 22:53

На фона на тая тор да се акцентира върху това, че не сме били с 5 гола е неадекватно (а и не е като да нямахме 5,6 ситуации). Но от друга страна, едва ли всички са играли някога футбол, за да знаят един такъв "терен" какво всъщност представлява. Тревата мека, а някъде и липсва = топката се движи ненормално бавно, или подскача. Ще кажете, че е такъв за двата отбора.. на теория е така, но лаиците ( във футболно отношение) дали осъзнават, че това изравнява силите.
Тундето прегаря жестоко и това му пречи в момента. Този е нешлифован диамант.. много качества и потресаваща липса на тактическа дисциплина ( какво са играли там в Нигерия?!). Да стоиш 10 секунди в явна засада и да се чудиш защо не ти я подават...
За селекцията - два бека ( ляв и десен), вътрешен халф тип плеймейкър и крило!
Децата в игрите за Левски мечтаят, за славния Левски футболен тим...

Върни се в “Левски”