ЦСКА София - Левски София - 2:0 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: ЦСКА София - Левски София

Мнениеот metodito » 23 юли 2014 07:55

Ако не играят Сърмов, Божинов и Стойчев щях да съм споко, ама... И защо премести Бедоя на крилото? Пак ли ще е там? Имам чувството, че Пепе още не си е избистрил състава.

В мача с Локо видях много хубави неща, като борбата за първа топка, опита да се пресира противника в неговото поле. Опити за контрол на положението. Да, казвам "опити", но те могат да се превърнат в константа - независимо от Борко, Гошко и Валерчо ('86).

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 23 юли 2014 14:28

Нямам търпение да видя този титаничен сблъсък в центъра на терена между Сърмов и Галчев. Кой първи ще си изкара жълт картон? Кой първи ще сгреши фатално?

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 23 юли 2014 15:09

tevez написа:Нямам търпение да видя този титаничен сблъсък в центъра на терена между Сърмов и Галчев. Кой първи ще си изкара жълт картон? Кой първи ще сгреши фатално?

:lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Raid
Контакти:

Мнениеот Raid » 23 юли 2014 17:44

tevez написа:Нямам търпение да видя този титаничен сблъсък в центъра на терена между Сърмов и Галчев. Кой първи ще си изкара жълт картон? Кой първи ще сгреши фатално?

Принципно те са си изкарали жълтите картони едновременно - още със стъпването си на терена. Сега кога ще им бъдат показани е друг въпрос. Аз съм гледал мачове, в които даже не са получавали картони (един или два мача, може и по-малко).

Все пак предполагам, че Галчев, който е по-голямото перде, ще е пръв - между 2-рата и 7-мата минута ще резне някого през кръста. Скоро ще го последва и Сърмата - ще загуби елементарно някоя топка, ще хукне да гони откъсващия се нападател/халф/защитник/вратар/съдия и ще го събори отзад. Някъде до 15-та мин. Хубаво би било до края на полувремето двамата да се сбият и да ги изгонят. След това ще можем да погледаме малко по-нормален футбол.
lans22 написа:АКО НАВЕДНЪЖ 20 ОТБОРА С ИМЕТО ЦСКА ПОБЕДЪТ ЛЕВСКИ В ЕНА И СЪЩА ГРУПА В ЕДИН И СЪЩИ СЕЗОН - ШЕ ГИ ПРИПОЗНАЕМ СИЧКИТЕ!

Потребителски аватар
hd-fen
Контакти:

Мнениеот hd-fen » 23 юли 2014 17:45

caci написа:В Левски няма особена промяна от миналата година,макар че отборът е 99% нов.Бавни,тромави некадърни и смотани играчи на които им е трудно да играят бърз футбол с едно докосване.Не виждам как ще ги бием ония.И те са с нов отбор,но пак играят по добре от нас,а това се случва за втора година откакто тия са ги създали и насила са ги вкарали в "А" група.

+ 1.За каква промяна може да се говори като в треньорското ръководство са останали тоталните некадърници Ясен Екимов (кондиционален треньор,благодарение на който след 60-тата минута отбора не може да ходи) и супернаглия Елин Топузаков.Като прибавим към тях и човека с основна вина за краха на Левски в последните години Иванов картината се оформя на поредната нулева година.На всичко отгоре опитите на новия треньор за по-бърза и динамична игра ще бъдат тотално потушени с връщането в състава на вечния трансфер повлеканата Гаджев.

mtaraduda
Контакти:

Мнениеот mtaraduda » 23 юли 2014 19:22

Няколко човека, които от месеци не са стъпвали ме помолиха да им взема билет, така че се надявам на добра посещаемост като цяло.

mikichan
Контакти:

Мнениеот mikichan » 23 юли 2014 23:28

На Левски с ЦСКА от много години не съм ходил на мач,всъщност последният е преди няколко години на Герена,когато ни биха,но на Националния не съм ходил.

Въпросът ми е такъв,мисля да отида с метро до стадиона и винаги ми е било чудно как ги разделят феновете на 2-та отбора в метрото. В смисъл такъв като сме играели на Герена се минаваше през блоковете , кръстовища,главни пътища-затворени,така че не се срещахме. За агитките ясно , имаме си шествие по точно определен път,но в метрото има ли някакво разделение ,така че да не се срещам със зурли ?

Jr.Moraes
Контакти:

Мнениеот Jr.Moraes » 23 юли 2014 23:57

mikichan,в метрото има повече полиция отколкото около стадиона :) .Червените-на СУ ,а сините слизат на стадион Васил Левски.

Steelblade
Контакти:

Мнениеот Steelblade » 24 юли 2014 09:53

0:0, 2-3 спукани топки :lol:

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 24 юли 2014 13:58

Ще бъде позор и резил ако не ги бием след гостуването им в Молдова. Ще имат 2 и то непълни дни за почивка, а нашите примадони цяла седмица.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Върни се в “Левски”