"А" Група: "Ботев" - "Левски"
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: "А" Група: "Ботев" - "Левски"
Пак казвам - Туре е много, много прост футболист.
tevez написа:Пак казвам - Туре е много, много прост футболист.
Да иляди при вас дано !
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
AN71 написа:veni__85 написа:ChelseaFUN написа:Най-накрая го изкараха тоя Мики Орачев, не знам какво му има, напрежение ли, но беше много зле тоя мач, нито едно хубаво центриране не направи, а имаше на 2 пъти тази възможност, на няколко пъти топката изпуска, фалове направи, минаваха го лесно, бе изцяло много зле се представи за тези 30 минути...
Да а Нунеш се справи великолепно при гола на Ботев , само слушам преди всеки мач , че отбора ще излезе изцяло с юноши и никога не става е ми с тези наемници толкова.
А стига с тия юноши бре нали ги виждам и Цонев и Мики слаби на чай![]()
![]()
Не казвам , че са много силни , но те са по-малкото зло , и Мики е по-добър вариант от Нунеш. А и последните два гола на Левски са на Мисяк и Цонев , а не на Туре , Генков , Божи или някой друг.
- ChelseaFUN
- Контакти:
Много е зле тоя Туре, то да беше един път такива пропуски, но все в решаващи мачове пропуска и, то сам срещу вратаря...
Добре де, как така при изпълнение на ъглов от страна на противника оставяме двама от най-високите им състезатели непокрити в квадрат от 3Х3 метра

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

- kanara1978
- Контакти:
то да е само Туре ами и Блажевич е на 5 ракии 

- nikiobicata
- Контакти:
90% от мненията в тази тема са на някакви 12 годишни тролове! Като четеш и се чудиш.... как е възможно да има такива същества... после се сещаш!
Култов потребител в тоя форум написа миналата година след везалов ден цитирам:
Няма по-жалък отбор от синия.Факт.
Поста ми не е насочен към феновете,а към некадърния син отбор.
Няма по-жалък отбор от синия.Факт.
Поста ми не е насочен към феновете,а към некадърния син отбор.
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. 

- ChelseaFUN
- Контакти:
Радо Цонев обаче играе добре, хареса ми тоя мач, единствено той игра добре според мен...
Добре, че не изпуснахте Божинката.