Левски - Литекс - 1:2 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски - Литекс
Не съм си и помислял, че ще доживея люляците да надвикат геренци на Герена.
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]
veni__85 написа:samo_levski написа:Еми имаше засада, ама положението е толкова трудно за виждане, на нас ни трябваха 5-6 повторения, така че съдията не може да бъде винен в нищо.
Може но нали занеш , че ако полжението беше обратното до сега да има 1000 мнения на пловдивчани , ловчанлии и червени, те в един мач , ако има едно грешно отсъждане в полза на Левски говорят един месец , а сега всичко е наред. Съгласен , че Чмовш е виновен 100% за гола , но също е факт , че има засада.
Аз ако съм, ще си мълча - за 35 мин. нямате едно свястно центриране, да не говорим за ситуация
Сега да няма рИване след мача ... вие не сте такъв отбор, нали си спомняте 
...... иначе в средата я джаскате добре.

...... иначе в средата я джаскате добре.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Лозанов се спъна в тревата..........
k_oleto написа:veni__85 написа:samo_levski написа:Еми имаше засада, ама положението е толкова трудно за виждане, на нас ни трябваха 5-6 повторения, така че съдията не може да бъде винен в нищо.
Може но нали занеш , че ако полжението беше обратното до сега да има 1000 мнения на пловдивчани , ловчанлии и червени, те в един мач , ако има едно грешно отсъждане в полза на Левски говорят един месец , а сега всичко е наред. Съгласен , че Чмовш е виновен 100% за гола , но също е факт , че има засада.
Аз ако съм, ще си мълча - за 35 мин. нямате едно свястно центриране, да не говорим за ситуация
А,каза ли им го.И ако паднат,реване ше пада голямо-засада,та засада.
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. 

Според мен засада нямаше,а некадърността на Чмовш е виновна за гола.Но така се получава,когато некадърници управляват клуба иначе такива недоразумения нямаше да са в отбора.Как няма един измежду тия не може да има поне малък контрол върху топката и да я изнесе в нападение.
samo_levski написа:veni__85 написа:samo_levski написа:Еми имаше засада, ама положението е толкова трудно за виждане, на нас ни трябваха 5-6 повторения, така че съдията не може да бъде винен в нищо.
Еми нормално е червените и жълтите пумияри винаги са били адски комплексирани от нас. Примерно днес е събота, могат да правят 10000 други по-приятни и позитивни неща, а те гледат мач на Левски и плюят Левски в интернет форум.
Може сам/сама да си направиш сметката какви жалки утрепки са пишештите чужди фенове в тая тема
пишеЩите обичат Румен Руменов
Айде и втория.

За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. 

Сега вече имаше засада.