Левски (София) - Монтана /15.08.2015/ 2-0FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
kent1914
Контакти:

Re: Левски (София) - Монтана /15.08.2015/

Мнениеот kent1914 » 11 авг 2015 11:55

Монтана са много добри в атака. Трябва да внимаваме !

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 11 авг 2015 12:07

Лошите новини не спират. :evil:

ГОНГ
Трима от основните футболисти в Левски тренираха на облекчен режим тази сутрин. Става дума за капитана Веселин Минев, холандеца Джереми Де Ноойер и испанеца Мигел Бедоя.

Последният със сигурност пропуска домакинството на Монтана, а лекарският щаб ще направи всичко възможно, за да възстанови другите двама.
Холандецът Де Ноойер се превърна в ключова фигура в средата на терена, където си партнира успешно с Георги Костадинов. От началото на сезона той е неизменен титуляр.

Веско Минев беше наказан за две от срещите на Левски, но във Варна беше на обичайното си добро ниво. Ако той не се възстанови позицията му ще бъде заета от Мики Орачев
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 11 авг 2015 17:00

TristaNNN написа:Лошите новини не спират. :evil:

ГОНГ
Трима от основните футболисти в Левски тренираха на облекчен режим тази сутрин. Става дума за капитана Веселин Минев, холандеца Джереми Де Ноойер и испанеца Мигел Бедоя.

Последният със сигурност пропуска домакинството на Монтана, а лекарският щаб ще направи всичко възможно, за да възстанови другите двама.
Холандецът Де Ноойер се превърна в ключова фигура в средата на терена, където си партнира успешно с Георги Костадинов. От началото на сезона той е неизменен титуляр.

Веско Минев беше наказан за две от срещите на Левски, но във Варна беше на обичайното си добро ниво. Ако той не се възстанови позицията му ще бъде заета от Мики Орачев

Това за Минев си е направо добра новина!
Справка мачовете с Литекс и Л-ц.Упс...той се ската от него. :twisted:
Наравно с основната група се подготвяше лекуващият до скоро контузия Владислав Мисяк.
;)

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 11 авг 2015 17:13

Той Мисяк хубаво си се подготвя, ама дали ще е подготвен за събота, че на мен не ми се вярва да изкара цял мач.
Колкото до Минев, не мога да се радвам, като знам, че алтернативата на левия бек е Орачев, даже направо тръпки ме побиват.
Другият вариант е Белаид, но в мач срещу противник, който вероятно предимно ще се защитава, не съм сигурен дали няма тотално да изгубим левия фланг на атаката.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 11 авг 2015 17:40

TristaNNN написа:Той Мисяк хубаво си се подготвя, ама дали ще е подготвен за събота, че на мен не ми се вярва да изкара цял мач.
Колкото до Минев, не мога да се радвам, като знам, че алтернативата на левия бек е Орачев, даже направо тръпки ме побиват.
Другият вариант е Белаид, но в мач срещу противник, който вероятно предимно ще се защитава, не съм сигурен дали няма тотално да изгубим левия фланг на атаката.

Еми щом предимно ще се защитават,няма никакъв проблем Орачев да е ляв защитник.Ще си седи в тяхната половина... :mrgreen:

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 11 авг 2015 17:44

blue avalanche написа:
TristaNNN написа:Той Мисяк хубаво си се подготвя, ама дали ще е подготвен за събота, че на мен не ми се вярва да изкара цял мач.

Еми щом предимно ще се защитават,няма никакъв проблем Орачев да е ляв защитник.Ще си седи в тяхната половина... :mrgreen:

Проблем е, защото в играта им, макар и очаквано дефанзивна, със сигурност ще се търси начин да ни издебнат на контра (нали не мислиш, че идват със свалени гащи ;) ) и Орачев няма да разбере какво се случва.
[offtopic]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 11 авг 2015 18:05

TristaNNN написа:
blue avalanche написа:

Проблем е, защото в играта им, макар и очаквано дефанзивна, със сигурност ще се търси начин да ни издебнат на контра (нали не мислиш, че идват със свалени гащи ;) ) и Орачев няма да разбере какво се случва.

Що,бе?Нали бил суперталантлив?Според някои колеги от форума? :mrgreen: Минавал ги един на един,един на два,центрирал като Д.Бекъм...
Иначе,сериозно-ако ги притиснем здраво няма да се оголват много много...Нашите се справиха много добре на "Тича".Защо мислиш,че Монтана ще покажат нещо по-фантастично???
Чета всякакви суперлативи за Монтана и си викам:"Тия да не са се откъснали с 5 т. напред и да мачкат наред???Да не са българския Байерн?"
Гледам-и те с 5 т. :o

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 11 авг 2015 18:10

blue avalanche написа:
TristaNNN написа:
blue avalanche написа:

Що,бе?Нали бил суперталантлив?Според някои колеги от форума? :mrgreen: Минавал ги един на един,един на два,центрирал като Д.Бекъм...
Иначе,сериозно-ако ги притиснем здраво няма да се оголват много много...Нашите се справиха много добре на "Тича".Защо мислиш,че Монтана ще покажат нещо по-фантастично???
Чета всякакви суперлативи за Монтана и си викам:"Тия да не са се откъснали с 5 т. напред и да мачкат наред???Да не са българския Байерн?"
Гледам-и те с 5 т. :o

Лошото е, че ние не сме много добре. Бихме Морето, ама мач с мач не си прилича. Но победата е задължително. За Орачев мнението ми е същото. Не ми се нрави играта му, доста неща му липсват и едва ли ще може да навакса на тези години.

Потребителски аватар
Klaus_GT
Контакти:

Мнениеот Klaus_GT » 11 авг 2015 19:50

Пичове, струва ми се, че прекалено много фокуса се прехвърля върху играчите - юноши, опит, физика, качества и т.н. Все основни фактори за успеха, но до болка познати ни и без да ги дъвчем излишно.
За мен е много по-интересно и важно да видя как Ст. Стоев ще влезе и ще проведе мача. Защо?

Това е първи мач за новия сезон, в който хем влизаме като фаворит (ВТФ - Монтана!! идват на Герена и мача се води троен...), хем мача е много важен от психологическа гледна точка да започнем победна серия за трупане на точков актив и самочувствие. От както стана треньор Стоев оплеска някои важни мачове, където влизахме или с изравнени шансове за победа или като фаворити. Справка:

- Мача с Лудогорец там преди разделянето не шестиците. Лудогорец не бяха във форма, а на нас ни трябваше да не губим и въпреки това излязохме със свалени гащи и мисъл за равен...и накрая загуба.
- Със Славия на Овча Купел - бяхме в серия от загуби с/у тях, т.е. удобен случай да я прекъснем, те не играят за нищо, ние уж бяхме тръгнали във възходящата линия и накрая слаб и безличен мач за нас, и загуба.
- И най-крещящия пример разбира се финала в Бургас - влизаш като фаворит, на практика си домакин, имаш предимство, вкарваш гол и вместо да затвориш мача с втори гол, нашия прави страхливи смени и видяхме резултата

Така че в събота ще ми е интересно дали ще им налее бетона на момчетата и ще падне мачкане на топката в "търсене" и чакане някак си да вкараме гол или ще държим играта от първата минута и рутинно 2-3:0. Много ми се иска да е второто :) Ще се радвам да прочета и други мнения по въпроса.
Ние сме славния ЛЕВСКИ Вековен

Чавдар (Етрополе) + Литекс (Ловеч) = ЦСКА-София

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 11 авг 2015 20:13

TristaNNN написа:Лошите новини не спират. :evil:

ГОНГ

На мене пък като че ли ми харесва това :) Ще може да видим още юноши - много ми се иска да видя Георги Янев например. А и младия дедо Боре и някакъв друг са привикали. Абе много ме кефи да си ги гледам машите момчета напоследък. Пък дали ще падаме или биеме, майната му.

Върни се в “Левски”