/контрола/ Левски - Волга, 04.07.2015г. , 19:00
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: /контрола/ Левски - Волга, 04.07.2015г. , 19:00
Разбрах ти мисълта, всичко в Левски е най-най, нема смисъл от повече спорове 

Спора съвсем скоро ще се разреши все пка играем още първия кръг едни срещо други
.
Лично за мен поне за сега отбора ни е по добре окомплектован от този на Левски и като цяло имаме прилични за БГ стандартите играчи на всяка позиция. Докато същото не може поне за сега да се каже за сините които имат пробойни в няколко зони най вече в защита . Липсва и качествен нападател и ако ще разчитате цял сезон на Курдов нищо добро не ви чака, момчето е свършило с футбола от една година не е играл, няма нито физиката нито бързината за да бъде нападател дори в слабото българско първенство

Лично за мен поне за сега отбора ни е по добре окомплектован от този на Левски и като цяло имаме прилични за БГ стандартите играчи на всяка позиция. Докато същото не може поне за сега да се каже за сините които имат пробойни в няколко зони най вече в защита . Липсва и качествен нападател и ако ще разчитате цял сезон на Курдов нищо добро не ви чака, момчето е свършило с футбола от една година не е играл, няма нито физиката нито бързината за да бъде нападател дори в слабото българско първенство
futbolqga написа:veselinsk написа:Изброй ми между другото какви по-добри играчи имате например от Пламен Николов, Дани Златков, Балтанов, Гамаков,Йордан Христов,Огнянов? То стана половин отбор
Веднага. Забавно е, че си изброил централни защитници и десен бек, каквито знаеш, че Левски в близките дни ще вземе. И все пак, Белаид не е по-зле от Николов и Роналдото, както и Прохазка от Христов. А за халфчетата, които си изброил - не те ли беше срам малко. Балтанов на Герена може да се дореди за титулярно място ако 3-4 човека се контузят (Де Нойер, Прохазка, Костадинов, Бедоя, че да не споменавам близнаците Цоневи), а същото важи и за Гамаков. А за Огнянов какво да говорим? Бедоя всяка сутрин бих го носил на ръце от вкъщи до Герена, ако знам, че алтернативата му е Огнянов.
Явно такива като теб вземат решенията на Герена и затова сме на тоя хал. Написал си една камара простотии за качествата на играчите
veselinsk написа:futbolqga написа:Ние се самозаблуждаваме? Моля те, прочети си пак първото мнение и помисли кой се заблуждава. Не аз съм тръгнал да обяснявам как Ботев имали по-добра селекция от нашата, при положение, че имат един-единствен нов играч, който може би би могъл да се дореди до игрово време на Герена (останалите трима могат да помогнат за довършителните работи по сектор А, нищо повече). Също така, не аз твърдя, че Ботев щели да бъдат по-класни от миналия сезон, при положение, че се разделихте с малкото прилични играчи, които имахте, а техни заместници няма и да вземете очевидно.
Нашата селекция може да закъснее, но за сметка на това се привличат играчи, които ще вършат работа. Може първите няколко кръга да допуснем загуби, но важното е, че веднъж сработи ли се отбора, ще наблюдаваме приятен за окото футбол и пак ти казвам - Левски ще завърши сред първите 4 отбора. Стоев е рядко кадърен треньор и още миналата година се почувства позитивната промяна в отбора, въпреки тотално некадърните играчи, доведени от Гонзо. Вашият отбор е от класата на Славия и Черно море, така че ще се борите максимум за 5-то място.
И само още нещо за самозаблуждаването - при теб е на доста високо ниво. Явно вярваш, че можеш да прецениш другите, без да ги познаваш, ама преди малко сбърка грубичко. Хубаво е, че ясновидстваш, ама не ти се получава - за твое съжаление, съм ги виждал тези момчета в официален мач. Съвсем скоро се върнах в България, като преди това живеех в Холандия, в град, чиито отбор играе именно във втора дивизия. Гледал съм момчетата на няколко пъти, а когато разбрах, че ще дойдат при нас, разпитах и няколко познати, които са фенове на бившия им отбор. Имам повече от достатъчно преки впечатления за тях.
Продължавай все така да гледаш през сините очила, имаш късмет,че ги няма Локо Сф или ЦСКА,че иначе пак щяхте да сте на 5-то или 6-то място. Откакто се върнахме в А група все си повтаряме,че по слаб Левски не е идвал да играе с нас и всяка година успявате да ни изненадате приятно, и тая година няма да е изключение ....
Доколкото си спомням,при последното ни идване в Коматево ви сложихме тройка...или съм гледал друг мач може би...? :D
Aз пък помня,че последния сезон вие ритахте в шестицата на изпадащите 

- ralka_levskarka
- Контакти:
veselinsk написа:Aз пък помня,че последния сезон вие ритахте в шестицата на изпадащите
А аз помня, че едни се надупиха като коври, само и само да прецакат вечният враг. Да си седят сега на село.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
ralka_levskarka написа:veselinsk написа:Aз пък помня,че последния сезон вие ритахте в шестицата на изпадащите
А аз помня, че едни се надупиха като коври, само и само да прецакат вечният враг. Да си седят сега на село.

Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
Като говорим за надупване да се сещате 1986-та година предпоследния кръг срещу Берое какво се е случило ? 

- modor
- Контакти:
Сещате ли се какво стана през 1962 в Чирпан? Гледам темата за мача не се коментира......
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.