Новия старши треньор на Левски е Пепе Мурсия

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
bobbi
Контакти:

Re: Новия старши треньор на Левски е Пепе Мурсия

Мнениеот bobbi » 05 юни 2014 12:46

Успех,дано има късмет!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 05 юни 2014 13:06

Е,хайде, честит ви нов треньор,не мога да го коментирам,тъй като не знам нищо за него.Само ,че не знам какво би се получило,ако Насо вземе властта от батков след един-два месеца примерно,както са слуховете,какво ще се случи с Гонзо и новият испански треньор :( :?: и има ли смисъл от подобно назначение :?:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 05 юни 2014 13:11

:lol:
eelche написа:Еми когато Херо не пожела да дойде така става,Левски не трябва и не бива да се моли на никой.Иначе в момента Мъри е без работа,Херо е без работа,Люпко Петрович на крака ще дойде да води отбора,а Гонзо...финтира всички с Гонзалес Мурсия :lol:

След Левски на сърце ми е Реал Мадрид и много се радвам,че именно испанец идва при нас,а НАЙ-ВАЖНОТО Е,ЧЕ ЩЕ ИМА ИСПАНСКИ МЕТОДИСТ ! ! !

БРАВО ГОНЗО,ОБИГРАЛ СИ СЕ,МОЖЕ ДА ОТОРИЗИРАШ ВСИЧКИ ТВОИ ЧЕРВЕНИ,ЗЕЛЕНИ И ОРАНЖЕВИ ХЕЙТЪРИ ДА ТИ ВИКАТ ТАТКО,ЗАЩОТО ИМ Е.. МАЙКАТА !

САМО ЛЕВСКИ !

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 05 юни 2014 13:21

То честно казано, българският футбол е в такъв омагьосан кръг, че измъкване няма - ако си назначиш българин за треньор рискуваш, защото повечето български треньори са на много ниско ниво спрямо колегите си от Запад; ако пък назначиш чужденец отново рискуваш, тъй като пък те не виреят по нашите ширини... Не виждам как ще успее този испанец, пък и аз имам малко по-особено мнение за испанските треньори - те са добри само в Испания! Ако изключим Хосеп Гуардиола или Роберто Мартинез, кажете ми кой друг испанец е успешен като треньор на неиспански отбор :?:
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 05 юни 2014 13:24

Red joker написа:Е,хайде, честит ви нов треньор,не мога да го коментирам,тъй като не знам нищо за него.Само ,че не знам какво би се получило,ако Насо вземе властта от батков след един-два месеца примерно,както са слуховете,какво ще се случи с Гонзо и новият испански треньор :( :?: и има ли смисъл от подобно назначение :?:

Да разбирам, че предлагаш да стоим без треньор и да чакаме Наско да вземе властта, евентуално след 1-2 месеца. :?
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 05 юни 2014 13:27

CSKA69 написа:То честно казано, българският футбол е в такъв омагьосан кръг, че измъкване няма - ако си назначиш българин за треньор рискуваш, защото повечето български треньори са на много ниско ниво спрямо колегите си от Запад; ако пък назначиш чужденец отново рискуваш, тъй като пък те не виреят по нашите ширини... Не виждам как ще успее този испанец, пък и аз имам малко по-особено мнение за испанските треньори - те са добри само в Испания! Ако изключим Хосеп Гуардиола или Роберто Мартинез, кажете ми кой друг испанец е успешен като треньор на неиспански отбор :?:

:shock: :shock: :shock: :o :o :o
Поне да беше казал Рафа Бенитез. А Роберто Мартинез какъв е, защо не съм го чувал и с какви успехи може да се похвали? Да не би да искаш да кажеш Роберто Ди Матео, но той е италианец, не испанец.
Последна промяна от doktora25 на 05 юни 2014 13:37, променено общо 2 пъти.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 05 юни 2014 13:29

CSKA 78 написа:През сезон 2005-2006,в който вашия нов треньор води Атлетико Мадрид,повереният му отбор се класира на 10 позиция в Примера.Това е една от най-ниските позиции,на която завършва първенството испанския гранд. http://sporta.bg/?load=Football::TeamStats&championshipId=36&id=110
Да ви е честит! ;) 8-)

А кога специалистът от село Плоски, примерно, изобщо ще бъде допуснат до треньорския пост на Атлетико Мадрид? Ако искаш да покажеш, че се е представил по-слабо от Диего Симеоне или пък от Луис Арагонес да речем, това го знаем. Ама у нас стандартите са други.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

iliyan

Мнениеот iliyan » 05 юни 2014 13:32

Ако този изкара повече от Йока ще си е рекорд ;)
Толкова трудно е да се намери български треньор ,че се водят тези Евроанонимници ?!
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 05 юни 2014 13:35

Интересно ми е тези които не са фенове и симпатизанти на Левски, какво ги вълнува кой е треньор на сините, познато име ли е и колко отбори е сменил? :lol:
Попитах нещо 1-2 страници назад, но явно никой няма спомени от 2005-2006
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 05 юни 2014 13:36

Tommi написа:
CSKA 78 написа:През сезон 2005-2006,в който вашия нов треньор води Атлетико Мадрид,повереният му отбор се класира на 10 позиция в Примера.Това е една от най-ниските позиции,на която завършва първенството испанския гранд. http://sporta.bg/?load=Football::TeamStats&championshipId=36&id=110
Да ви е честит! ;) 8-)

А кога специалистът от село Плоски, примерно, изобщо ще бъде допуснат до треньорския пост на Атлетико Мадрид? Ако искаш да покажеш, че се е представил по-слабо от Диего Симеоне или пък от Луис Арагонес да речем, това го знаем. Ама у нас стандартите са други.

Е,след като в Атлетико Мадрид е работил с доста пари,и пак постига "невероятен успех"(при това за 6 месеца).Интересно ще е да видим какво ще направи без пари?! :? ;) 8-)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Върни се в “Левски”