cska-632 написа:Левски декларации не пишат з аразлика от розовите, ако трябва да вярваме на феновете на Левски във форума.
Освен това, там са мъже и могат да поемат отговорност за делата си

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
cska-632 написа:Левски декларации не пишат з аразлика от розовите, ако трябва да вярваме на феновете на Левски във форума.
Кашчей написа:cska-632 написа:Левски декларации не пишат з аразлика от розовите, ако трябва да вярваме на феновете на Левски във форума.
damyanov1963 написа:Кашчей написа:cska-632 написа:Левски декларации не пишат з аразлика от розовите, ако трябва да вярваме на феновете на Левски във форума.
Кашчей, ти от кой отбор си, или нямаш смелост да си признаеш?
Кашчей написа:damyanov1963 написа:Кашчей написа:cska-632 написа:Левски декларации не пишат з аразлика от розовите, ако трябва да вярваме на феновете на Левски във форума.
Не, мен ме е срам да си призная.
И като знаеш от кой отбор съм, какво ще промени това- Вие ще станете по-културни, или моят любим отбор ще стане по-силен?
Всъщност знам какво ще промени-ти ще започнеш да ме атакуваш, че моят отбор е калпав, няма публика, няма история и няма право да съществува, защото не е гранд!
Сега ще те осведомят любезно разни люде, които не съм канил
damyanov1963 написа:Кашчей написа:damyanov1963 написа:Кашчей написа:cska-632 написа:Левски декларации не пишат з аразлика от розовите, ако трябва да вярваме на феновете на Левски във форума.
Не, мен ме е срам да си призная.
И като знаеш от кой отбор съм, какво ще промени това- Вие ще станете по-културни, или моят любим отбор ще стане по-силен?
Всъщност знам какво ще промени-ти ще започнеш да ме атакуваш, че моят отбор е калпав, няма публика, няма история и няма право да съществува, защото не е гранд!
Сега ще те осведомят любезно разни люде, които не съм канил
Е, ти пък сега, толкоз ли е калпав твоя отбор, че си сигурен, че ще те атакувам? Просто кажи от кой си, щото не е коректно само да плюваш по другите, а да не смееш да кажеш ти от кой си.
валидол за теб написа:Глупава декларация. А публиката, като изключим платените тарикати, си е на ниско ниво.
plamenst7 написа:Аз не съм бил на мача в Ловеч
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 98 госта