Левски пита: Кой?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Левски пита: Кой?

Мнениеот Кашчей » 27 авг 2014 20:12

cska-632 написа:Левски декларации не пишат з аразлика от розовите, ако трябва да вярваме на феновете на Левски във форума.

Освен това, там са мъже и могат да поемат отговорност за делата си 8-)
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

sandi74

Мнениеот sandi74 » 27 авг 2014 20:15

БФС пак пожали Левски,наказанието трябваше да е три мача без публика.Факт.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 27 авг 2014 20:17

Кашчей написа:
cska-632 написа:Левски декларации не пишат з аразлика от розовите, ако трябва да вярваме на феновете на Левски във форума.

Кашчей, ти от кой отбор си, или нямаш смелост да си признаеш?
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 27 авг 2014 20:22

damyanov1963 написа:
Кашчей написа:

Не, мен ме е срам да си призная.

И като знаеш от кой отбор съм, какво ще промени това- Вие ще станете по-културни, или моят любим отбор ще стане по-силен?
Всъщност знам какво ще промени-ти ще започнеш да ме атакуваш, че моят отбор е калпав, няма публика, няма история и няма право да съществува, защото не е гранд!

Сега ще те осведомят любезно разни люде, които не съм канил :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 27 авг 2014 20:26

Кашчей написа:
damyanov1963 написа:
Кашчей написа:

И като знаеш от кой отбор съм, какво ще промени това- Вие ще станете по-културни, или моят любим отбор ще стане по-силен?
Всъщност знам какво ще промени-ти ще започнеш да ме атакуваш, че моят отбор е калпав, няма публика, няма история и няма право да съществува, защото не е гранд!

Е, ти пък сега, толкоз ли е калпав твоя отбор, че си сигурен, че ще те атакувам? Просто кажи от кой си, щото не е коректно само да плюваш по другите, а да не смееш да кажеш ти от кой си.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 27 авг 2014 20:28

damyanov1963 написа:
Кашчей написа:
damyanov1963 написа:
Кашчей написа:

Е, ти пък сега, толкоз ли е калпав твоя отбор, че си сигурен, че ще те атакувам? Просто кажи от кой си, щото не е коректно само да плюваш по другите, а да не смееш да кажеш ти от кой си.

Ти за толкова години как не разбра :roll:
А да, ако знаеш откъде съм няма да ти е трудно 8-) 8-)
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
hd-fen
Контакти:

Мнениеот hd-fen » 27 авг 2014 21:55

валидол за теб написа:Глупава декларация. А публиката, като изключим платените тарикати, си е на ниско ниво.

Поведението на публиката е право пропорционално на наслаганата тъпотия и идиотизъм през последните години в ръководството на Левски.Аз съм твърдо против лумпенщината,събличането на треньори и т.н. и т.н.А това че именно тази публика или по-точно тарторите и са платени няма никакво съмнение.Симптомът Гонзо и гонзовщината трайно се наслага в клуба което е повече от тревожно.Кое ме кара да мисля така.В Ловеч футбола игран от Левски е може би най-слабия през цялото му съществуване.Вместо недоволството на феновете да е насочено към истинския виновник - гробокопача на Левски - Георги Иванов-Гонзо, публиката показа че не е на мача заради футбола а заради един неграмотен амбициозен нещастник който ако бъде оставен още малко на каквато и да е длъжност в клуба ще го съсипе окончателно.

Гонзо, Гаджев и качулките завинаги вън от Левски !!!

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 27 авг 2014 22:42

Аз не съм бил на мача в Ловеч. Защо съм наказан? Защо при все повече намаляващата публика по българските стадиони се гонят хората от там? Кога наказанията ще се налагат на истинските виновници? Ако феновете на Металика да речем предизвикат безредици на някой концерт, то следващият концерт не Металика трябва ли да бъде без публика?

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 27 авг 2014 22:45

plamenst7 написа:Аз не съм бил на мача в Ловеч

Ако беше на мача в Ловеч,щеше да знаеш защо си "наказан".
Изображение

Потребителски аватар
Блутуг
Контакти:

Мнениеот Блутуг » 27 авг 2014 22:56

С риск да си събера огромен брой недоброжелатели тук ще ви споделя следното:
Не съм чел мнонията тук - провокира ме темата.
Аз съм на 40 години.Като ученик на 15 стъпих за първи път на ст."Георги Аспарухов".Живеех на 400 километра от София.Събирах пари за да отида на стадиона - гледах тренировка и сонтролна среща срещу мисля "Агромитос" или нещо подобно...Впоследствие , като студент в София не пропусках мач в периода 1993- 1997 година.Живея понастоящем в Пловдив.Не ходя на мачове на "Левски" оттогава - независимо ,че сме гостували в Пловдив и съм имал възможности.Ходих два пъти - срещу Локо и срещу Ботев по веднъжЗащо?! Защото БОЛШИНСТВОТО от тези хора ме плашат.Не го разбирам и никога няма да го разбера-защо отявлени хулигани , които имат себе си за нещо повече от ИДИОТИ се кипрят с "титлата" фенове?!Шепа престъпни елементи , които отдавна трябваше да са зад решетките определят битието на любимия ми "Левски"...
Заведох дъщеря си на юбилея -100 годишнината.Дъщеря ми е на 6г. Няма да я водя на мачове през първенството.Отвратен съм...Кой печели от това - да ме е страх да отида на футболен мач , да завда детето си?!Що за безсмислици - спорове , дискусии ,декларации и прочее...Това е СРАМ !!!Това е хулиганство и мерките трябва да са крути!

Върни се в “Левски”