Новия старши треньор на Левски е Пепе Мурсия
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Новия старши треньор на Левски е Пепе Мурсия
Успех,дано има късмет!
Е,хайде, честит ви нов треньор,не мога да го коментирам,тъй като не знам нищо за него.Само ,че не знам какво би се получило,ако Насо вземе властта от батков след един-два месеца примерно,както са слуховете,какво ще се случи с Гонзо и новият испански треньор
и има ли смисъл от подобно назначение 
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!
eelche написа:Еми когато Херо не пожела да дойде така става,Левски не трябва и не бива да се моли на никой.Иначе в момента Мъри е без работа,Херо е без работа,Люпко Петрович на крака ще дойде да води отбора,а Гонзо...финтира всички с Гонзалес Мурсия![]()
След Левски на сърце ми е Реал Мадрид и много се радвам,че именно испанец идва при нас,а НАЙ-ВАЖНОТО Е,ЧЕ ЩЕ ИМА ИСПАНСКИ МЕТОДИСТ ! ! !
БРАВО ГОНЗО,ОБИГРАЛ СИ СЕ,МОЖЕ ДА ОТОРИЗИРАШ ВСИЧКИ ТВОИ ЧЕРВЕНИ,ЗЕЛЕНИ И ОРАНЖЕВИ ХЕЙТЪРИ ДА ТИ ВИКАТ ТАТКО,ЗАЩОТО ИМ Е.. МАЙКАТА !
САМО ЛЕВСКИ !
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!
То честно казано, българският футбол е в такъв омагьосан кръг, че измъкване няма - ако си назначиш българин за треньор рискуваш, защото повечето български треньори са на много ниско ниво спрямо колегите си от Запад; ако пък назначиш чужденец отново рискуваш, тъй като пък те не виреят по нашите ширини... Не виждам как ще успее този испанец, пък и аз имам малко по-особено мнение за испанските треньори - те са добри само в Испания! Ако изключим Хосеп Гуардиола или Роберто Мартинез, кажете ми кой друг испанец е успешен като треньор на неиспански отбор 

Red joker написа:Е,хайде, честит ви нов треньор,не мога да го коментирам,тъй като не знам нищо за него.Само ,че не знам какво би се получило,ако Насо вземе властта от батков след един-два месеца примерно,както са слуховете,какво ще се случи с Гонзо и новият испански треньор![]()
и има ли смисъл от подобно назначение
Да разбирам, че предлагаш да стоим без треньор и да чакаме Наско да вземе властта, евентуално след 1-2 месеца.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
CSKA69 написа:То честно казано, българският футбол е в такъв омагьосан кръг, че измъкване няма - ако си назначиш българин за треньор рискуваш, защото повечето български треньори са на много ниско ниво спрямо колегите си от Запад; ако пък назначиш чужденец отново рискуваш, тъй като пък те не виреят по нашите ширини... Не виждам как ще успее този испанец, пък и аз имам малко по-особено мнение за испанските треньори - те са добри само в Испания! Ако изключим Хосеп Гуардиола или Роберто Мартинез, кажете ми кой друг испанец е успешен като треньор на неиспански отбор
Поне да беше казал Рафа Бенитез. А Роберто Мартинез какъв е, защо не съм го чувал и с какви успехи може да се похвали? Да не би да искаш да кажеш Роберто Ди Матео, но той е италианец, не испанец.
Последна промяна от doktora25 на 05 юни 2014 13:37, променено общо 2 пъти.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
CSKA 78 написа:През сезон 2005-2006,в който вашия нов треньор води Атлетико Мадрид,повереният му отбор се класира на 10 позиция в Примера.Това е една от най-ниските позиции,на която завършва първенството испанския гранд. http://sporta.bg/?load=Football::TeamStats&championshipId=36&id=110
Да ви е честит!![]()
А кога специалистът от село Плоски, примерно, изобщо ще бъде допуснат до треньорския пост на Атлетико Мадрид? Ако искаш да покажеш, че се е представил по-слабо от Диего Симеоне или пък от Луис Арагонес да речем, това го знаем. Ама у нас стандартите са други.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Ако този изкара повече от Йока ще си е рекорд 
Толкова трудно е да се намери български треньор ,че се водят тези Евроанонимници ?!
Толкова трудно е да се намери български треньор ,че се водят тези Евроанонимници ?!
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
- Долно уйно
- Контакти:
Интересно ми е тези които не са фенове и симпатизанти на Левски, какво ги вълнува кой е треньор на сините, познато име ли е и колко отбори е сменил? 
Попитах нещо 1-2 страници назад, но явно никой няма спомени от 2005-2006
Попитах нещо 1-2 страници назад, но явно никой няма спомени от 2005-2006
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan
Tommi написа:CSKA 78 написа:През сезон 2005-2006,в който вашия нов треньор води Атлетико Мадрид,повереният му отбор се класира на 10 позиция в Примера.Това е една от най-ниските позиции,на която завършва първенството испанския гранд. http://sporta.bg/?load=Football::TeamStats&championshipId=36&id=110
Да ви е честит!![]()
А кога специалистът от село Плоски, примерно, изобщо ще бъде допуснат до треньорския пост на Атлетико Мадрид? Ако искаш да покажеш, че се е представил по-слабо от Диего Симеоне или пък от Луис Арагонес да речем, това го знаем. Ама у нас стандартите са други.
Е,след като в Атлетико Мадрид е работил с доста пари,и пак постига "невероятен успех"(при това за 6 месеца).Интересно ще е да видим какво ще направи без пари?!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!