Raoul_Duke написа:... Яд ме е само, че няма да играе оная чалга-мастия boji86. Доста храна му бяхме подготвили, както и големи черпаци, с които да я сипваме
Това ли ти/ви е радостта?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Raoul_Duke написа:... Яд ме е само, че няма да играе оная чалга-мастия boji86. Доста храна му бяхме подготвили, както и големи черпаци, с които да я сипваме
modor написа:Nestor Mahno написа:Баш за мача ще съм в Антверпен,дано не е на кутсуз....
Е ти пък намери къде да ходиш![]()
Raoul_Duke написа:ralka_levskarka написа:Пълен ташак.
Треньорското ръководство на Левски е изправено пред нов сериозен проблем. Десният бек Пламен Крумов е контузен и тренира отделно от основната група. С травма е титулярът на тази позиция – Дъстли Мюлдер.
Холандецът и Валери Божинов изобщо не излязоха на терена по време на днешната тренировка. Нападателят няма да играе две-три седмици, а Мюлдер вероятно ще е извън строя за сходен срок от време.
Лекарският щаб на „сините“ ще направи всичко възможно, за да възстанови Крумов преди важното гостуване на Ботев в Коматево. Мачът е в сряда, а „сините“ спечелиха първата среща с 3:1.
Айде, айде... Знаем ги тия номера. Всички "болни" вкупом ще се излекуват 15 минути преди да почне мача. Яд ме е само, че няма да играе оная чалга-мастия boji86. Доста храна му бяхме подготвили, както и големи черпаци, с които да я сипваме
Потребители, разглеждащи този форум: Bet_Expert и 13 госта