Чакайте от умрял писмо

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
BadBoy

Re: Чакайте от умрял писмо

Мнениеот BadBoy » 23 май 2013 00:21

zlatan написа:искам да направя едно уточнение,щото някой писа тук че Купата нямало да ни я връчат в събота,мача в събота на полувреме ще бъде вече 3:0 и на почивката БФС ще домъкне Купата на Герена.Мача този път ще бъде взет още през първите 45мин.Голове както следва първия около7-9 мин,втория дузпа и гол на Базил,третия около30 мин дело на Гари .Хич не се бъзикам утре показвам фиша който ще пусна с 50лв-само за полувреме обае ще е залога.

Да разбирам, че мача е уред ли?
Никога не може да бъдеш сигурен в нещо с отворен финал.
БФС колкото и да са лумпени няма да си направят подобен автогол.
Шанса е 1 на 10 000 Славия да вземе точка, но го има.
Спомням си, мисля че с Кокала беше пак ви награждаваха след края на първенството
Последна промяна от BadBoy на 23 май 2013 00:23, променено общо 1 път.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 23 май 2013 00:22

snakebite написа:Стига с тая Славия, ТОЧНО в този мач не може нищо да се очкава с треньор Вили Вуцов, чийто баща по съвпадение е в Левски и с фенче като Галин Иванов..
А Славия по принцип не са лош отбор, ако решат да играят..

е в събота няма да решат бъди сигурен,айде лек ден и тиха вечер в Делиормана.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 23 май 2013 00:25

Обаче това е кофти новина http://gong.bg/view_article.php?article_id=348187 остава само Базел

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 23 май 2013 00:29

AN71 написа:
tsonpen написа:
AN71 написа:
tsonpen написа:Виждам много болка и уплаха след победата на Лудогорец. Някой ако не знае, вторият гол не е от дузпа, а след разочарованието от профукана такава.

Да те питам играл ли си футбол накога и нямам предвид на ПС, а с топка в крака :) ;)

Надявах се да ме питаш дали съм се събличал по физическо :shock:
Имаш ли и други клишета или блестящи идеи за да си ги запиша?

Игнор за теб няма смисъл да ти обяснявам как психологическото предимство при такава смешна дузпа за кого е, но отделен е факта колко се напъваха и Ботев и с каква тактика излезанаха да играят ама за това требе и акъл ,а не само да се правиш на интересен ;)

Аз все пак не съм ти отговорил, защото е принципно да не се влизат в подобни подробности.
Изпуснатата дузпа обикновено дава предимство на тези, чиито вратар я спаси. Но тук говорим за администриран футбол като част от първенства, какъвто явно очакваш, че всички трябва да сме играли за да имаме право да коментираме. Защото да търсиш някой, който не е играл футбол за удоволствие с приятели е загубена кауза, особено ако питаш един по един.
А вметката ми беше и към тези, които не са гледали мача, но са чули две дузпи и резултат 2:0. Резултатът можеше да бъде и по-изразителен. Лудогорец направи пропуски.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 23 май 2013 00:32

виж сега ,лошо момче,май не четеш внимателно.
Седалището на БФС се намира в София-Купата и тя ще бъде там,на полувреме мача ще бъде решен и ще имат един астрономически час да довлекат Купата на Герена дано сега си се сетил,за какъв автогол гвориш аз не знам-нали не си мислиш че по-това време БФС ще бъде в Монтана.
За Кокъла да това беше преди 4 год,тогава се играха пак два мача в Ловеч и в София и тогава Левски губеше на полувремето .Е сега няма да е така за това ти казвам че мача ни със Славия на полувреме ще 3:0 и този път всичко и със всеки е уредено,нали не си мислиш че този сценарий не е разигран още преди време,както и този на Локо Сф.Абе лошо момче ти верно ли си ислиш че Левски няма да е ШАМПИОН-къртиш ме с тези 10 000 %
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 23 май 2013 00:35

Златане и що си мислиш, че е само тенекията?
Искаш ли да се обзаложим, че на полувремето мача ще е равен и ако загубя, като се върна от Лондон от финала за ШЛ ще си изпълня баса?

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 23 май 2013 00:46

Ботев днес нищичко не играха . Ама трохичка желание нямаше в тях освен във вратарят им

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 23 май 2013 00:49

не те бива в прогнозите за това приемам баса ти.Иначе мога да ти пратя головете на Левски по телефончето горе долу окло18: 50 БГ време.
Иначе само Дортмунд,ако нямаш шал да ти изпратя. :) :) :)
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 23 май 2013 00:52

За Байерн съм и им симпатизирам от много време ако трябва да бъда честен от момента когато победиха ЦСКА с 4:2, та казвай за какво е баса, ако загубиш ще ти дам да си поставиш аватар на ЦСКА за 1 месец, а ако искаш на нещо извън форума няма ядове?

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 23 май 2013 00:57

[quote="BadBoy"]За Байерн съм и им симпатизирам от много време ако трябва да бъда честен от момента когато победиха ЦСКА с 4:2, та казвай за какво е баса, ако загубиш ще ти дам да си поставиш аватар на ЦСКА за 1 месец, а ако искаш на нещо извън форума няма ядове?[/quote
абе аз ще ти кажа една ЦСКА ама да си ми под ръка. :) :) :)
имам страхотна домашна ,но мога и да ти пратя Шотландско уиски ако искаш-това в случай че загубя баса,ако спечеля аз нямам претенции.
LEVSKI_FOREVER

Върни се в “Левски”